BLOGKERESŐ

2010. október 23., szombat

Írj véleményt és nyerj!


Szeretnéd megnyerni a fenti LUSH kényeztető fürdőcsomagot? Nem kell mást tenned, mint véleményt írni a krémmánián!

A játék időtartama: A játékban akkor veszel részt, ha december 1-én este 8 óráig írsz legalább egy véleményt a krémmánián valamely kozmetikumodról.

A nyeremény: A játék végén 3 LUSH kényeztető fürdőcsomagot sorsolunk ki a véleményt írók között. Egy csomag tartalma:
A játék szabályai: A sorsoláson mindenki részt vesz, aki ma (2010 október 25) és 2010 december 1-je este 8 óra között legalább egy véleményt ír a krémmánián (a vélemény írásra vonatkozó szabályokat betartva, azaz saját tapasztalaton alapuló, trágár kifejezéseket és reklámot nem tartalmazó vélemények). A három nyertest a random.org segítségével fogjuk kisorsolni.

A sorsolás időpontja: A nyerteseket december 1-én este 8 órakor fogjuk kisorsolni.


facebookKövess minket a facebookon!

29 megjegyzés:

  1. A kényeztetés mindig jól esik.
    A LUSH termékei kiválóan alkalmasak erre.
    BUTTERBALL fürdőgolyó: Kakaóvajjal táplálja a bőröd
    FLOATING ISLAND luxus fürdőkészítmény: Szantálfa illatú mandula olajos kényeztetés
    Egész egyszerűen mennyei

    VálaszTörlés
  2. A KARMA szapan a kedvencem a Lush termékei közül. Nagyon szeretem, hogy az illata egy nagyon hosszú nap után is teljesen fel tud tölteni!

    VálaszTörlés
  3. Én samponként a Lush kamillás tömbsamponját használom - elvileg szőkíti a szőke hajat, másrészt nagyon finom, könnyen habzik és valahogyan a hajam már nem tud meglenni nélküle :-)

    VálaszTörlés
  4. Ajándékba kaptam egyszer egy magnaminty arcpakolást, azóta imádom, az én problémás bőrömre is tökéletes:)

    VálaszTörlés
  5. A Butterball fürdőgolyó a kedvencem. Szeretem, mikor ugyanezt más formában is (pl. hóember) meg lehet venni, az épp aktuális ünnepnek megfelelően. :-)

    VálaszTörlés
  6. American cream hajkondicionálót használtam. Azon kívül, hogy erősítette a hajam és csillogóvá tette, az illata is nagyon bejött. Nem mű vanília illata van.
    A másik, amit még használtam, az a sörös sampon (Chyntia Shylvia). Samponillatként nekem fura volt, de a páromnak bejött. :) Mondjuk a hatása nekem is. :)

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok! :)

    Én a Mask of Magnaminty arc-, és hátpakolást próbáltam ki. Az egyik barátnőm ajánlotta nekem amikor elpanaszoltam, hogy egyszerűen nem fér bele az időmbe a kozmetikus, viszont mindenképpen szeretnék már egy "nagytakarítást" eszközölni... Ráadásul nem csak arcra lehet használni, hanem dekoltázsra is(!) :) A végeredmény csodálatos felfrissülés, köszönhetően az intenzív menta illatnak is - mindenkinek szívből ajánlom, akinek "problémásabb" a bőre! ;)

    Üdv: M.Enikő

    VálaszTörlés
  8. Hello!

    Habfürdőt kaptam ajándékba a nyáron! Elkezdtem használni és azon kaptam magam, hogy a másik habfürdőmet már nem akarom használni! Mondanom sem kell, a Comforter habfürdőm hamar elfogyott! Mire rájöttem, hogy a családban nem csak én kedveltem meg, már mehettem is az üzletbe! Tudatosan, a Lush termékekből választottam, mindannyiunk megelégedésére! Pár perc kényeztetés a bőrömnek, a hajamnak és boldogabbnak, szebbnek érzem magam! Parfümöt sem kell használnom, mert a Lush illatai, ezeket is megadják nekem! Mi már nem akarunk mást használni! Mindenkinek ajánlom, próbálja ki!

    Üdvözlettel: Mária

    VálaszTörlés
  9. Én az Ilcsi kozmetikumok és a krémek rajongója vagyok, azt hiszem mivel bio és természetes anyagokból készült nagyon jók.

    Itt van két oldal ahol meg is lehet az interneten rendelni őket, ráadásul olcsóbban.

    http://tetotoltalpig.5mp.eu/

    http://www.ilcsirendeles.netii.net/

    VálaszTörlés
  10. Kedvencem az aranyszínű fürdőgolyó, amitől csillog a víz. Legközelebb kipróbálom a rózsaszín párját is:)
    Egy "problémám" van a Lush-készítményekkel: mindig éhes leszek tőlük, annyira jól néznek ki, hogy legszívesebben beléjük harapna az ember...:))

    VálaszTörlés
  11. Sajnos nincs tapasztalatom a felsorolt kozmetikumokkal kapcsolatban.
    Remélem alkalmam nyílik kipróbálásukra, bizonyára csodálatosak!

    VálaszTörlés
  12. Már 6 éve Lush imádó vagyok és sok barátnőmet is megfertőztem. Imádom minden készítményét különösen a szappanjait és a vaníliás testápolóját! Először Szabadkán fedeztem fel a Lush boltot és azóta is nagy rajongója vagyok!!!

    VálaszTörlés
  13. ha tehetném minden nap tetőtől talpig Lush termékekkel kenegetném magam :) szerintem a legjobb habfürdő a Mabar. fürdőzés tán harpnivalóan csokis illatú lesz tőle a bőr;)

    VálaszTörlés
  14. én baba krémeket használok az egész családnak.

    VálaszTörlés
  15. Imádom a Lush termékeit,ha lenne közelebb hozzánk biztos többször vásárolnám!
    Nagy kedvenceim a budy butterek és a kézkrémjei.!!!Forever LUSH

    VálaszTörlés
  16. az utolsó cseppig hasznos, és még az is illatos!

    VálaszTörlés
  17. LUsh maniás vagyok, szülinap karácsony névnap, mindenkinek alap, hogy mit adjon nekem:))

    VálaszTörlés
  18. Én egy LUSH coconut deo powdert kaptam egyszer ajándékba. Azóta ha édes kényeztető illatra vágyom egész nap, akkor reggel hintek magamra egy picit.

    VálaszTörlés
  19. Nagyon szeretem a Lush termékeket,az illatuk elvarázsol,főleg a Heavanilli maszírozós testápoló a kedvencem,a sugar scrub pedig nagyon jól radíroz.
    mucli0525@freemail.hu

    VálaszTörlés
  20. A szantálfa illatút szeretem! Megnyugtat, ellazít, utána fantasztikusan jól érzem magamat tőle, szinte átjár a boldogság!

    VálaszTörlés
  21. Minden LUSH termék nagy rajongója vagyok, de az egyik kedvencem az Olive Branch tusfürdő. Nagyon szereti bőröm, nyoma sincs a szárazságnak, nem beszélve isteni illatáról.

    VálaszTörlés
  22. A magnaminty arcpakolás nagyszerűen tisztít és nyugtatja a bőrt.Csak ajánlani tudom.

    VálaszTörlés
  23. A DARK ANGELS arctisztítót először nehezen használtam a színe miatt,de a kedvencem lett és gyönyörű a bőröm mióta rendszeresen használom.

    VálaszTörlés
  24. Egyszer kaptam egy Lush tusfürdőt imádtam!! az illatát egész nap éreztem a bőrömön!! jó lenne nyerni maga a földi paradicsom vele a fürdés!!!!!!!

    VálaszTörlés
  25. A feleségem oda van a Lush termékekért.
    istvan80@chello.hu

    VálaszTörlés
  26. Ajándékba mindig ezek közül a termékek közül szoktam kérni, nagyon kedvesek számomra. Igazi kényeztetés a fürdőszobában!
    ilon@trexid.hu

    VálaszTörlés
  27. Én a Lush szappanokból a homokos-citrusosat imádom, meg a kis flying fox balzsamot

    VálaszTörlés
  28. szeretem a Lush szappanokat! nagyon jók!

    VálaszTörlés
  29. Sziasztok!
    A Lush krémeket én is nagyon szeretem olyan kellemes illatuk van

    VálaszTörlés