BLOGKERESŐ

2014. március 27., csütörtök

Új fejezet!

Hamarosan négy éves lesz a Krémmánia. Néha nosztalgikusan visszaemlékszem a kezdetekre, hogy milyen üres volt az oldal, hogy senki sem ismerte, ha pedig heti egyszer véletlen írt valaki egy új véleményt, akkor örültem mint majom a farkának és aznap jó napom volt. :) Ma minden nap több száz új véleményt írtok, és naponta 17.000-18.000-en néztek be hozzánk. Be kell vallanom, hogy nagyon büszke vagyok erre, és sosem gondoltam volna, hogy ide fog fejlődni a hobbiból indított kis oldalam.



Persze ahogy nőtt és fejlődött az oldal, úgy kellett mindig újat tanulnom és alkalmazkodnom hozzá. Hamar kiderült, hogy egyedül, munka mellett, hobbiként nem tudom adminisztrálni, így csatlakozott hozzám bő két és fél éve Wishes. Aztán kiderült, hogy egy "sima tárhely" nem bírja el a forgalmat, így keresni kellett az oldalnak egy saját szervert. Ma oda jutottunk, hogy az oldal üzemeltetése és fenntartása kettőnk gyakorlatilag teljes energiáját és munkáját kívánja, ráadásul sokszor ezt is kevésnek érzem. 

Az utóbbi időben egyre gyakrabban kezdtem arra gondolni, hogy ez így hosszú távon nem fog működni. Mióta saját szerverre került az oldal, azóta gyakorlatilag rettegtem "egyedül hagyni". Képtelen voltam laptop nélkül nyaralni menni, ha hétvégén nem voltam gépközelben, akkor féltem, hogy mi van ha éppen most rohad le a szerver, és én nem vagyok ott, hogy megjavítsam. Tudtam azt is, hogy az anyagi lehetőségeim hamarosan jelentősen meg fognak változni (mert Emma mellett már nem lesz meg a korábbi munkahelyem, plussz hazaköltözünk Svájcból Magyarországra) és ha az oldal nem tartja el magát, akkor hamarosan nem fogom tudni könnyedén pótolni a költségvetést. Szintén család, baba mellett nem egészséges hétvégente dolgozni, én pedig a legtöbbször ezt tettem az elmúlt években. 

Mindezt nem panaszkodásként írom, sokkal inkább abban a reményben, hogy így érthető lesz a döntésem. Büszke vagyok az oldalra, rengeteget tanultam belőle, és élveztem, ahogy fejlődik és mindig új kihívások elé állít. Emma mellett egy kicsit a Krémmániát is a gyerekemnek érzem. Ahogy a gyerek is felnő és kirepül, az oldallal is ez történt.

Új fejezet kezdődik az oldal életében. Már nem egy pici, amatőr, hobbi oldal, hanem profi kezekbe került. A Sanoma Media Zrt részévé vált, és velük együtt dolgozunk Wishessel tovább rajta.  Ha esetleg valakinek ez a név nem mondana semmit, akkor az, hogy Cosmopolitan, Elle, Marie Claire vagy éppen az, hogy nlcafe.hu biztosan, csak hogy említsek néhány ismert újságot vagy oldalt, ami az övék.

Azt remélem, hogy ez a Krémmánia számára hosszú távon is biztos és stabil hátteret jelent majd. Hogy ez az oldalnak lehetőséget ad arra, hogy igazán nagyra nőjön, amit gyakorlatilag minden magyar lány, nő ismer és használ. Hogy így lesz erőforrás nagyobb dolgok megvalósítására is, mint például mobil optimalizálni az oldalt, amit sokan kértetek már, de idő és energia hiány miatt eddig belekezdeni se tudtunk. Az oldal jellege viszont nem fog változni. Továbbra is Wishes és én dolgozunk rajta, és továbbra is ugyanúgy várjuk a visszajelzéseiteket, a javaslataitokat az oldallal kapcsolatban, ahogy eddig! 

47 megjegyzés:

  1. Egy kicsit tartok a változástól, de remélem, hogy ami jó volt az oldalban, az továbbra is megmarad :) Köszönöm nektek a krémmániát, hasznos segítséget jelent, mióta ismerem :)

    VálaszTörlés
  2. További sok sikert kívánok nektek Apolka és Wishes! Ez az oldal csodálatos, része a mindennapjaimnak. Köszönöm én is a sok segítséget, amit adtatok a szép bőrhöz és a gyönyörű sminkekhez. Remélem, hogy a profi háttér csak még jobbá teszi az amúgy is nagyon jót, amit ez az oldal jelent.. <3 <3 <3

    VálaszTörlés
  3. Én is bízom benne, hogy ez csak pozitív változásokat fog hozni az oldal életében. A döntésetek pedig teljes mértékben érthető. :)

    VálaszTörlés
  4. Soha nem fogom elfelejteni azt a napot, amikor először idekattintottam, majd regisztráltam.
    A Krémmánia azóta fogalommá lett a szívemben.
    Hosszú lenne felsorolni, hogy mi mindent kaptam tőletek az elmúlt két évben, így csak a legfontosabbakat említeném:


    Itt ismertem meg a barátaimat.
    Itt mutathatom meg a lakkozásaimat.
    Itt tanultam a bőrápolás alapjait
    Nálatok hittem el először, hogy van más utam azon kívül, amit naponta végigjárok
    Jó itt lenni, otthon érzem magam :)


    Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi. És dolgozunk a pozitív változásokon. :)

    VálaszTörlés
  6. Először is gratulálni szeretnék nektek, hiszen ez egy óriási siker! Látszik az oldalon a rengeteg befektetett munka. Másrészt nagyon remélem, hogy ez a váltás nem fog nagy nyomást jelenteni nektek, és úgy tudjátok folytatni, ahogy nektek a legjobb. :) További nagyon sok sikert kívánok nektek! :)

    VálaszTörlés
  7. A mániám az oldal, a szenvedélyem tárhelye - írás. smink, új cuccok felkutatása. Hálás vagyok Nektek, és szívből kívánok még egy bolygónyi sikert vele ! :) Nemzetközi vonalon sem találtam még egy ilyet, és a CreamMania sem hangzik rosszul. ;)

    VálaszTörlés
  8. Nyilvánvaló, hogy ezt az oldalt merő szeretetből iszonyatos munka volt fenntartani, viszont értő kezekben nagyon jól profitáló reklámoldal lehet, szóval egyik szemem nevet, a másik sír...


    Természetesen a jelenlétetek az oldal életében garancia, de sajnos el tudom képzelni azt is, hogy ez csak egy ideig marad így, és a végén felőrlődtök vagy feladjátok... Mindenesetre sok sikert a professzionalizálódás terén, és köszönet az eddigiekért!

    VálaszTörlés
  9. Tudjátok az a vicc, hogy pont pár napja kezdtem VISSZAFELÉ olvasgatni, tehát időrendben :))
    Eszembe jutott, én hogy is keveredtem ide, nem annyira régen.. azt hiszem, a szokásos "keresőbe írom x terméket klikk az első pár oldalra" - és a krémmánia mindig ott volt, elöl, megjegyeztem, sokat olvasgattam, aztán itt ragadtam, nálatok.
    Először is: nagy gratula mindkettőtöknek, remek munka volt, hatalmas ötlet (nemrég agyaltunk a testvéremmel, ki kéne valami egyedit találnunk, bármit, ötletünk nincs..), szóval le a kalappal!
    Remélem nem okoztam totális agylefáradást a kérdéseimmel, és köszi szépen a rengeteg segítséget, infót!:))
    A változásról annyit: óriási dolog ez az egész, ismét csak gratulálni tudok, de.. remélem, a stílus megmarad, engem pont az egyedisége ragadott meg. Újságot bő 10 éve nem vásárolok már, mert nagyrészt reklámokból áll, ami mértékkel nem zavar, de ha átveszi az uralmat valahol, én menekülőre fogom.. de, amíg Ti itt vagytok, és értő kezeitek óvják a dolgokat, remélem sokáig lehetek itt, veletek! :))
    Jesszus, megen szószátyárkodom, bocsesz:D
    Még egy utolsó dolog: csajszik, ti, akik töltögetitek a sminkeket, nektek is külön köszi, alvás előtt mindig benézek nézelődni, remek munkákat látok, ihletadó, üdítő; és ti, akik hozzám hasonló balekságaitokat is leírjátok, vállaljátok, ti aztán bearanyozzátok a napomat, néha sírok a röhögéstől, néha elolvadok..
    Köszi minden percet veletek, KM csajszik !!! :)

    VálaszTörlés
  10. Nélkületek nem lennék önálló találat a google-ban,a parfümös incognitom Medora itt tudott kiteljesedni,sokan kerestek azzal,hogy nyissak önálló blogot én mégis maradtam veletek!
    Mert nekem itt jó.
    Barátokra találtam az elmúlt 2 évben.
    (Akinek inge vegye fel sürgősen:)

    Ezek a szavak remélem többet jelentenek majd Nektek mint egy szimpla köszönöm!

    VálaszTörlés
  11. Igenis kisasszony, ing felvéve ;)

    VálaszTörlés
  12. Szívből gratulálok Apolka és wishes! Létrehoztál/hoztatok valamit,ami élvezetes,ami tanulságos és rendkívül hasznos. Sokak közül én is naponta itt tengetem szabad perceimet és bevallom,hogy hihetetlen változáson mentem keresztül az utóbbi közel két évben. Pozitív változáson. Kissé rossz érzésem van azonban,félek,hogy elveszik az oldal jellege és megbomlik ez az állandóan bővülő "család"! A döntést megértem,hihetetlen meló van ebben,ha csak azt nézem,hogy én szeretem az összes hozzászólást elolvasni,a képeket átnézni,a blogot olvasni,hát kérem már ez időigényes!:-)
    Vannak olyan rendszeres tagok itt,akiknek szabályosan várom a véleményeit,akiket sokszor úgy érzem,hogy ismeretlenül is ismerek. Köszönöm csajok azt,amit tanultam és egy őszinte barátságot is kötöttem. Nevettem már sokat itt,de volt,hogy a könnyem folyt.
    További jó munkát kívánok Nektek,sok sikert és kívánom,hogy sikerüljön megtartani az oldalt úgy,ahogy eddig is képzeltétek és ahogy Mi megszerettük!

    VálaszTörlés
  13. Nagyon gratulálok nektek, minden elismerésem a munkátokért! Remélem, hogy a változás valóban nem fogja érinteni az oldal légkörét, hangulatát, és lényegében megmarad minden olyannak mint eddig. Még másfél éve sincs, hogy regisztráltam ide, de azóta nagyon sok segítséget kaptam, nagyon sokat tanultam a bőrápolásról, a termékekről, összetevőkről, és sok felesleges költéstől kíméltem meg magamat. Persze azért arra is volt példa, hogy az itteni vélemények rángattak bűnbe :-D Nekem a KM kb. olyan már, mint a postafiókom, reggel megnyitom, és este csukom be, napközben meg amikor van időm rá akkor olvasgatom, véleményt írok, néha töltögetek fel, szóval része a mindennapjaimnak. :-) Sok sikert kívánok a jövőben is az oldalhoz! :-)

    VálaszTörlés
  14. Gratulálok, mert ez bizony siker, de én is azért drukkolok, hogy továbbra is érződjön a kezetek nyoma az oldalon. Számomra is a naponta olvasott oldalak közé tartozik a Krémmánia. Rengeteget profitálok belőle, akár még ismeretlen terméket szeretnék venni vagy csak ötletek után kutatok, innen indulok el. Ez az egyik leghasznosabb oldal, amivel valaha találkoztam, bár engem is többször vitt már indokolatlan költekezésbe - de vigye ördög, megéri. Fantasztikus munkát végeztetek, köszönet érte. Remélem, hogy bírjátok még szusszal és a jövőben sem kell nélkülöznünk a megszokott Krémmániát. Bízom benne, hogy a változás segítségetekre lesz az oldal fenntartásában és üzemeltetésében; nagyon hiányozna, ha le kellene mondanunk róla, mert - ki meri az ellenkezőjét állítani?! - megérdemeljük. Szóval, ismételt köszönet az eddigiekért, és megy a szurkolás ezerrel és rettentő elfogultan a folytatásért.

    VálaszTörlés
  15. Ettől ne félj Michelle, ugyanúgy mi csináljuk majd a tartalmat, a mi kezünk között futnak át az új feltöltések, stb., lényegében ugyanazt és ugyanúgy dolgozunk az oldalon, mint régen :)
    Ahogy apolkának, nekem is picit gyerekem a KM, bár ugye más szempontból, mint neki, szóval részemről is ki lesz szorítva az a szusz, hogy a KM sikere tovább folytatódjon :)

    VálaszTörlés
  16. Két és fél éve hallottam először a Krémmániáról. Kozmetikus suliba jártam és amikor anyagismeretből a vízmegkötő/hidratáló anyagokról tanultunk azt a "házifeladatot" kaptuk (férfi tanártól), hogy lépjünk a Krémmániára és böngésszük a hidratáló hatóanyagokat. Először lövésem se volt mit akar ezzel, mi az a Krémmánia. Gugli-Krémmánia-Függőség. Így kezdődött a mi kapcsolatunk. Eleinte csak sminkeket nézegettem, be se regisztráltam hónapokig csak nézelődtem. Aztán a regisztrációkor a házban lévő összes kozmetikumunkat (nem kevés) behordtam az ágyamra és megszállottan töltöttem fel krémeket, inciket, véleményeket. Minden napomat úgy kezdtem és fejeztem be, hogy a friss véleményeket egytől egyig elolvastam, egyre több felhasználónév lett ismerős és csak olvasgattam és olvasgattam. Nekem is az az érzésem, hogy néhány hölgyeményt ismeretlenül is ismerem és megkedveltem, sokan vannak akiknek örülök a frissítéseiknek. Az oldal hatására sokkal tudatosabb lettem, igyekszem nem felhalmozni kencéket és több kevesebb sikerrel nem vásárolok olyan terméket amire nincs is szükségem de a szép külső miatt nem bírtam ott hagyni. Több problémám is megszűnt mióta ennek a közösségnek a tagja vagyok. Nincs annyi komedom már mint régen, pattanásom meg szinte egyáltalán nincs, mert az Incit figyelem ezerrel :) KÖSZÖNÖM!
    Hatalmas gratuláció nektek ezért az egészért! Remélem csak pozitív hatásai lesznek a változásnak. Kívánom, hogy meglegyen a harmónia számotokra a család és a KM között és továbbra is ennyire szeretetteljesen és odaadóan csináljátok mint eddig, csak így van értelme, csak ettől eredeti az egész, mert nem kényszerkéntl/kötelességként tekintetek rá. Egy darabka belőletek!

    VálaszTörlés
  17. Hű, köszi, hogy leírtad, hogy ismerted meg az oldalt. Tökre megörültem a sztorinak, nem gondoltam volna, hogy kozmetikus suliban tudomást vesznek róla. :)

    VálaszTörlés
  18. Értem az érveidet, viszont nagyon sajnálom a döntésed. Ez az oldal úgy és addig (és most ne legyen igazam) volt jó, amíg egy magánkézben volt. Számos olyan példával szolgálhatnék, amit itt és most nem teszek meg, amikor valakiben egy megszületett nagyon jó ötlet egy országhírűen elismert bloggá nőtte ki magát...de valahogy mindig ez a vége...a multi(k) felfigyelnek rá, úgymond "leveszik" a blogtulajdonosok válláról a terhet, aztán ahogy telnek a hónapok a blog átalakul, egy hatalmas reklámfelületté válik, ami anyagilag persze kifizetődő, csak sajnos személytelen, és elveszíti pont azt a vonzerejét, amiért annyira szerették. Végső esetben már a kezdeti blogindítók sem értenek egyet, de mivel lemondtak a hivatalos üzemeltetési jogról, már nem is igazán szólhatnak bele...egy ideig próbálnak harcolni, majd feladják...és a multi megint győz...sajnos ilyen a világ..rendkívül szomorú...

    VálaszTörlés
  19. Hjaj, lányok, a frász jött rám, a cím alapján hirtelen azt hittem valami rossz hír, mindig attól félek,hogy egyszer csak megszűnik az oldal és akkor mi lesz velem...Persze alaptalan a félelmem, hiszem a Krémmánia egyre jobban virágzik, ezért érthető is, hogy nem tudjátok ketten a hátatokon vinni az egészet, amit eddig is csináltatok az maga a csoda, az ötlettől kezdve a megvalósításig, a folyamatos fejlődésről nem is beszélve. Kicsit csatlakoznék én is a nosztalgiázók köréhez, én 2 éve vagyok veletek, nap, mint nap és szemtanúja voltam sok változásnak, amik nagyszerűek voltak, remélem ez is ilyen lesz. A profizmuson túl, amit az oldal sugároz valóban meg kell említeni a közösséget is. Nagyszerű csajszik, nők, asszonyok gyülekezőhelye ez, akiket összeköt a krém mánia, mint hétköznapi szókapcsolat és a Krémmánia, az oldal, ami Nektek köszönhetően vált fogalommá. Örülök, hogy a (nem annyira)kis közösséghez tartozhatok és hogy a mindennapjaim részévé váltatok, legyen ez így jóóóóóóó sokáig!!!

    VálaszTörlés
  20. Nem tudok már többet hozzáfűzni, az előttem szólók már mindent elmondtak... Én is csak sok sikert kívánok a további munkáitokhoz, elképzeléseitekhez és minden úgy alakuljon ahogy szeretnétek... Wishes, Apolka én továbbra is rajongótok maradok! ;)

    VálaszTörlés
  21. Gratula! Jól fog kinézni az önéletrajzotokban, hogy ti hoztátok létre ezt az oldalt és remélem jól megkértétek az árát!:) Én tényleg krémmániás lettem és szórakozva tanultam, használható tudást kaptam ennek az oldalnak a segítségével. Sajnos a szanóma:) nem ezt az értéket vette meg, hanem az x oldalletöltést naponta, a közösség számát, stb. Én már nem nézem miket irkálnak a termékekre a boltban, hanem INCI-t nézek, hála nektek:) hasonló okokból nem veszek kézbe nőklapját, kozmót, egyéb szennyet, szerintem ezekkel az újságokkal egy oldalon említeni a krémmániát, hááát:) Valószínűleg idővel konfliktust fognak okozni a hirdetések, hogy néz már ki, hogy a hirdető termékét összetételben és árban lenyomja a drogériás "dupe"...lásd zuhanyzás közbeni testápolók:D. Ez alapítók ilyenek miatt egy idő után végleg kiszállnak...de addig is örülök, hogy csináljátok az oldalt, millió köszike:D

    VálaszTörlés
  22. Viktória Zémann2014. március 27. 19:44

    Kb. 2 éve mindennap feljövők , ez azt hiszem mindent elmond . Nekem mobilon is jól működik az oldal, elég gyakran használom onnan( a legújabb véleményeket olvasom folyamatosan.) Köszönjük szépen, remélem továbbra is jól fog működni az oldal, és a lent írt sztorik nem valósulnak meg .

    VálaszTörlés
  23. Egy régi barátnőm kérdezte a véleményemet 2012. legelején, az egyik Baba testápolóról, és belinkelte a KM-es adatlapját, nézzem meg a véleményeket, összetevőket. Itt kezdődött a szerelem az oldallal. Utána egyre gyakrabban jöttem, majd regisztráltam is, ma már a telefonomon is könyvjelzőnek van betéve az oldal; nap mint nap jövök. (-: Sok jó terméket köszönhetek Nektek, melyeket az itteni vélemények alapján vásároltam meg, és a "henna-hajat" is, mert Nálatok bukkantam egész véletlen, nem is hajfestéket keresve a Khadi hennára.
    Tovébbi sikereket kívánok, és én is remélem, nem változik meg az oldal jellege, mert így szeretünk Titeket. ♥

    VálaszTörlés
  24. Nem hagy nyugodni a dolog! Akarva-akaratlanul létrehoztatok egy oldalt,ami sokunknak felnyitotta a szemét! Létrehoztatok egy olyan oldalt,ami meglepően népszerű lett és ezáltal sokaknak szúrja a szemét! Megtanítottátok sok ezer(tízezer) nőnek,hogy nem minden arany ami fénylik,hogy ne a reklám,ne a meggyőző szöveg,ne a NÉV és ne az ÁR alapján vásároljanak. Miért is érdekük egy javarészt "emberbutító" reklámokból élő Cosmo vagy Elle magazin tulajdonosoknak,hogy átvegyenek egy ilyen blogot????
    Na persze,az üzlet,a pénz. Sajna,az azonban nem a mi érdekeinket fogja szolgálni.
    Ugyanúgy,mint ahogy az Ő érdekeiket sem az,hogy INCI-t elemezzünk és nézzünk jobban a dolgok mögé. Sajnos ilyen világot élünk! Azt szivesebben látnám,hogy a piacon megindulna egy verseny,hogy minél szebb és jobb minőségű termékeket hozzanak létre, őszintén és nem irreális hatásokat ígérve! Erre szerintetek mennyi az esély? Na igen!;(
    Tudom,hogy Mi ez ellen semmit nem tehetünk,avagy mégis...?! Alapjáraton pozitív ember vagyok,de most csak reménykedek abban,sokakkal egyetemben,hogy nem lesz igazunk.

    VálaszTörlés
  25. Hát. 3 évvel ezelőtt végső kétségbeesésemben találtam rá erre az oldalra, és elkezdtem nézelődni, olvasgatni a posztokat. Soha nem hittem volna, hogy egy informatikus lány segít rendbe hozni a rosacea-s bőrömet. :) Olyan termékeket ajánlott, amikről életemben még nem hallottam. De valamiért bíztam a lányban, és megvettem a krémeket. És láss csodát... :) A változás olyan látványos volt, hogy a kollegáim körében rohamszerűen terjed(t) a Krémmánia, Apolka és a Paula's Choice népszerűsége. Szóóóvaaal... csak így tovább! Nemsokára Emma is Paula rajongó lesz, ahogy elnéztem... :)

    VálaszTörlés
  26. Ti döntöttetek anyagi romlásba! Na jó, csak viccelek :D Egy biztos, még mindig az szerencsétlen impulzusvásárló lennék nélkületek, aki átlag hetente kihajított valami csábos kinézetű, ellenben gagyerák minőségű kozmetikumot. Most legalább kevesebbet pocsékolok, s ha valamit hibázok, az azért van, mert nincs mobilon netem, így elcsábulok valahol, aztán itthon olvasok, késő bánat alapon. :)
    Én kitartok mellettetek, csak kicsit félek, hogy a pénzesebb cégek fognak majd diktálni (nem nektek, félre ne értsétek), így majd nem lesz nehéz 5*-os véleményeket kreálniuk egy-egy termék mellé, ha az üzleti érdek azt kívánja. De remélhetőleg, addigra lesz egy olyan réteg, aki "rajtatok nőtt fel" és nem fogja hagyni magát megtéveszteni. Köszönet az eddigiekért, és kitartást, erőt a továbbiakhoz!

    VálaszTörlés
  27. Értem, amit írsz és persze nem tudom hosszú távon mi lesz. De abban őszintén hiszek, hogy rövid távon jó dolgok fognak történni az oldallal. A Sanomának sok mindene van, pont a magazin példákat csak azért írtam, mert ezek a nevek az ismertek, de pl. ővék a kozelben.hu oldal is, ami egy KM szeretne lenni szolgáltató helyekre.... A magazin nem a jövő, ezt mindenki tudja, ők is és keresik az új dolgokat, új lehetőségeket. Együtt dolgozunk a KM 2.0-n és azt még meg tudom ígérni, hogy nagyon klassz lesz. :)

    VálaszTörlés
  28. Van igazság abban, amit írsz, de nagyon reménykedem, hogy nem lesz igazad. Bárkié is az oldal, akár kis cégé vagy nagy multié fontos, hogy egy idő után üzletileg is kifizetődő legyen. Ha az oldalt telezsúfolják hirdetésekkel és a felhasználók már nem szeretik és nem nézik az oldalt, akkor az üzletileg sem lesz kifizetődő. De van elképzelés, hogy hogyan is kéne úgy biztosítani az anyagi hátteret, hogy az oldalnak és a felhasználóknak is jó legyen. Remélem sikerülni fog, de ez csak hosszabb távon fog kiderülni. A rövid távú tervek viszont már megvannak, készül a KM 2.0 és azt tudom, hogy klassz lesz. :)

    VálaszTörlés
  29. Ne haragudj Apolka,hogy ezt írtam,így átgondolva ,Neked főleg nem lehet mindegy. Mi meg itt vészmadárkodunk páran. Azért remélem,hogy a ragaszkodás,aggodalom jó érzéssel tölt el.:-)
    Megértelek,mint anyuka is,olyan gyorsan nőnek a gyerkőcök,minden pillanatot ki kell használni velük. Remélem,hogy a Sanoma olvassa a véleményeket és látja ezt az elinduló lavinát és ehhez tartják magukat!:-)

    VálaszTörlés
  30. Teljesen egyetértek, félek, hogy egy jòl működő imàdnivalò, őszinte!!! oldalt, ez a csùcsszupi cég és a marketing ki fogja csinàlni előbb-utòbb. De akkor innen a mostani olvasòk 95%-a tuti lelép. Itt Mindenki nagyon imàd Kettőtöket, a munkàtokat, a tudàst, a szakértelmet, a szépséget és az őszinteséget!!!, és bìzom abban, amìg itt vagytok minden rendben lesz, és nem hagyjàtok mindezt. Ne vàltozzatok sokat, csak amennyit muszàj, és csak jò irànyba:):) ♥♥♥
    szorìtok, no, és akkor làssuk..:)

    VálaszTörlés
  31. Óóóóó de aranyos vagy csillag :) Amíg ti itt vagytok, és támogattok minket, nincs semmi, amitől változna bármi is :) Rossz irányba semmiképp :)

    VálaszTörlés
  32. Most estem haza munkából és ide vezetett az első utam, még a WC előtt! :D
    Könnybe lábadt szemekkel olvasom a kedves ismerősök hozzászólásait és bevallom, picit átragadt valami az aggodalomból...és mégis, ezzel együtt is abszolút optimistán tekintek a KM jövője elé, mert hiszek abban, hogy amit ez a két csaj teremtett itt az elmúlt évek során az komoly érték! Olyasmi, ami történelmet ír, amit nem lehet eltörölni, alapjaiban megváltoztatni, kiforgatni, szétgányolni!
    És itt vagyunk mi, a KÖZÖSSÉG, aki része lett ennek a történetnek.
    Ezek miatt a dolgok miatt hiszek én abban, hogy a Krémmánia halhatatlan és biztos pont.
    .....Svivko mondatát idézve: A Krémmánia egy szent hely...


    Történjen bármi, én itt maradok, nem megyek sehová, ide vagyok én már bebetonozva! :)

    VálaszTörlés
  33. Bandi, én is az a klasszikus izgulós, úristenmileszvelem kategória vagyok, legutóbb azt hittem apám már lekever nekem egy biztató fülest, hogy fiam, legyen már önbizalmad e... De én végül oda jutottam, hogy annyi munkám, időm, és sok más áldozatom van már ebben az oldalban, hogy én biztos nem fogom ezt veszni hagyni. Apolka dettó. A KM közösség dettó.
    Ne féljetek :) Itt vagyunk egymásnak, mint eddig!
    (Sviv, te meg készen vagy :D)

    VálaszTörlés
  34. krampampulialadárné2014. március 28. 8:32

    2 napja azért törölték egy beautyblogon a hozzászólásomat, mert a promotált termék ismertetőjében nem győzték hangsúlyozni hogy az vegyszermentes, és én leírtam hogy valójában mit jelentene a vegyszermentesség. megpróbáltam szépen és érthetően a köz tudtára adni hogy ha a szándék jó is, a jó marketingért bedobott hamis szavak sokat ártanak. rengeteget.

    félek hogy így itt is ez lesz. mennyi beleszólásod marad a dolgokba?

    VálaszTörlés
  35. Sziasztok. Gratulálok és remélem sokat nem változik az oldal, mert én így imádom ahogy van. :-) több mint egy éve vagyok rendszeres olvasó, és megváltoztattátok a vásárlási szokásaimat :-) Már telóval a kezemben, csekkolva a terméket itt :-) , választok új terméket :-) Segítségetekkel elmúltak a pattik, melyek a várandóságom alatt kijöttek, és utána se múltak semmivel, még a kozmetikus is csak rontott rajta. Majd a Km alapján lecseréltem a krémeimet és szép a bőröm :-) Kisfiamnak és magunknak is a legjobb és legkíméletesebb termékeket tudom így kiválasztani :-) Sokat segítetek nekem :-) A férjem is már csak úgy vesz valamit, hogy kéri csekkoljam nálatok :-) Igen ez KRÉMMÁNIA már :-) Úgyhogy sok sikert nektek és továbbra is olvaslak titeket minden nap :-)

    VálaszTörlés
  36. A Sanoma eladás előtt áll, valószínűleg egyben értékesítik a portfóliót. Olvassatok utána ha érdekel titeket, valószínűleg az új tulajdonos egy befektetési csoport lesz, ők pedig továbbértékesítik a print és az online felületeket darabokban. Attól tartok, egyre több lesz itt a reklám. Leírom kerek-perec: Nektek apolka és Wishes hiszek, hiszek a felhasználótársaim véleményeiben is, de amint a NYERESÉG lesz a fő szempont, én is kétkedőbb leszek. De esélyt természetesen szabad és kell is adni. Lányok, Nektek a legjobbakat kívánom és köszönöm az elmúlt évek sok-sok aha-élményét, az hasznos információkat és a remek szórakozást!

    VálaszTörlés
  37. Nagyon szeretem az oldalt, és ahogy sokan mások, én is nagyon sokat köszönhetek a munkátoknak. A rengeteg, blognak álcázott reklámoldal mellett felüdülés, hogy létezik egy hiteles, nem profitorientált, valóban a felhasználók érdekeit szem előtt tartó csapat is. Őszintén örülök a sikereteknek, ez egyfajta visszaigazolás is számomra. Sokszor tapasztaltam én is, hogy "elromlanak" azok az egyéni kezdeményezések, amikből valami nagyobb dolog fejlődik ki, és felkarolják cégek vagy szervezetek, de arra is láttam példát, hogy az adott oldal megőrizte az arculatát és az eredeti céljait. Hiszek benne, hogy Ti ez utóbbi eset lesztek, erre utaló jel az is, hogy elmondtátok az olvasóitoknak, hogy változásra számíthatnak (pedig dönthettetek volna úgy is, hogy ezt nem hangsúlyozzátok ki...). Nagyon örülök nektek, további sok sikert, én biztosan maradok, akár Sanoma, akár nem. :)

    VálaszTörlés
  38. Még annyit, hogy ha ez így lesz, a vásárlók, mivel egy-egy ilyen platform horribilis összegbe kerül és természetes a BEFEKTETÉSi szándék, maximalizálni fogják az ötletből kiszedhető pénzt. Azért jó a KM, mert itt nem egy kétlábonjáró pénztárcanak kell éreznem magam, amit mindenáron ki akarnak üríteni. Remélem, ez nem fog változni.

    VálaszTörlés
  39. Nem haragszim, dehogyis, értem az aggódást. :)

    VálaszTörlés
  40. Kedves Apolka és Wishes ! Itt és most nem tudtam az összes, előttem írt hozzászólást végigolvasni, de azért néhányat sikerült (pótolom ezen mulasztásomat). Tehát elnézést, ha olyat írok, melyet már előttem néhányan.
    A szorongás rajtam is erőt vett, mert sajnos azokkal kell egyetértenem, akik nagy vonalakban vázolták a nem túl fényes jövőt, ami várható, ha ráteszi a kezét valamire a "multi". A reklám egy dolog, valószínű, hogy hipp-hopp elborítják majd az oldalt válogatás nélkül. Na bumm, majd figyelmen kívül hagyom. De van itt valami, amit nem lehet ignorálni, és ettől félek a legjobban.
    Nem kertelek, én biza kiírom a fórum nevét: pl. a Nők Lapja Café-ról azért regisztráltam ki, mert már nem bírtam elviselni azt a tömény emberi ostobaságot, egymás köpködését, szapulását és sokszor az alpári stílust, amit egyes hozzászólásokban megengedtek maguknak a fórumozók és sajnos a moderátorok is a fórumozóknak. :-(
    Ezért IS imádtam ezt az oldalt, mert itt ilyen nem volt, ha néha előfordult, azt csírájában elfojtottátok. Félek, hogy az oldal elveszti majd a jellegét, a tényszerűségét, és szép lassan átalakul egy NLC-hez hasonló "tyúkszem nőtt a talpamon, mit tegyek ? - Kösd fel magad !" típusú oldallá. DE NE LEGYEN IGAZAM !
    Apolka, az érveidet én is maximálisan megértem, és abban is biztos vagyok, hogy sokáig rágódtál, amíg meghoztad ezt a döntést. Nekem is fáj most a szívem, de a remény még megmaradt, hogy a KM-es "csapat" - élén Veled és Wishes-el - erősebb lesz holmi "multinál" :-)
    Ezer köszönet és puszi mindenért, amit eddig tettetek értünk és az oldalért.

    VálaszTörlés
  41. Hernyók vannak, voltak lesznek. :(
    Én mostanában kezdem ezt érzékelni, sajnos ez kiküszöbölhetetlen velejárója az ismertségnek, amely tényező a Km esetében rohamosan nő.
    De én is veled reménykedek, kedves springsteen. :)

    VálaszTörlés
  42. Voltam már fent 1-2 oldalon, amit a Sanoma üzemeltetett, és nagyon remélem, hogy ez nem fog azoknak a sorsára jutni. Persze ez a felhasználókon is múlik, úgyhogy bízom benne, hogy a Krémmánia nem fog elindulni a lejtőn. :)

    VálaszTörlés
  43. Igerjetek meg, hogy szoltok, ha valamiert ti ketten mar nem lesztek itt! Es igerjetek meg, hogy az INCI ellenorzes nem szunik meg! En mar nem tudok az oldal nelkul vasarolni...

    VálaszTörlés
  44. Végig olvastam mindent,amit a bejegyzés alá írtatok..Mindenkinek igaza van,megértem Apolkát,Wishes-t,megértek minden Aggódó"vészmadárkát" :) (nem,nem trollkodásnak szántam a jelzőt,az aggódó KM-csajszikra gondoltam-én is ide sorolom magam).
    De tudjátok én úgy vagyok ezzel,hogy legyen bárhogy MI már itt vagyunk egymásnak-mert bárki bármit mond,itt azért jópár ismeretség,barátság alakult ki,éppen a KM által,vagy miatt.És ezt semmiféle multi el nem veheti.Én innen ismertem meg személyesen is HankyPanky-t,és Odilt-és úgy gondolom,nyugodtan írhatom ki ide,hogy Barátok lettünk.De említhetném banditát,vagy springsteen-t,esetleg Medorát,akikkel ugyan személyesen nem,de itt mindíg örömmel találkozom,és adok a véleményükre,szeretem a stílusukat,és ha valamit méltatnak,valószínű én is ránézek,jó-e az a "valami"..
    Mielőtt ráleltem a KM-ra,elötte is mániás voltam,max. azt hittem egyedül vagyok ennyire dilis :),és mikor véletlen a Smink és más-on megemlítette a bloggerina...nem tudom leírni azt az eufórikus érzést,és idióta vigyort,amivel a fejemen egyhuzamban vagy négy órán át üldögéltem a gépem elött a véleményeiteket olvasva.
    Aztán persze engem is "beszippantott" a KM,két éve gyakorlatilag napi rutin,hogy feljövök,körülnézek,véleményezek.
    De azt az élményt sem veszi el tőlünk senki,mikor örömmel láthatjul,mennyien találtátok/találjuk hasznosnak valaki véleményét,nekem személy szerint nagy öröm,ha valaki "miattam"a véleményem miatt mégis kipróbál valamit,amit amúgy zsigerből elutasítana(pinksugar:) ).
    Van rengeteg közös élményünk,egy klassz közösségünk,Wishes-ünk,és Apolkánk,és Mi egymásnak.Csajok!Mit nekünk pár reklám! :) :) :)

    VálaszTörlés