BLOGKERESŐ

2013. november 5., kedd

Havi kedvencek - 2013 szeptember-október

Beköszöntöttek a szomorú, esős őszi napok, és sajnos az első hónap végén még a krémkedvenc-ügyi helyzetjelentésünk is lemaradt. Ezt ezúton pótoljuk, a novemberi kedvencekkel együtt!

Arcápolás



Gondolom a rendszeres olvasókat kicsit sem lepi meg, hogy az elmúlt 2 hónap mindent vivő slágere a L'Oreal Skin Perfection 3in1 Purifying Micellar Solution lett. Szerepelt a legjobb micellás lemosókat összegyűjtő posztunkban is, mert olcsóbb viszont hasonlóan jó, mint a Bioderma lemosója.
A klasszikus Nivea Creme a hideg szelek beköszöntével ismét előtérbe került - nagyon jól hat a hidegnek kitett kezekre, sőt, még a kipirosodott orrot és a száraz ajkakat is remekül ápolja.
Úgy látszik arcápolás terén a multifunkcionális termékek voltak nálatok a befutók, hiszen a 3. kedvenc hosszú nevű Avon Care 3 az 1-ben Faggyúszabályozó Arctisztító, Tonik és Hidratáló Normál és Vegyes Bőrre lett. Igaz, a sminkkel nem bánik el olyan jól, sőt, igazából a pattanásokkal, mitesszerekkel szemben sem olyan hatásos, viszont mégis jó értékeléseket kapott, mert a zsíros bőrt nagyon kellemesen megtisztítja és gyengéd a bőrhöz, nem, vagy nagyon picit szárította zokat, akik eddig próbálták.
Végül pedig a Paula's Choice Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution With 2% Salicylic Acidot szerettétek még nagyon. Ígéretéhez hűen eddig még mindenkinél remekül bevált pattanások, mitesszerek és bőrpír ellen is.

Test- és haj

A testápolási kedvencek listát szinte már menetrendszerűen Balea tusfürdő nyitja, ezúttal a Dusche & Creme Blaubeere Krémtusfürdő, aminek az illatát legtöbben áfonyás rágóéhoz hasonlítjátok.
A második kedvenc az én elsőszámú őszi tufürdőkedvencem, szóval nagyon örülök, hogy a havi kedvencek között láthatom viszont :) - ez nem más az Yves Rocher Jardins du Monde Krémtusfürdő Guatemalai Makadámdióval - az állaga lágy, krémes, nem szárít, és az illata mindenkit sütire emlékeztet - kit diótortára, kit krémes süteményre, a legtöbben legszívesebben "beleharapnának".
A hajápolók legje címmel most a Kallos Kjmn Keratin Hajpakoló Krém Keratinnal és Tejproteinnel büszkélkedhet. Nagyon olcsó, és könynen kezelhetővé, simává és puhává teszi a hajat.
Igaz, nem egy tipikus őszi illat, de a kedvenc illat pedig ezekben a hónapokban a Bvlgari Omnia Green Jade lett.

Smink

Az Essence 2013-as őszi szortiment TOP termékei között is kiemelkedő Essence Hosszantartó Ajakrúzs lett az elmúlt 2 hónap kedvenc sminkterméke. Olcsó, jól fed és viszonylag tartós is.
Egy másik Essence termék is dobogót kapott, mégpedig a Essence Get Big Lashes! Szempillaspirál, amit egy dupla akció keretében lehetett megvenni.
Mióta kiesett a Catrice és az Essence zselés tusa, a Maybelline Eye Studio Lasting Drama Zselés Szemhéjtus is jobban előtérbe került. Szerencsére ez is jó alternatíva tégelyes szemhéjtusra - erőteljes a színe, tartós, és még a mellé járó ecsettel is jól lehet dolgozni.
Körömlakkok között a Moyra Gel Look jeleskedett. Már egy rétegben is kiválóan fed, zselés lakkhoz hasonló fény van és nem pattogzik könnyen.
A high end kategória győztese pedig ezúttal a MAC Blot Púder lett - nincs poros hatása, és hatásosan szünteti meg a bőr csillogását akár 5-6 órára is.


Ti miket szerettetek a legjobban az elmúlt hónap(ok)ban?

12 megjegyzés:

  1. Nekem a Paula's Choice BHA liquidje lett a kedvencem ebben a hónapban, ami szinte ugyanaz, mint az itt említett Clear Extra. :) Sokkal tisztább lett a bőröm, bár még mindig akad mitesszer, és patti, szerencsére ritkábban nyúlok benzoyl-peroxidhoz. Szóval szeretem. :) Kíváncsi vagyok a többi PC-re is, remélem, a héten megjön a rendelésem, a barátnőmmel már nagyon várjuk! :)
    A válogatásból egy ilyen Moyra gél lookot kipróbálok majd, eléggé szimpi.

    VálaszTörlés
  2. Ma adtam fel, sztm hamarosan :)

    VálaszTörlés
  3. Hétvégén fogok venni egy Micellás Loreal-t most már, mert nem hagy nyugodni tényleg :)

    Pár hete vettem két sima Moyra lakkot (kb 6-7éve nem vettem Moyra-t). Az egyik élénk sötétkék, a másik csak sötétkék csillám. 2 vékony réteg sötétkék majd 1 réteg csillámos kék. Abszolút kedvenceimmé váltak és kellemesen csalódtam bennük, mert 6 napig tökéletes állapotban voltak, a lenövés miatt mostam le. De a Geel Look is birizgálja már egy ideje a fantáziámat.

    Amit mostanában nagyon szeretek az az Oriflame Milk & Honey szappan, tetszik az illata és sokáig érződik is, nem szárítja a bőrömet és brutál jól habzik :)

    Kb egy bő hónapja használom a Garnier Essentials Arclemosó Gél-t reggel és este is. Szeretem ezt a pumpás kiszerelést, nagyon tetszik az illata, megfelelően habzik és a sminket(spirált is)tökéletesen eltávolítja. Nem irritálja a bőrömet és megfelelően mattít és nem hagy semmilyen zavaró réteget sem maga után.

    Hónapok óta nagy kedvencem az Avonos Őszibarack és Gyapot Bőrápoló Balzsam, amióta használom nem száradtak ki sose az ajkaim, pedig előtte folyton szétrepedtek ősszel és télen. Sokan panaszkodnak a kivitelezése miatt, én megoldom fültisztító pálcikával, kézzel úgy se higiénikus belenyúlkálni semmi kenceficébe sem.



    Az utóbbi időben ők az új nagy kedvenceim :) És most nagy lázban égek,mert Myrla tesztelő lehetek :) Még egyszer köszönöm és remélem ők lesznek a következő nagy kedvenceim :)))

    VálaszTörlés
  4. Az YR tusiiii! A fent említett, és a hammam verzió. :) Nagyon nyami. Bár tartósabb lenne az illatuk! :) Ha jól sejtem, hamarosan én is a L'Oreal micellás arctisztító-imádók közé tartozom majd. :D

    VálaszTörlés
  5. A L'oreal micellás vize tényleg szuper, én is nagyon szeretem, csak valahogy annyira gyorsan fogy! Én ezt nem értem...
    Nagy szerelem nekem mostanában a Catrice hosszúnevű Lip Balmja (az a cerka formájú), szerintem csodálatos dolog, hasonlóan szeretem a Bourjois ugyanilyen postairónját.
    Két dolog van még, viszonylag új szerzemények: a Lush popcornos ajakradírja, hát az valami mennyei, mindig lenyalom. A másik meg a Baviphat barackos peelingje, amitől elképesztően szép lesz a bőröm! Lehet, hogy jobban körül kéne nézni a koreai cuccok között, kezdek kedvet kapni.

    VálaszTörlés
  6. Az áfonyás tusfürdőből 3 is van itthon, imádom!! Nagyon eltalálták a színét és az illatát :) Meg az árát. A másik kedvencem a Moyra, leszámítva, hogy a felénél beszáradnak a lakkjai, még mindig az egyik legjobb, legtartósabb márka fedőlakkal és 4 napot simán kibír a körmömön házimunka mellett. Van vagy 10 db, egyik színben sem csalódtam még, de fedőlakk az kell hozzá.
    A L'Oreal lemosója nekem nem nagy szenzáció így pár hét használat után, elmegy kategória, és ujjnyi hiányzik belőle 2-3 hét után, napi 2* használva. Nekem nem fogy rohamosan.
    Az Avont meg nem is tudom, miért nem dobom ki, nem habzik, nem tisztít, csak idegesít. Na, utána tényleg kell a micellás vizet használnom.

    VálaszTörlés
  7. Szió! Nekem van egy Lush popcornos radírom, szívesen megválok tőle.:) Cserélhetjük is valamire:) Ha érdekel, írj: vida.emese@gmail.com.

    VálaszTörlés
  8. Szia! Köszi a felajánlást, de még ez is vadiúj és csurig van, és nem fogy valami gyorsan, úgyhogy egyelőre nem tudom, hogy mi lesz majd ha végzek vele, lehet, valami mást próbálnék ki. Neked nem vált be?:(

    VálaszTörlés
  9. én nem radírozom a számat. Csak ennyi:) Nem tudom mit kezdjek vele.

    VálaszTörlés
  10. Azon gondolkodom, hogy tök jó lenne egy krémmániás app telefonra, mert nekem mindig a boltban jut eszembe utánajárni a krémeknek! :D

    VálaszTörlés
  11. Ha app nem is, de mobil optimalizált verzió tervben van. :)

    VálaszTörlés