BLOGKERESŐ

2023. december 21., csütörtök

Sminkkedvencek az ünnepekre hangolva - A legcsillogóbb finishek, a Krémmániások ajánlásával

Hogy túlragyogod a karácsonyfát, vagy csak finoman suhintod végig a fénylő highlightert orcáidon, rajtad múlik. Mi mindkét elképzeléshez ajánlunk sminktermékeket, hisz mindkettőben látjuk a szépséget. Maxoljuk ki bátran az ünnepi ragyogást saját kedvünk, stílusunk és vérmérsékletünk alapján, végtére is egyszer van ilyen jeles alkalom az évben.



Csillogó szemsminkek


Elkészítheted szemsminkedet egy óriási szemfestékpaletta segítségével, mint amilyen a 4,55-ös értékelésű Makeup Revolution Soph Eyeshadow Palette, melyben 10 fényes színt találtok a 14 matt mellett. Tartós, jól pigmentált árnyalatokat tartalmaz, amik jól kombinálhatók egymással, de önmagukban is intenzíven ragyogó sminket készíthetünk.

Másik megoldás, ha egyszerűen csak egy fénylő szemhéjtust használunk, mint amilyen a Rimmel Wonder Swipe 2in1 Szemhéjtus és Szemhéjszínező. Ezzel nemcsak precíz kontúrvonalat húzhatunk meg, de ha kedvünk tartja, a teljes szemsminket rábízhatjuk. 

Nemcsak tussal, szemceruzával is pikk-pakk fénylő sminket komponálhatunk, ehhez nektek is beválhat az Avon True Diamonds Szemkontúrceruza. 435 értékelés után is még 4,35-ös az értékelése, szinte kizárt, hogy épp nektek ne sikerülne vele látványos, csillogó szemsminket készíteni, vagy hogy ne találnátok az elképzeléseteknek megfelelő árnyalatot.

A MAC Pigment rengeteg színváltozatban érhető el. 100% szín és csillogás, ami szépen építhető enyhétől a full glam hatásig. Nagyon tartós, nem pereg, a tégely szinte soha el nem fogyó mennyiséget tartalmaz. Értékelése nem véletlenül 4,67.


Ragyogó arcsminkek


A pirosítók közül a Bourjois Little Round Pot Blush Pirosító évek óta nagy kedvence a Krémmániásoknak. Köszönhető ez a szép fénynek, amit az arcnak kölcsönöz és a jól kihasználható árnyalatoknak, amik közül minden bőrtónushoz találni megfelelőt. 

Legalább ilyen ikonikus sminktermék az oldalunkon a Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer, ami hat árnyalatban kapható, és gyönyörű fényt kölcsönöz a bőrnek. Értékelése 4,49, köszönhetően a természetes hatásának, a színek építhetőségének, tartósságának.

A Lovely Gold Highlighter egy igazi filléres kedvenc, a legjobb értelemben. Durva csillámzuhatag helyett ízléses fényt nyújt az arcnak, tartós és kiválóan pigmentált, így érdemes leheletnyi mennyiséggel kezdeni vele a sminkelést.


Fénylő ajaksminkek


A ragyogó ajaksmink készülhet folyékony rúzs segítségével, mint amilyen a Maybelline Super Stay Vinyl Ink Longwear Liquid Lipcolour, aminek bár trükkös a felvitele, szuper a finishe és az elérhető színei is. Érdemes jól felrázni használat előtt, majd gyorsan eldolgozni a színt. Ha ellenállunk a kísértésnek, hogy összenyomjuk a szánkat még a száradás előtt, ragacsosság nelküli, tartós, szaténfényű ajaksminket kapunk. 

A Chanel Rouge Allure Intenzív Hosszan Tartó Rúzs meseszép színekben érhető el. Minden procikájában maga a luxus ez a rúzs, szaténfényű csillogása ízléses, könnyed érzés az ajkakon, mégis megfelelő a fedése, természetes a kopása. Élmény már csal elővenni is a neszesszerből.

A Clarins Water Lip Stain elsősorban színeivel és tartósságával győzte meg használóit. Nagyon kényelmes az ajkakon, nem szárít és szuper a tartóssága. Szép fényt kölcsönöz az ajkaknak, nem túlzó, inkább természetes hatású a végeredmény.

2 megjegyzés:

  1. Kedves @sassygirl, kedves @wishes, békés ünnepeket és nagyon sikeres új évet kívánok nektek! <3 <3 <3 umpalumpa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága! Nagyon köszönjük, utólag viszont kívánjuk neked is <3

      Törlés