BLOGKERESŐ

2012. április 29., vasárnap

Shit happens....

Avagy mi történt az oldallal az elmúlt napokban..... Tudom, hogy sokan láttátok, hogy az oldal nem igazán akart működni szerda óta. Nem volt teljesen halott, de hihetetlen lassú lett, a csúcsidőkben pedig percenként több oldalletöltésre is hibát adott. Szerda este ültem a gép előtt és félig sírva figyeltem a hibajelentéseket, amik elárasztották a póstafiókomat.... :( 

A problémakezelés fázisai.....
A gond amiatt lett, hogy a tárhelyszolgáltatóm kedd éjszaka elköltöztette az oldalt a korábbi, jól bevált helyéről. A költözést nem én akartam, hanem ők, mondván, hogy az oldal túlságosan nagyra nőtt már ahhoz, hogy több másik oldallal legyen egy gépen, kell neki egy saját masina. Mivel már hónapok óta mondogatták ezt, nem volt sok választásom, mondtam, hogy rendben, költözzünk. Szerda este döbbentem tapasztaltam, hogy az új tárhelyen, ami sokszorosába kerül az eddiginek az oldal nem működik. Persze azonnal felhívtam a szolgáltatót, aki ímmel-ámmal, mindent megtéve azért, hogy rosszul érezzem magam amiatt, hogy este 8-kor fel mertem őt hívni (hivatalosan 24/7 support van), próbált segíteni. Majd este 11-ig telefonáltam vele, de sajnos fogalma se volt, hogy mit rontottak el, de ígéretet kaptam, hogy másnap tovább próbálkoznak. Ehelyett reggel levelet kaptam tőlük, hogy a tárhely szolgáltatást (indoklás nélkül) felmondják, egy hetem van, hogy elvigyem az oldalt máshova.

Csütörtök reggel óta gőzerővel intéztem az új tárhely szolgáltató keresését, és a költözést. Végül az oldal tegnap éjjel ismét elköltözött, és ma reggel óta ismét rendesen működik. Köszi mindenkinek a türelmet! :)

5 megjegyzés:

  1. Hát én észre sem vettem, mert az érettségire készülök, és netstop van... :/ De örülök hogy minden rendeződött, ez a lényeg :)

    VálaszTörlés
  2. szegény :( örülök, hogy megoldódott végül!

    VálaszTörlés
  3. Én is észrevettem a problémát és láttam az üzit a költözésről is. Kicsit nyugtalankodtam, mert azt hittem, napokig nem krémmániázhatok majd, de nagyon köszönöm, hogy nem így történt, és már minden rendben van. Ez az oldal a vigaszom egy-egy hosszú munkanap után.
    Üdv: bandita

    VálaszTörlés
  4. Van bőr a képükön...
    Örülök, hogy sikerült megoldani!

    VálaszTörlés