BLOGKERESŐ

2023. december 6., szerda

Havi kedvencek - 2023 november

Akár ajándékötleteket is találhattok e válogatásban, hisz a novemberi havi legek közé csupa olyan kozmetikumok kerültek be, amik a Krémmániás vélemények alapján szépen indították az idei téli szezont.

Arcápolás


A Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence nem most kezdte Krémmániás pályafutását, igazi kedvencnek számít. Nem véltelenül. A 96% csiganyál tartalmú esszencia nagyon jó hidratáló hatással bír, a visszajelzések szerint valóban simább, puhább, teltebb lesz tőle a bőr. Sokaknak enyhítette a pirosságot, segített a pattik gyulladtságát lehúzni, a kisebb hegeket szépen gyógyulni. Értékelése 4,55.  
A Balea Beauty Expert Hydration Toner 2% Panthenol + 0,2% Allantoin nemcsak a hidratálást támogathatja intenzíven, de a bőrnyugtatás terén is szuper hatóanyagokat tartalmaz. Nem véletlenül ötcsillagos az értékelése, pláne, hogy még árban is elérhető. Ha még nem próbáltad, milyen pluszt nyújthat bőrödnek egy toner, érdemes lehet ezzel a darabbal belevágni.
A Balea Med Ultra Sensitive Barriereschutz Creme pedig jöhet akár egyből a toner fölé is. 4,83-as értékelésű, illatmentes, bőrnyugtató fókuszú krém, ehhez illeszkedően remek aktív összetevőkkel. Jó áras alapkrém a hétköznapokra, a visszajelzések alapján kényelmes és kellemes állaggal, jó felszívódással, ragacsos utóérzet nélkül.
Több termékére is felfigyeltetek már a márkának, novemberben a Pem Delian Daytime Hero NMF Intenzív Hidratálókrém lett havi kedvenc. A hidratáló összetevőkkel szépen megpakolt arcápoló INCI-jét csak az utolsó helyes parfüm rondítja egy picit, a visszajelzések alapján azonban nincs ezzel gond. Ötcsillagos a krém értékelése, fényvédő alá is kényelmes. Érezhetően hidratál és ápol, zsíros bőrre is megfelelő, a felszívódása rendben van, és nem ragad.

Testápolás & illat


Az Isana Oil & Care Tusfürdő igazi téli kedvenc lehet. A vélemények alapján nem szárítja a bőrt, krémes habja van és igazán kellemes illata. Árban elérhető, így hát minden adott hozzá, hogy közönségkedvenc tusfürdő maradjon még jó ideig nálunk is. Értékelése 4,5.
A Mixa Ceramide Protect Testápoló a márka legújabb bőrápolócsaládjának tagja. Egy jó nagy bödön bőrápoló, tele ceramidokkal, hidratáló anyagokkal, shea vajjal, szkvalénnel. Kimondottan száraz bőrre is megfelelő krém, mégis megfelelően felszívódik. Állaga sűrűbb, érezhetően tápláló. Értékelése 4,67.
A Neutrogena Fast Absorbing Kézkrém 4,67-es értékelésű, sokatoknak bevált most, a hűvösebb időszakban is. Szépen regenerálja, ápolja, hidratálja a száraz bőrt. Ha gyakran mosol kezet (és ki nem), jó, ha van egy ilyen a kezed ügyében otthon vagy a munkahelyen is. Pumpás adagolója praktikussá teszi használatát.
A Lattafa Khamrah EDP egy igazi egzotikus illat, olyan illatjegyekkel mint a fahéj, szerecsendió, bergamott, datolya, tubarózsa és a vanília, tonkabab, mirha - és a felsorolás nem is teljes. Sokak szerint a Kilian Angels Share dupe-ja, ám az átfedés azért messze nem 100%-os. Ez egy édes, fűszeres, fahéjas illat, némi gyümölcsös jelleggel. Extrán hosszan tartó, elsősorban a téli időszak illata, aminek az üvege is mutatós.

Smink


Az Essence Lash Without Limits Szempillaspirál egy alapvetően hosszabbító és dúsító spirál, amiről azt írtátok, ár-érték arányban jó kis termék. Nem potyog, tartós, szép intenzív a színe, a barna változat is vonzó árnyalatban készült el. Nem csinál panda szemeket sem.
A Catrice Melted Sun Cream Bronzer  esetén dicsértétek az elérhető színeket, a sötétebbet sem éreztétek túlzottan narancsosnak. Kedvelitek krémességét, szép eldolgozhatóságát és a szín építhetőségét is. Megfelelő a tartóssága, így összességében jó minőséget kapunk baráti áron.
A Catrice Glossin' Glow Tinted Lip Oil több színárnyalatban is elérhető. A visszajelzések alapján mindre igaz, hogy kellemesen színezi az ajkakat, miközben megfelelően hidratálja, ápolja is. Az applikátor elég buci, érdemes figyelni, hogy keveset vigyünk fel egyszerre, az is elegendő lesz. Első érzetre ragacsos lehet, ám egy-két perc elteltével enyhül ez az érzés.
A Trend It Up Hero Stay Matte Rúzs vastag ceruza kiszerelésű rúzs, matt finissel, gyönyörű színekben. Kontúr ceruzát nem igazán igényel, precízen megrajzolható a száj íve is. Aláhidratálni esetében nemcsak érdemes, szükséges is, úgy fog igazán jól terülni, fedni, színezni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése