BLOGKERESŐ

2014. december 2., kedd

Havi kedvencek - 2014 november

Eljött az év utolsó hónapja, ez pedig elsősorban azt jelenti, hogy nemsoká Karácsony, másrészt pedig havi kedvenceket! :)

Arcápolás


November kedvenc arcápolási terméke a Garnier Micellás Arctisztító Víz lett, ebben a hónapban majdnem csak maximális pontszámú értékelés érkezett rá - a vélemények alapján szépen eltávolítja a sminket (igaz, egy erősebb szemfestés azért ki tud rajta fogni), nem csípi a szemet, és pihe-puha bőrt hagy maga után.
A második kedvenc a lágy textúrájú Balea Arctisztító Hab Kasmír Kivonattal lett, ami az illatanyagot leszámítva nagyon szép összetevőlistával rendelkezik, viszonylag szépen tisztít, és nem szárítja a bőrt. Az Avon újdonsága, a kifejezetten téli bőrápolásra kifejlesztett Anew Nutri-Advance Könnyű Állagú Tápláló Krém végzett a dobogó harmadik fokán - könnyen beszívja a bőr, és nem hagy maga után zsíros érzést mégis megfelelően táplál. A drágább árkategóriában a kedvencetek ebben a hónapban is egy Paula's Choice termék lett, mégpedig Clinical 1% Retinol Treatment, amit többen is csodaszernek tituláltatok - gyönyörű, feszes, puha bőrt varázsol, finomítja a bőrfelszínt, csökkenti a pórusok méretét és a pattanások megjelenését.


Testápolás


A testápolás kategória legjobbja egy karácsnyi limitált darab, a Yves Rocher Les Plaisirs Nature Körte&Karamell Krémtusfürdő lett, ami bár nem igazán hordozza magában a nevében beígért karamellás jegyet, viszont isteni, lédús körteillata van, és nem szárítja a bőrt. Az ezüstérmes is egy tusfürdő lett: a Balea White Passion Tusfürdőt kedvező ára, kellemes fehér virágos-gyümölcsös illata miatt lett a kedvencetek. A dobogó harmadik fokára szintén egy limitált ünnepi kiadás került, mégpedig a könnyed Avon Naturals Magyal és Shea Vaj Ragyogást Adó Testápoló, ami gyorsan beszívódik, jól hidratál, és rengeteg apró, ezüst csillámmal teszi ragyogóvá a bőrt (bár volt, akit ez utóbbi zavart). A hajápolás kategória legje címet az ikonikus Tangle Teezer The Original kapta, ami az eddigi vélemények alapján ígéretéhez hűen tényleg pillanatok alatt kifésüli még a gubancos hajat is!


Smink



Novemberben főleg a régi, bevált termékekre érkeztek sokcsillagos szavazatok, ezért ebben a hónapban egy újdonság sem lett hónap kedvence, régi, bevált termékek viszont annál inkább, így például a novemberi kategórialeg az egyébként is KM kedvenc Catrice Szemöldökceruza lett - nem maszatolódik, könnyű vele bánni, és gyönyörű, természetes színekben kapható. A Rimmel Stay Matte Púder szuper mattító hatása, míg a Sleek Oh So Special i-Divine Palette a szép természetes, hordható színei miatt lett dobogós, a magasabb árkategóriában pedig a gyönyörű színekben kapható, hidratáló hatású Clinique High Impact Rúzs SPF15 győzedelmeskedett.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

25 megjegyzés:

  1. A Garnier micellás vize meglepően jó, nekem is leszed mindent mindenhonnan - igaz a szembe kerülve csíp, ezzel azért óvatosan. :)

    VálaszTörlés
  2. Ma érkezett meg a Paula's Choice rendelésem, a retinolra nagyon kíváncsi vagyok, remélem, nekem is bejön majd :)

    VálaszTörlés
  3. Novemberben az egyértelmű nyertes nálam az Anastasia Brow Wiz szemöldökceruza.
    Nagyon szépen lehet vele dolgozni, tartós és mindent teljesít amit ígér.
    Sokat használtam a Nuxe testolaját és a REN tömjénolajos éjszakai krémét is.
    A karácsonyi limitált szériás cuccok közül az Yves Rocher narancsos-csokis tusfürdője és a Lush Yog-Nog (azt hiszem ez a neve:) szappan tetszett a legjobban.
    Sokat használok AHA-t, BHA-t Paulától és a Resist Multi Correction szérum is nagyon szépen teljesít.
    Vettem mandarinos- vaníliás testvajat is az Alverdétől, nagyon örülök, hogy ismét kapható,ez a citrusos krémtúró illat nyerő nálam.
    Parfümből a legtöbbször a tömjénes Chambre Noirt használtam illetve Montale Intense Café-ját.

    Ps: Wish, karácsony előtt egy kívánságlista post mindenképp legyen.:)
    Érdekel hogy ki mire vágyik az ünnepekre.

    VálaszTörlés
  4. Az Yves Rocher körtés-karamellás kollekciót nagyon szeretem, Tangle Teezer fésűnk is van és baromi jól elbánik a lánykám gubancos derékig érő hajával. :) Áldom az embert aki ezt kitalálta :D
    A Balea tusfürdőket meg mindet imádjuk :)

    VálaszTörlés
  5. A Garnier micellás vizét véletlenül vettem, azelőtt valami sz.rt használtam és nagyon szeretem (bár nem e havi beszerzésem). A Clinical '%-ost én is bevetettem a nyakamon lévő randaságokra, a régebbiekeket szépen el is simította, de nálam belső baj lesz, mert az újakkal nem tud mit kezdeni (tudom azelainsav, de előbb megint dokihoz viszem a nyakam:)) Nekem új szerzemény az EL-től egy régebbi fajta szemöldökcerka és oda vagyok, meg vissza tőle (Artist's Brow pencil ). Ha eltűnik, megint vadászhatok nekem való színt.
    Annak a Baleás tusinak milyen szép a flakonja!

    VálaszTörlés
  6. A november hónap már sokkal jobb volt, mint az október... :) Végre színezhettem kedvemre, így sokkal többet sminkeltem. Sokat használtam a Missha PC BB krémet, Too Faced Chocolate palettáját, Laura Mercier krémes tust, Fusion Beauty krémes pirosítót. Kedvenc krémem egyértelműen Bobbi Brown hidratálója lett, elfogyott brühühü... :'( Sajnos nem veszem újra, mert meglehetősen drága, így most váltottam át Ilcsi meggy-kökény habkrémre, ami a vízhiányos bőrömnek igazi megváltás. Nagyon megszerettem a Mizon Recharge szérumot, bár látványos javulást nem látok tőle, de érzetre sokkal jobb a bőröm állaga. A hónap egyértelmű kedvence nálam a Yamuna levendulaolajos karácsonyi csomag. Már a csomagolás is nagyon guszta, szép fadobozban érkezik. A doboz pedig telis-tele van a legfincsibb levendulás termékekkel. Én nem szeretem a levendulát, de ez valami teljesen más. A fürdősóban levendulavirág darabkák vannak, nagyon mutatós. A kézkrémet már bevetettem, jól hidratál ebben a nyűgös időben. A többi még kipróbálásra vár, de már a látvánnyal megvettek engem kilóra Yamunáék, már megint. A másik kedvenc csomagom a Téli álom csomag, mézeskalács illatú szappannal és fürdőbombával. Amióta megérkezett, azóta szagolgatom őket... :D A PC Retinolos szérummal már a kezdetek óta szemezgetek, de az ára folyamatosan elriasztott a vásárlástól, és ha már retinol vagy retinolszármazék, akkor én a Differint nyúzom. A ráncokra az is nagyon jó, bár közel se olyan kíméletes mint a PC szérum.. A december hónap már jóval érdekesebb lesz, mert túlestem az első mezopenes kezelésemen, kíváncsian várom, hogy valóban annyit tud-e, mint amit ígér.. :D

    VálaszTörlés
  7. Ó, a Yamuna Téli álom csomag tényleg nagyon fini. :-) A fürdőbombát lenyúlta a nagyfiam, de a szappannal néhány naponta lezuhanyzom (sajnos szárít, de nem mindennapos használatra nálam belefér mert a testemen a lábszáramat kivéve nem száraz a bőröm).

    VálaszTörlés
  8. Engem szerencsére nem szárítanak a Yamunák.. Szinte mindennap ezekkel zuhanyozok. Ha tusfürdőzök, akkor is Yamuna, a hárs isteni és a szőlőmagolajos is nagyon finom.. :)

    VálaszTörlés
  9. Új kedvencem lett a hónapban a Vichy Neogenic samponja, tényleg van némi instant dúsító hatása, emellett kevés elég belőle, puha habja van ami könnyen kiöblíthető, és amióta használom elég minden 3. nap hajat mosnom. (Nálam ez nagy szó, 2, de inkább 1,5 naponta kellett eddig.) Lushtól új kedvenc a Yog Nog szappan, és több hónapja kedvenc az Oatifix. A Yamuna Téli álom csomag nekem is nagyon tetszik, és isteni az Édeni Hársnektár testvajuk is, azt hiszem a jövőben több figyelmet fogok szentelni a márkának. Szintén új kedvencek a Sleek pirosítók, leginkább az Antique és a Sunrise. Sokat használtam a Missha PC BB-t is.
    A posztban szereplő termékek közül amit próbáltam/használok: Garnier micellás víz, nekem a szememet ugyan csípi így oda nem használom, de amikor az arcomon csak alig-smink van akkor arcmosás előtt vele szoktam áttörölni hogy a nagyját leszedje. A Balea kasmíros arctisztító maga lenne a tökély ha nem lenne benne illatanyag...vagy legalább az utolsó helyen szerepelne... A White Passion tusi nagyon finom illatú, Tangle Teezer nekem nem vált be, törni kezdett tőle a hajam. Sleek paletták közül ez nincs meg, de amúgy imádom a Sleek palettákat.

    VálaszTörlés
  10. A hárs tusit biztos meg fogom majd venni én is.

    VálaszTörlés
  11. Most az is van csomagban... Bár a samponjáról nem tudok nyilatkozni, de a testvaj csodás benne.. :)

    VálaszTörlés
  12. Testvajam már van belőle. :-)

    VálaszTörlés
  13. Most illat kedvenceim lettek, megkaptam a Juliette has a gun kit-et, és beleszerelmesedtem az egyikbe, másik kettő-három pedig nagyon tetszik, annyira csorog rá(juk) a nyálam, hogy az valami csoda részemről, aki sosem voltam amúgy parfümös:)))
    Lenne is egy idevágó kérdésem, nem tudom, mennyire szabad.. itt az oldalon ráklikkeltem egy reklámra, ahol bő 10 ezerrel olcsóbban hirdetik, mint egy belvárosi parfümüzletben. Nyilván, reklám, üzletbérlés, miegyéb is lehet az ok, de nem túl nagy ez az árkülönbség? Nincs rá pénzem, sajnos, csak költői a kérdés, biztosan eredeti az olcsóbb is?

    VálaszTörlés
  14. Elfi, konkrétan a JHG illatokra gondolsz?

    VálaszTörlés
  15. Most már nekem is írnom kell, mert november egyértelműen az én hónapom volt.
    Miután Paula októberben az én bőrömnek már kevés volt , REN- re váltottam, ami egyszerűen mesés! Imádom a Rosa Centifola lemosó balzsamát, Keep youth and beautiful szérimát, Ultra moisture nappali krémét és a V- cense tömjénes éjszakai krémét. Végre megtaláltam a tökéletes téli alapozót is, mégpedig Bobbi Brown Extra Repair Foundation SPF 25- jét. Eddig minden télen többé- kevésbé feszült a bőröm, most végre szuper puha és makulátlan.
    illatok terén már nem kísérletezek annyit, amik nélkül nem létezem: Chanel Chance , Chloé by Chloé, Miss Dior, YSL Cinema és végre újra úgy 15 év után: Givenchy Extravagance d' Amarige.
    Andrea ;)

    VálaszTörlés
  16. Szia Pöti, igen:)
    Remélem nem baj, ha kiírom.. ráklikkeltem megnézni egy iparfumeria.hu hirdetésre, ott 19 ezer-ért írják, de mindenfelé a neten 110 dollár körüli, itthon Ft-árban 30 ezer körül találtam ugyanazt az illatot, edp, 100ml. Nem ismerem sem azt a netes oldalt, sem a drága üzleteket, reális az ekkora áreltérés? Köszi!:)

    VálaszTörlés
  17. Nekem 3 JHG-m van onnan, tökéletes mind. Melyik lett a befutó? Én még egy Citizen Queenre vágyok nagyon, de sajna kifogytak belőle :'(

    VálaszTörlés
  18. Ó, nagyon köszi, de irigyellek.)))
    Nekem a szerelem egyértelműen a Vengeance Extreme, nem bírom megállapítani, meddig tart a bőrömön észrevehetően, sajnos, dohányzom is, ez is beleszámít:(( de akárhányszor megdörzsölöm picit a kézfejemmel a nyakam, még mindig érzem rajta, fél nap után, ilyennel még nem találkoztam, és az illat is...áááá, kész vagyok:))
    utána a második nálam a sima V. verzió, a második-harmadik holtversenyben a Citizen, mennyei az is:)) nekem még a Midnight Oud is bejön, bár kissé nyers, az tény.
    Miket birtokolsz?:)

    VálaszTörlés
  19. Not a perfume, Mad Madame és Romantina. Vannak mintáim is vhol, az Extremeket (2 db) szívesen odaadom neked! :-)

    VálaszTörlés
  20. Jesszus, de drága vagy:)) csere? A Mad már elajándékozásra került, a Not és a Romantina megvan, nem akarok hazudni, 1 vagy két alkalommal fújtam belőlük picit, de azért még van bennük bőven, mármint, amennyi egy 2 ml-sben még lehet, ahhoz képest:))

    VálaszTörlés
  21. Drága vagy, de nem kérek cserét. Hétvégén megkeresem őket és majd ha megtaláltam, egyeztetünk egy címet.. :-)

    VálaszTörlés
  22. Nemtom, volt-e mar, de a Garnier micellas most kuponnal felaron van!

    VálaszTörlés
  23. MAjd írj belőle tesztet Te is, kíváncsi lennék a véleményedre! :-)

    VálaszTörlés
  24. Tavaly karácsonyra húgomnak és párom húgának is tangle teezert adtam, és imádják. Olyan jó érzés a fejbőrön is, csak hát arra hülyeség lenne megvenni magamnak, az 5 centis hajamra, ugye? :-D Nálam most nincs új havi kedvenc, tavalyi van, a Balea Handkonzentrat, szuper, hogy lehet megint kapni. Na meg kíváncsi vagyok a Kell a púder miniglitter kollekciójára. Alapból nem vagyok egy glitterkirálylány, de az ünnepek alatt jó csillogni kicsit. :-) (Főleg, hogy már 2 highlighterem is van ám, egy szolid, meg egy alkalmi, Te ihletted őket. :-D )

    VálaszTörlés
  25. Írok majd mindenképp róla! :) Elég sok terméket vettem, jönnek majd a PC tesztek :D

    VálaszTörlés