BLOGKERESŐ

2014. november 5., szerda

A legígéretesebb téli-karácsonyi limitált kozmetikumok testre 2014

Lassacskán már az összes nagyobb márka túl van a karácsonyi kiadásainak debütálásán, ezért a tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük Nektek a legígéretesebb limitált karácsonyi és téli darabokat. Gourmandok előnyben! :)
.


A tavalyi sikerre való tekintettel idén is visszatért Alverde karácsonyi testvaj szettje, annyi különbséggel, hogy a csomag a vaníliás és fahéjas és az áfonyás-csokoládés mellett most egy vérnarancsos mini testvajat tartalmaz, ami az eddigi vélemények alapján szintén elég ígéretesnek tűnik.  (ár: 990 Ft)
A Lush a már rendhagyó módon visszatérő karácsonyi kedvencei mellett idén is sok újdonsággal készült, ezek közül az eddigi vélemények alapján a legjobb darab a szegfűszeges-karemellás illatú, mesésen lágy Yog Nog Szappan (1190 Ft / 100 g), valamint a karácsonyi fűszeres italok illatára emlékeztető Hot Toddy Tusfürdő lett, amibe még aranyló csillámok is kerültek, hogy igazán ünnepi legyen megjelenése.  (ár: kis kiszerelés: 1490 Ft)
Az Yves Rocher zászlóshaja idén a karamellás-körtés vonal lett, amiről hamar kiderült, hogy inkább körtés, mint karamellás, ennek ellenére a Les Plaisirs Nature Körte&Karamell Krémtusfürdőnek már most vannak rajongói, pedig még csak alig pár napja debütált. (ár: 990 Ft  / 400 ml)
Bár a Body Shop tavaly csak a megszokott vaníliás-gömbéres-áfonyás illatokat hozta be, idén már egy újjal is készült, mégpedig a tipikus amerikai édesség, a cukrozott alma ihlette Glazed Apple kollekcióval. A Glazed Apple kézkrém már kapható, és napokon belül érkezik a többi darab is! :) (ár: 1590 Ft)
Az Avon a különféle termékcsaládjain belül idén is többféle télies illattal rukkolt elő, ezek közül pedig egyértelműen a Naturals termékcsalád illatai, közülük is a 2 színből álló, csillámló Magyal és Shea Vaj Ragyogást Adó Testápoló lett a befutó. (ár: 849 Ft)
Az Essence téli kézkrémeit idén a cake pops nevű pálcikás édesség ihlette, és olyan változatokban készült el, mint a vanília & fahéj, a cseresznye & kókusz valamint a süti & mandula. Bár hazánkba még nem érkezett meg, de külföldön élő krémmániásainknak már írtak hozzá véleményt, és nagyon úgy tűnik, hogy idén is érdemes lesz figyelni a kihelyezett standert. (ár: 749 Ft)


Nektek megvan már az idei kedvenc téli kozmetikumotok?

37 megjegyzés:

  1. Kellemes esti meglepetés volt ez a poszt, épp előtte néztem körbe a DM-ben, hogy van-e valami téli kedvenc - és haza is vándorolt velem a Dove Winter Care tusfürdője (http://kremmania.hu/kremek/dove-winter-care-tusfurdo), amit még tavaly ismertem meg és azóta is nagyon szeretek. Igazi télies, kellemes illat, krémes állag és jól hidratál.
    Amit még nagyon szeretek ilyenkor, az a Body Shop shea vajas termékcsaládja, már az illatáról is a tél és a karácsony jut eszembe (de alapvetően ezzel minden shea vajas cuccnál így vagyok :)), a testvaj meg különösen ideális a téli kiszáradt bőrre.

    VálaszTörlés
  2. Az Alverde-s testvaj 990,-Ft volt. múlt pénteken. :)

    VálaszTörlés
  3. Jól értem, hogy a 3db-os szett kerül 990-be? ez szupi! :)

    VálaszTörlés
  4. a naturals testápoló tényleg nagyon fincsi, és engem az állaga pudingra emlékeztet xD Amúgy a másikat is megszagoltam a múltkor, és az is nagyon jó, sokkal kevésbé erős illat, lehet, hogy azt is beszerzem.
    A körtét nem szeretem... viszont a narancsos kakaós yves rocher-kat meglesem magamnak az biztos :D


    amúgy, off topic: régebben volt ilyen funkció a krémfeltöltésnél, hogy mikor beírtam a feltöltendő termék nevét, kiírta, hogy van- e hasonló névvel elfogadásra váró termék. Ez már nincs? vagy csak nekem nem működött? mert most láttam, hogy felkerültek olyan termékeke, amiket én is feltöltöttem, de nem írta sehol, hogy van már ilyen jóváhagyásra váró termék :/

    VálaszTörlés
  5. A körtés-karamellás kollekciót már beszereztem és valami mennyei :)
    Még a The Body Shop almásaira vagyok nagyon kíváncsi :)

    VálaszTörlés
  6. Az a funkció még mindig működik, írtam apolkának is, és ő sem tud róla, hogy valamilyen hiba lenne, szóval sajnos nem tudom, nálad mi lehet a gond vele :(

    VálaszTörlés
  7. Ne is írd, a barátom most folyton azzal a shea vajas kollekcióval rágja a fülem :) De ezek szerint akkor tényleg fincsi... :)

    VálaszTörlés
  8. Megvetted a testápolót is? :) Érdekes, annak mintha még fincsibb lenne az illata, mint a tusfürdőnek... :)

    VálaszTörlés
  9. hmm.. hát érdekes, azért köszi :)

    VálaszTörlés
  10. Igen megvettem :) A tusfürdőt, testápolót, EDT-t is :) Imádom mind :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon, felkerülhet a karácsonyi kívánságlistára. ;)

    VálaszTörlés
  12. Velem ma egy Eveline vaniliás tusfürdő-testradír jött szembe, szintén limitált téli kiadás, ami után elvileg hidratálni sem kell pluszban. Otthagytam, gondoltam majd szépen megnézem itt, hogy milyen értékelést kapott - erre nem látom sehol..... :( Ennyire új volna? :)

    VálaszTörlés
  13. Én idén ebből kimaradok. Sőt, semmi karácsonyi hangulatom, pedig tényleg hip-hop itt van. :-S Ezek az illatos cuccok mostanában annyira nem fognak meg, talán tudatalatt félek, hogy ha édes illatokat nyomatnék magamra, még meg is enném, és még többet szednék fel. :-D

    VálaszTörlés
  14. Anikó kedves? Hol lehet beszerezni ezt a kollekciót?

    VálaszTörlés
  15. Ica, az Yves Rocher üzletekben megvásárolhatók :)

    VálaszTörlés
  16. Sajnos még csak virtuálisan nézelődtem, illetve DM-ben voltam, de ott nem volt semmi ami elcsábított volna, hármas testvajszettem van még tavalyról, és Magischer Winter testápoló is. Ha minden igaz hétfőn eljutok az Allee-ba és akkor teszek egy YR-TBS-Lush kört. :-) TBS-től a Vanilla Brulee illatú dolgok lesznek szerintem bejövősek (ha élőben is azok arra az esetre tervbe vettem mini testvaj és ajakápoló beszerzését). Az YR körte-karamell kollekcióját majd meglátom (megillatolom) milyen és attól függően veszek vagy nem veszek belőle, ha igen akkor mini tusi és testápoló, esetleg EDT jöhet velem (bosszankodva láttam hogy illatgyertya csak webshopon rendelhető ...). Lush-ban pedig biztos veszek egy finom karácsonyi illatú szappant. vagy kettőt. :-) Közel 4 éves kisfiam is totál rá van pörögve a mindenféle fürdőcuccra, úgyhogy biztos őt is meglepem valami ilyesmivel a közelgő névnapjára.
    Okulva az utóbbi évekből amiből van mini kiszerelés abból azt fogok venni, mert általában ilyenkor bő 2 hónapig van hangulatom a karácsonyi illatú dolgokhoz, aztán mennek a szekrény aljába, jobb esetben kibírják következő Karácsonyig, de akkor úgyis jönnek megint új dolgok, úgyhogy nem szeretnék nagyon maradékokat.

    VálaszTörlés
  17. :-) Nálam pont az ellenkezője szokott lenni, általában annyira telítődöm az édes kozmetikumok illatával, hogy nem kívánom az édességet.

    VálaszTörlés
  18. Megmondom őszintén, bementem az Yves-be, de csalódtam. Imádom a körtét, a karamellt utálom. A csuklómra fújt körtés illat azonnal kiütött, annyira alkoholos, majdnem kifordult alólam a lábam, de semmi gond, rutinból vártam, ennyi még nem tántorít el. Nagyon gyorsan előjött a körte, hurrá, a karamell pedig csak "alul", lágyan érződött. Kerek 2, azaz kettő perc múlva sehol körte, csak a karamell. Néztem az órát, pontosan 5 perc múlva eltűnt az egész, már csak úgy éreztem bármit, ha az orrom teljesen belefúrtam a bőrömbe. Mélységes csalódás, ott maradt, ahol volt.
    Cserébe vettem magamnak egy alverde testvajszettet, ha már tavaly lemaradtam, szükségem nagyon nincs most rá, de majdnem sírtam, amikor azt kellett látnom, hogy a kedvenc balea pisztis testápolómnak a polcon már csak hűlt helye:((((
    Semmi hangulatom, idén biztosan nem veszek semmi extrát, a fürdőm tele van már úgyis, nagyjából 2 évre elég, amit betáraztam. Az alverde vajak jó illatúak, ennyi bőven elég nekem idén.

    VálaszTörlés
  19. Köszönöm:)
    Árat is tudnál írni?

    VálaszTörlés
  20. Anikó Gelányi2014. november 8. 9:12

    Nincs mit :)
    Tusfürdő 400 ml 990,-, testápoló 400 ml 1250,-, EDT 20 ml 1200,-

    VálaszTörlés
  21. Megerősítem: mennyei! :)

    VálaszTörlés
  22. Én csak az olcsóbb cuccokat tudom megvenni, de az Avon és Alverde testápolóknak tényleg nagyon jó az illatuk, kedvencek lettek.

    VálaszTörlés
  23. Az YR vonal valahol nekem is csalódás volt, mert ugyan körteillatnak nagyon finom, és habfürdőként az illata is hosszan belengi a fürdőt, viszont karamell nélkül nekem minden, csak nem karácsonyi :( Pedig én most szörnyen ünnepi hangulatba keveredtem valamiért idén, pedig ilyenkor még bőven nem szoktam.

    VálaszTörlés
  24. Az Avonosra én is nagyon pályázom, csupa jót hallottam eddig róla :)

    VálaszTörlés
  25. Látom a Yog Nog-ot be is szerezted, és te is beleszerettél :)))

    VálaszTörlés
  26. Teljesen lázba jöttem már a bejegyzés láttán is : )
    Lushban már októberben kint volt minden ünnepi, együtt a halloweeni dolgokkal, szóval ez megölte kicsit a bulit, de a Yog Nog elcsábított, a Melting Snowmannal együtt, a többiek nem igazán fogtak meg. Alverde testvaj is hazajött velem, az Úr nagy riadalmára, ez még erős tesztelés alatt, bár eddig a Vérnarancs a kiemelkedő. Körömrágva várom az Essence krémeit, mindig jól sikerülnek : )

    VálaszTörlés
  27. Szia Borka! Már kaphatóak az Essence kézkrémek, pont tegnap láttam a Müllerben :) Szerintem a vanília&fahéj illatú lett a legfincsibb... <3

    VálaszTörlés
  28. Igen :-))), szombaton vettem, azóta minden este vele zuhanyoztam. :-) Csak kár, hogy nem marad meg az illata a bőrön. Viszont a többi karácsonyi kiadású dolog nem nagyon nyűgözött le (TBS, YR, DM, Lush kínálatát tekintve), olyan igazi karácsonyi illatot nem találtam köztük, most várok egy Yamuna téli álom csomagot (szappan és fürdőgolyó), elvileg fűszeres mézeskalács illatúak, hát majd kiderül...

    VálaszTörlés
  29. Szia Wishes : )
    Pont ma találkoztam is a hirdetéssel, ezek szerint csak a Müllerben és az erre kijelölt Douglasokban lesz. (De túl csábító, hogy ne zarándokoljak el mégis kipróbálni őket :P )

    VálaszTörlés
  30. Ne is mondd, ez az idei tél nem lett valami nagy durranás :( Nekem sem a TBS almájával, sem az YR körtéjével nem lenne bajom, de könyörgöm, ezek felcukrozott, és emiatt karácsonyinak csúfolt illatok!!
    Viszont rátaláltam a Bathy&Body Works Pumpkin Latte és pirított mályvacukor illatú testápolójára, ami rohadt drága és az INCIje is nagyon valószínű, hogy szörnyű lesz, de az illata... Istenem... Külföldi vloggerek/bloggerek imádják, nem is csodálom. Szóval nekem egyenlőre a Yog Nog és ez a tökös-cukros csoda az idei karácsonyi cuccoskám, a körtést már majdnem el is fürödtem, és jó jó, de semmi ünnepi hangulatom nincs tőle :(

    VálaszTörlés
  31. Komolyan? Én nem leszek éhesebb az ilyen édes cuccoktól, inkább csak felpörgetnek :) Mondjuk ilyenkor elég sok felmegy nálam fenékre, mert ősszel-télen sokkal éhesebb vagyok, mint nyáron :(

    VálaszTörlés
  32. Lehetséges :) Most direkt rálestem, és még csak a testvaj van függőben a feltöltések közt.

    VálaszTörlés
  33. Nekem egyformán megy mindenhova. A cici meg fenéknövekedés nem zavar, bár ez utóbbi is egyre méretesebb. :-D Viszont a hasam, az idegesítő tud lenni, megszabadulnék tőle... Bár én mindig kövérebb szoktam lenni picit télen, nyáron meg ugye vékonyabb, szóval szerintem ez már csak ilyen.

    VálaszTörlés
  34. Hát én is. De nekem mellre nem megy semennyi!! :D

    VálaszTörlés
  35. Na igen, a Karácsony az nem egyenlő a cukorbaborult gyümölcsökkel, annyira jó lenne valami forralt boros/szegfűszeges/mézeskalácsos/narancsos-fűszeres illatú cucc...majd hétfőn kiderül milyen Yamunáék szerint a mézeskalács-illat, az Avonos testápolókat is megrendeltem, Müllerbe nem tudom mikor jutok el hogy teszteljem az Essence kézkrémeket...de már lassan beletörődöm, hogy karácsonyi illatot idén testápolási dolgokban nem nagyon fogok találni...maradnak a parfümök...
    Ez a BBW testápoló jól hangzik. :-)

    VálaszTörlés
  36. Wishes! Csinálnál ilyen posztot sminkesben is? :)

    VálaszTörlés