BLOGKERESŐ

2015. november 1., vasárnap

Havi kedvencek - 2015 október

Jó szokásunk szerint most is kedvencekkel búcsúztatjuk az elmúlt hónapot, amiben 9135 vélemény és 1036 új termék feltöltés (amiből egyelőre 593-t hagytam jóvá, szóval keep calm és stay tuned csajok! :) ) érkezett Tőletek. Íme a legek:


Arcápolás



A hónap abszolút legje a kategóriában ezúttal egy ajakápoló lett, mégpedig a Balea Kókuszos Ajakápoló Olaj. Kellemes krémes az állaga, enyhe kókusz illata van, és nagyon hamar, látványosan rendbe teszi még a kiszárdt ajkakat is. Többen említettétek, hogy picikét ragad, de legalább tartós, meg van egy enyhe szájfény feelingje is.
Az ezüstérmes Nivea Sensitive 3 az 1-ben Micellás Arctisztító állítólag nagyon szépen eltávolítja a sminket és hidratált, tiszta érzetű bőrt hagy maga után, sőt, sokatok szerint még a Garnier micellásánál is jobb. A bronzérmes egy nagyon érdekes termék lett, mégpedig az Alverde Éjszakai Szempillanövesztő Szérum Koffeinnel, ami már 1-2 hét használat után látványosan erős, dús, hosszú pillákat varázsol, és sokaknak még új bébipillái is nőttek tőle. Ja, és szemöldökön is szuperül működik! :) A kedvenc arcápolók közé került a koreai Mizon Hyaluronic Ultra Suboon Cream  is - könnyed állagú, nagyon hamar beszívódik,  közben pedig remekül hidratál. Nekem nagyon szimpi lett, szóval jövő héten őt fogom majd kielemezni nektek, mint hónap-leg krém! 


Testápolás, Illat



A hónap legje mondhatni már szokás szerint egy Balea tusi lett, mégpedig egy téli limitált újdonság. a Balea Frozen Breeze Tusfürdő. A finom édes, ibolyás-málnás, már-már parfümös illata nagyon sokatoknál betalált, többek közt egyébként nálam is! :) Sajnos az illata nem túl tartós, viszont nem szárítja a bőrt és nagyon jó az ára is. A Baba Mélyhidratáló Testápoló azért került fel  ehavi listánkra, mert sokan megkapták egy bizonyos TRND-s teszteléses aktivitás keretében és összességében eléggé meg is kedvelték - könnyen beszívódik, nem ragad, és jól hidratál, egyedül az illata volt kissé megosztó. A testápolás kategória ehavi bronzérmese a csokipuding illatú, krémes állagú Palmolive Gourmet Chocolate Passion Tusfürdő, a hónap illata a pedig csupapézsmás Bvlgari Goldea lett! 


Hajápolás, Egyéb



A novemberi leg-hajápoló termék, a Garnier Fructis Miraculous Oil Brushing Express már 64 véleménynél jár, és még ennyi vélemény után is 4,77 csillagon áll, vagyis szinte alig érkezett rá olyan vélemény, ami nem maximum csillagos volt. Nagyon selymessé, puhává, könnyed érzetűvé és egészséges kinézetűvé teszi a hajat és isteni illata is van. Az ezüstérmes egy régi nagy kedvenc, az Avon Advance Techniques Hajápoló Marokkói Argánolajjal lett, amire egész pontosan 450 vélemény érkezett már, szóval elég sokan próbáltátok, sőt, újra meg újra is sokan veszitek. A vélemények szerint csodát tesz a kezelhetetlen hajjal. A Yves Rocher Regeneráló Hajbalzsam Nagyon Száraz Hajra az egyik TOP Yves Roches termékké kezdi kinőni magát - krémes és sűrű, mint egy hajpakolás, jó az illata, és puha tapintásúvá, valamint nagyon csillogóvá teszi a tincseket. Negatívumként azt emeltétek ki vele kapcsolatban, hogy túl pici a kiszerelése, ezért sajnos gyorsan fogy, és az extra száraz hajúaknak sem minden esetben volt elég a hidratáló hatása. Az "Egyéb" kategóriában egy filléres darab, a Cien Vattakorong ér meg a véleményezők szerint egy próbát - nem szakad, nem szöszöl, nem esik szét, jól tartja a nedvességet, szóval mindent tud, amit csak kell, és az ára is baráti.


Smink



A kategória legje egy Maybelline Lash Sensational Szempillaspirál lett, amivel állítólag műszempilla hatású szempillákat lehet festeni, mivel csodálatosan dúsít ível és hosszít, igaz, egyúttal kissé tapaszt is, szóval kicsit ki kell azért kísérletezgetni a használatát. Lett volna rá egy tippem, hogy ebben a hónapban dobogós lesz a Catrice Liquid Camouflage Korrektor (teszt vele itt), és tényleg... :) Jól fed, könnyű eldolgozni, és nem ül bele a ráncokba, sokat emlegetett negatívuma viszont, hogy az illata kissé zavaróan erős. Az Astor Soft Sensation Lipcolor Butter (teszt vele itt) egy visszatérő kedvenc, és a Glamour napokon ismét sokan lecsaptatok rá - isteni vaníliás illata van, pigmentált és nagyon kellemes érzés viselni! Végül pedig a magasabb árkategória legje a MAC Arcpirosító lett, ami még a high endes darabok közül is kiemelkedik könnyű eloszlathatósával, remek építhetőségével  és tartósságával.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése