BLOGKERESŐ

2011. október 9., vasárnap

Sminkek a KrémMánián!

Több mint fél évvel ezelőtt született meg a fejemben a gondolat, hogy ne csak a smink termékek összetevőit és pontszámait lehessen nézegetni a KrémMánián, hanem azt is, hogy mi lesz velük a krémmániázók kezei közt. Hosszas tervezgetés, álmodozás és persze kódolás után született meg a smink rész, ahová ezentúl bárki feltöltheti az általa készített sminkeket, ráadásul az ehhez felhasznált összes terméket is hozzá tudja rendelni.

Wishes-zel az elmúlt hetekben mi már kreatívkodtunk, és reméljük, hogy Ti is inspirálódtok és kedvet kaptok!  Fogadjátok szeretettel, és használjátok bátran! Kezdeti bátorításképp ha november 6-án éjfélig feltöltesz egy sminket akkor egy Urban Decay Naked palettát vagy pedig egy NARS Sea of Love készletet, ha pedig feltöltesz egy körmöt, akkor egy limitált kiadású Sephora By OPI Garden of Good & Evil lakk készletet nyerhetsz!





Pontos játékszabályok

Nars Sea of Love készletet a legnépszerűbb smink készítője fogja kapni, vagyis az a smink feltöltő, akinek a sminkje a legtöbb "Like"-ot gyűjti a játék végére! A sminkekre szavazni a smink oldalon a képek alatt lévő "Tetszik" gombbal lehet.

Az Urban Decay Naked palettát és az OPI lakkokot az összes sminkfeltöltő között fogjuk kisorsolni. A játékban csak a jó minőségű, saját sminkről vagy körmről készült fotók vesznek részt, ahol a smink több szögből is le van fotózva és a felhasznált termékek is meg vannak adva! Példaként légyszi nézd meg az eddigi sminkeket! Ha profi sminkfotókat szeretnél, itt olvashatsz néhány tanácsot! Ha feltöltesz egy sminket és egy körmöt is, akkor mindkét ajándék megnyerésére van esélyed! :)

A játék vége és a sorsolás 4 hét múlva november 7-n lesz! Szóval hajrá lányok! :)

28 megjegyzés:

  1. Ez ZSENIÁLIS !!!!

    Nagyon jó lett a sminkes rész , gratulálok !

    Nagyon tetszik, nem győzök áradozni , első gondolatom nagyobbra kellene cserélnem a blogon a Krémmánia banner-ét :)))

    VálaszTörlés
  2. Köszi E, nagyon örülök, hogy tetszik! :)

    VálaszTörlés
  3. Tobb sminkkel is lehet jelentkezni? Van esetleg valamilyen tema, vagy szabad kezet kapunk a sminkeles teren?

    VálaszTörlés
  4. Persze, hogy lehet :) És a témaválasztás is szabad.

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok
    Mar vagy 1 oraja toltom a sminkes fotos jelentkezesemet, de egyszeruen nem engedi feltolteni :( mar minden ki van toltve, elinditom a mentest es egyszeruen nem tolti fel:(

    VálaszTörlés
  6. Lehet, hogy túl nagy a képek mérete. :(

    VálaszTörlés
  7. Szia Nicol!
    Igen látom a logokban a hibát. Az a gond, hogy nagyon nagyok a képek. Vagy egyesével töltsd fel (szekersztéssel mindig egyet hozzá tudsz adni), vagy pedig kicsinyítsd le Painttel a képeket és akkor menni fog! :) Valaki már feltötlött, szóval működik, de techniaki okok miatt max 4 MB-t lehet egyszerre feltölteni! Ha nem megy írj, segítek, akár fel is töltöm neked ha kell! :)

    VálaszTörlés
  8. Szia apolka!
    Megprobaltam egyenkent feltolteni, de ugyan az az eredmeny... Semmi :(

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  11. Egy ember rakhat fel több sminket is?:$

    VálaszTörlés
  12. Jah, oké: látom már feltették a kérdést:)

    VálaszTörlés
  13. Szia apolka, felkerülhet az én sminkem is valaha? :)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés
  15. az OPI-t és a Naked palettát 2 ember kapja, vagy egy?

    VálaszTörlés
  16. Kettő. Az Opi a köröm feltöltők, a Naked a smink feltöltők között lesz kisorsolva. :)

    VálaszTörlés
  17. miért is nem fogadták el a sminkem? S.Rena

    VálaszTörlés
  18. miért is nem fogadták el a sminkem? renasu

    (elnézést hogy még egyszer elküldöm, de nem tudtam bejelentkezni)

    VálaszTörlés
  19. növeli a nyerési esélyt ha valaki több sminket is feltölt?

    VálaszTörlés
  20. Szeretném megkérdezni, hogy ugye holnap éjfélkor lesz vége a versenynek, és a lájkolás is addig él, nem? :) Gondolom felírjátok az állást, igaz?
    Mert gondolok itt arra, hogy teszem azt, nekem még 6.-án éjfélkor 500 lájkom volt, és a velem versenyben lévőnek 495, de már 7.-én 502 lesz neki, ami ugye elvileg a nyeréssel egyenlő.Ez miatt aggódom kicsit :) Előre is köszönöm a választ!

    VálaszTörlés
  21. Igen, holnap éjfélkor lesz vége a játéknak, és fel fogom írni a like állást! Szóval ne aggódj emiatt! :) Fb-n ki is fogom hirdetni a Nars csomi boldog tulaját holnap éjfélkor!

    VálaszTörlés
  22. Olyan izgi. Már kíváncsian várom kinek kedvez a szerencse. *-*

    VálaszTörlés
  23. Kedves Apolka!Segitségedet kérem!A homlokomon az orrom közt van ket ránc!Milyen krémet használjak rá mit tanácsolsz?teljesen elvesztem a krémek közt kérlek ha van ötleted segits!Köszönöm!

    VálaszTörlés
  24. Hű, így látatlanban, ennyi alapján elég nehéz mit mondani, de ha egy mély ráncról van szó, akkor a krémek sajnos nem fogják elmulasztani. :( De nem sokára fogok írni a ránctalanításról részletesen a blogon, és fogok konkét termékeket is ajánlani, de egy kommenthez túl nagy a téma... :)

    VálaszTörlés