BLOGKERESŐ

2022. november 29., kedd

[VIDEO] JÁTÉK + Unboxing: 15. Krémmánia Beauty Box

Ezúttal olyan termékeket válogattunk össze, melyek segítenek az ünnepekre hangolódni és akár ajándéknak is ideálisak lehetnek. 


A box tartalma

Annabelle Minerals Ásványi Pigment (1 g)

Hogy még szebben ragyogjon a sminked a fa alatt, a box-ba került ez a drágakövek árnyalataiban pompázó, hozzájuk illő, apró fénylő szemcsékkel gazdagított, intenzív csillogású ásványi pigment. Nemcsak arcon, a test más területein is bátran használható! A GEMS kollekció öt különböző árnyalatából egyet-egyet találsz a dobozban.

Catrice Körömlakk (5 ml vagy 10,5 ml)

Dobd fel a körmeidet ezzel a gyönyörű és ápolt hatást biztosító körömlakkal, ami a modern glamúr érzését hozza el a téli szezonra. A box elegáns nude vagy izgalmas glitter hatású árnyalatok közül tartalmaz egy-egy félét.

Essence Ajakrúzs (3,5 g vagy 3 ml)

A száj sminkjéről ebben a box-ban az essence gondoskodik, mégpedig visszafogott, mégis elegáns, natúr színekkel. A dobozunkban vagy egy ultra hosszan tartó folyékony ajakrúzst vagy egy magas fedésű, lágy érzetet nyújtó rúzst találsz. Mind a kettő sok jó értékelést zsebelt már be a Krémmánián.

Essence Soft & Precise Ajakceruza (0,78 g)

Hogy igazán tökéletes legyen a végeredmény, a dobozban található puha és precíz ajakceruzák tökéletesen kiemelik az ajkakat. A bársonyosan matt felületű, selymes textúra magas színintenzitást kínál, rendkívül könnyen felvihető és abszolút precíz ajakkontúrokat hoz létre. A dobozok kétféle árnyalat közül rejtenek egy-egy félét.

I Heart Revolution Chocolate Szemhéjpaletta (22 g)

Az I Heart Revolution csoki ihlette, 16 színből álló szemhéjpalettáival hétköznapra és különleges alkalmakra is számtalan különböző sminket készíthetsz, legyen szó akár ünnepi vacsoráról vagy céges karácsonyi partiról. A dobozok ötféle variáns közül rejtenek egyfélét

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Alapozó SPF15 (5 ml)

Tettünk egy pár használatra elegendő mintát a dobozunkba a Krémmánia egyik legnépszerűbb luxus alapozójából is. Ez az olajmentes, könnyed alapozó kellemes viseletet nyújt, hagyja a bőrt lélegezni és nem tömíti el a pórusokat. Könnyedén elfedi a bőrhibákat és természetes, matt hatást eredményez, kifényesedés nélkül.

N.A.E. Graziositá Ráncfeltöltő Nappali Arckrém (50 ml)

Akár magunknak, de akár ajándéknak is tökéletes lehet a Graziositá ráncfeltöltő nappali arckrém, mely természetes eredetű összetevőivel a hagyományos olasz gyógynövényes szépségápolás megtestesítője. A könnyed állagú, gyorsan beszívódó krém segít feltölteni és kisimítani a ráncokat a fiatalabb kinézetű arcbőrért.

Revox C-vitamin 2% Szuszpenzió (30 ml)

Szóljon az idei tél a bőröd ragyogásáról! A Revox Krémmániások körében is igen népszerű hidratálója az arc és nyak területén használva a C-vitamin bőrszépítő hatásaival bír, így biztosítva az egészséges és ragyogó megjelenést a téli hónapokban is. Ideális egyenetlen arcbőrre, a szárazság és az öregedés jelei ellen. 

The Solution C-vitaminos Ragyogásfokozó Testápoló (200 ml)

Hogy ne csak az arcbőröd, hanem az egész tested ragyoghasson, a box-ba került még ez a könnyű textúrájú és gyorsan felszívódó, C-vitaminnal dúsított, ragyogásfokozó testápoló is. Az aktív összetevők erőteljes keveréke fokozza a bőr ragyogását, miközben csökkenti a bőrszárazság kialakulásának esélyét. 

Yves Rocher Karácsonyi Tusfürdő Koncentrátum (100 ml)

Az Yves Rocher idei karácsonyi kollekciójának illatait hoztuk el a márka népszerű koncentrált tusfürdőivel. Egy ilyen kiszerelés 40 fürdéshez elegendő, azaz ugyanannyihoz, mint egy 400 ml-es normál tusfürdő. A dobozok kétféle karácsonyi illatvariáns közül rejtenek egy-egy félét.

Nektek hogy tetszik? Megrendeltétek esetleg? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése