BLOGKERESŐ

2018. május 1., kedd

Szőrtelenítő körkép

Csak mert megint aktuális... :)

Borotva



Az általános tapasztalat az, hogy érdemesebb eldobható borotvát venni, mint cserélhető fejűt, ezek ugyanis nem csak sokkal költséghatékonyabbak, hanem minőségben sem vagyunk vele hátrébb, plusz higiénikusabb is az egész borotvatestet időről időre lecserélni, mint csak a fejet.

A Krémmánia a legjobb eldobható borotváit egyértelműen a Wilkinson hozza, kiemelten kedvelt verzió például az igen ruganyos fejű Sword Extreme 3. A Wilkinson borotvák a legtöbb véleményező szerint nagyon tartósak, sokáig élesek maradnak, és az áruk is a kedvezőek közé tartozik. Kicsit drágábbak, de kiemelkedően jó minőségűek a Gillette bizonyos borotvái is - az egyik legjobbnak tartott Venus Riviera a tapasztalatok szerint több hónapon át éles marad, és annyira erős, hogy állítólag még a férfiszőrrel is megbirkózik. 

A borotvák mellé tusfürdő helyett érdemesebb borotvahabot használni, hogy elkerüljük a bőr sérüléseit, szárazságát, és természetesen, hogy megkönnyítsük a borotválás aktusát. A legjobb borotvahaboknak az oldalon jelenleg a Balea termékei számítanak, így a Borotvazseléje is, ami nem csak olcsó, de kellemes az illata, és a bőr sem pattog ki tőle. Szintén a Balea javára írható egy szuper feltörekvő kedvenc, grapefruit illatú Pink Grapefruit Borotvazselé, amiről eddig szinte mindenki csak áradozott - finom az illata, kellemes az állaga és jól siklik rajta a borotva. A masszív, jól tapadó gélek-habok kedvelőinek viszont egyértelműen a Gillette termékei jelentik a legjobb választást, hiába sokkal drágábbak, a tapasztalatok alapján egyértelműen megérik az árukat - a Satin Care Sensitive Skin Borotvazselé selymes habja ráadásul kellemesen ápolja is a bőrt.


Szőrtelenítő krém



A 90'es években nagy divat volt, manapság viszont ezek már tipikusan olyan termékek, amik több negatív véleményt kapnak, mint pozitívat, főleg a bennük levő sok irritáló vegyi anyag miatt. Ha ennek ellenére mégis ragaszkodtok hozzájuk, azért egy kis mazsolázgatás után lehet találni olyat, ami azért nagyjából kielégíti az igényeket.

Ebben a kategóriában is egy olcsó-jó krém viszi a prímet, mégpedig az Eveline Bio Depil 9in1 Szőrtelenítő Krém, ami a hatóidő betartásával elég szép eredményt nyújt és irritációt sem okoz. A 300-400 Ft köröl kapható Lady Dep-X Szőrtelenítő Krémre szinte mindenki maximális pontot adott neki, mert olcsósága ellenére jól leviszi a szőrt, ami utána puhábban is nő vissza. Minden szőrtelenítő krémek ősanyjai, a Veetek között a Supreme Essence a kedvenc, elsősorban azért, mert a többi szőrtelenítő krémhez viszonyítva kifejezetten kellemes illata van, ezen kívül pedig puha, sima bőrt hagy maga után.



Gyanta



hideggyanták között általában az arcra használhatóak válnak be a leginkább - például a Veet Arcgyanta Csíkok vagy a Joanna Comfort Sensual Szőrtelenítő Csíkok Arcra -, a testre szánt verziók a legtöbbeteknek csak bosszúságot okoznak.

patronos meleggyanták viszont sokunk szívébe belopták magukat, egy kis gyakorlás után ha más nem is, minimum a lábszárgyantázás könnyedén és olcsón megúszható velük kozmetikus nélkül, otthon. Az Alveola patronjait is szeretitek, például a Normált és a Hintőporosat is. A lehúzáshoz a legtöbben a X-Epil Lehúzó Textília Szőrtelenítéshez-t dicsértétek, mivel  puha, szépen rásimul a bőrre, de nem szakad.

Sokan esküsznek mostanában a  cukorgyantára, mivel kevésbé irritáló, mint a hagyományos gyanta, a maradványai pedig vízzel is könnyen lemoshatóak, arra kell csak figyelni, hogy ezt száliránnyal megegyezően kell leszedni. A legnépszerűbb cukorgyanta KM-en a 4,67 csillagos Alveola Cukorpaszta, valamint a X-Epil Szőrtelenítő Cukorpaszta, bár nála nehezebb eltalálni a tökéletes hőmérsékletet-állagot. Ha pedig nem akartok rá pénzt kiadni, megpróbálkozhattok a házi verzióval is.



Gépek




A gyantapatronok esetében nagyban megkönnyíti a használatot, ha beszereztek a patronok mellé egy jó melegítő készüléket is. A Krémmánia legjobbja a X-Epil Evolution Gyantázószett gyantázókészüléke, amiről azt írjátok, hogy  nagyon olcsó, tökéletes hőmérsékletűre melegíti a gyantát és hosszú éveken át hű társ marad. Rajta kívül népszerű még az Happy Roll Gyantázószett gyantázókészüléke és az Alveola Waxing Executive gyantapatron melegítő készüléke is.

Az epilátorok terén a Braun és a Philips gépei számítanak az oldalon a legjobbaknak. A Braunok nagyon strapabíróak - pl. a Silk-Épil Eversoft 1170 -, a Philips meg szeret olyan jópofa kis kényelmi szolgáltatásokat csempészni a termékeibe, mint például a Beauty Satin Ice Optima 3in1-nél a hűsítő jégakkumulátor, plusz a dizájnjuk is nagyon csajos, kézre-testre álló.

Egyre jobban kezdenek bejönni a köztudatba az otthoni IPL-es szőrtelenítő rendszerek,   melyeknek a hatásmechanizmusuk azon alapul, hogy gyengéd fényimpulzusokat bocsátanak ki a szőrszál gyökeréhez, aminek a hatására a szőr természetes módon kihullik, és az újranövekedést is gátolják. Ezek a gépek jelentik jelenleg az otthoni szőrtelenítés csúcsát, viszont az áruk még mindig nagyon borsos, általában 100 000 Ft körül mozog. A Krémmánián jelenleg a Philips Lumea IPL Szőreltávolító Rendszer a legnépszerűbb és legtöbbet véleményezett gép 26 véleménnyel és 4,81 csillaggal - a szőr nagy részétől és a szőrbenövések nagy részétől már pár alkalom után el lehet vele búcsúzni, és a megmaradt szőrök visszanövési tempója is nagyon belassítja. Nem 100%-os a végeredmény (inkább 80-90%-os), de a többség szerint még így is megéri használni. További hasznos infokat és KM-leg IPL gépeket ebben a cikkünkben találhattok.


Ti mivel szőrtelenítetek?

39 megjegyzés:

  1. Borotva, gyanta, kacsingatok az ipl felé - barátnőmnek nagyon bevált, és már bazira unom a tépkedést / borotválkozást és szörbenövést. -.-
    Csak tartok tőle, hogy rossz szalont fogok ki, mint a 3d szempillánál, és valamilyen módon megszívom. Merthogy szerintem az ipl drága ahhoz, hogy ne várjak ki valami remek akciót.
    Esetleg valaki írhatna ezzel kapcsolatban valami okosságot! Köti! :)

    VálaszTörlés
  2. Ezektől a kuponos IPLezésektől valamiért én is tartok, pedig állítólag nem kéne...

    VálaszTörlés
  3. Szia! :)
    Kuponnal (www.qponverzum.hu) rengeteget spórolhatsz és ezek közül egyik sem kamu. :) A barátomnak a mellkasára vásároltam IPL végleges szőrtelenítést és látványos az eredmény, vannak kitételek, hogy 6 hetente el kell járni, nem szabad napoztatni stb, de ezeket úgyis elmondják. Szóval nekünk csak pozitív tapasztalataink vannak az ipl-lel és a kuponokkal is! :) Vásároltam már sok más dolgot is kuponnal és mindenki teljesen megbízható! :)

    VálaszTörlés
  4. Én voltam szalonban IPL-es kezelésen. Dög erős géppel csinálták,azt mondták ezek tuti hatásúak és messze jobbak az otthonhasználatos kis gépeknél. Kivártam egy akciót,amikor féláron volt egy kezelés. Magyaro.-on, 200€ helyett " csak" 100€-t kellett fizetnem. Bizakodtam mint a fene,mentem a fehér bőrömmel és fekete( de leborotvált) szőrzetemmel.:-) Néha volt kicsit melegebb érzésem a kezelés alatt,a nagyon érzékeny területeken volt néha forróbb a helyzet,de simán bírható. Na és másnap( mint ahogy szokott is) szépen kezdett növekedni a szőrôm. Kb 2 hét után,mikor már klassz bekecs volt a lábaimon,észrevettem a zuhanyozás után,hogy a törülközőn maradnak a hosszú szálak. Napról-napra egyre több. Tök happy voltam,csakhogy amik kihullottak,szép lassan,mint egy gyanta után,újra nőttek. 3 kezelésen voltam és mindig ugyanez történt!!! Egy megveszekedett szállal nem lettem kevesebb! A hatása mint egy epiláló vagy gyanta utáni hatással ért fel,csak kissé drágábban. Hozzátenném,hogy a tökéletes alany voltam,fehér bőr,fekete és erős szörzet! Mégcsak vékonyabbak sem lettek. Többet nem megyek!

    VálaszTörlés
  5. az ipl egy nagy kamu, több kozmitól is hallottam, olvastam, és a közvetlen környezetemben a tapasztalatok is ezt igazolják ...

    VálaszTörlés
  6. Hát most már én is tudom!:) Egy barátnőm lézeresre járt,ugyanilyen eredménnyel;) Őszintén,én már lebeszélek erről mindenkit,felesleges pénzkidobás csupán! Marad a beretva;), gyanta és epilátor.

    VálaszTörlés
  7. Én régebben még szerettem kipróbálni ezt-azt, különböző szőrtelenítő
    krémeket, habokat, gyantacsíkokat. Igazából semmi sem vált be, így
    maradtam az epilátornál. Illetve a jó öreg borotvánál a hónaljon. Ebből
    én is a Wilkinison Xtreme 3-at szeretem.

    Egyébként szerencsés
    vagyok mert szőke vagyok, így a testszőrzetem is nagyon világos és
    gyenge. Én hogyha 3 hónapig nem szőrtelenítenék az sem látszódna meg...
    :)

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm szépen ! A barátnőm kapta a párjától születésnapra (érdekes ajándék meg kell hagyni, bár örülnék neki) 15 alkalmas bérletet. 6 Alkalom kellett hogy intim területen teljesen kiszőrtelenedjen, azóta csak kb pihék nőnek. A szalon (esthetic line) nagyon kulturált jófej fiatal kozmetikusokat alkalmaznak ugyan, de teljesen rendben vannak. Egyszer elvittem egy ilyen kezelésre és bár csaka váróban lehettem, irretve az erkélyen, totál megtetszett a hely. Magas mennyezetű pesti bérház, hangulatos. De kb 1 évben egyszer rakják ki magukat kuponozni Amúgy meg tök drága. :/
    3 alkalom ezekszerint neked Natali kevés volt, de ki tudja, lehet hogy a 10-nél is ugyanez lett volna. Ember szőre válogatja. :/ (És én MINDIG megszívon! :D)
    De még várom a véleményeket, hátha...

    VálaszTörlés
  9. :/ hát ezaz. fent megírtam a barátnőm élményeit, lehet megtetszik neked a szalon, nekem már régóta a listámon van, de tudod wishes, hogy megy ez... egy-egy jó kis paletta, új sminktermék, szupi szempillaspirci mindig betolakodik elé sorban! :D

    VálaszTörlés
  10. Köszi Ejwi, beteszem a keresőmbe, és elkezdek gyűjteni / szólok az uramnak, hátha megmarad a fejében és meglep vele ünnepnapkor! :D

    VálaszTörlés
  11. Már évek óta csak meleggyanta és epilátor. Plusz a kényesebb helyeken borotva. Nem vagyok egyszerű eset, fehér bőr, sötét haj. Vagyonokat spórolok az otthoni szőrtelenítéssel, és egész jól begyakoroltam már :) Régebben próbálgattam a Veet-től szőrtelenítő krémet meg volt valami spray-jük is, de elég nagy koszt hagy maga után, és semmivel sem jobb a borotvánál. Plusz többször is elég szép irritációkkal fejeztem be a műveletet. Gyantából az Xepil evolution készletet használom sok éve, epilátorból pedig egy ezer éves Philips Satinelle-t. A borotvát néha váltogatom, most a Gillette Venusának a régi, hagyományos feje van, amin nincs olyan szappanos cucc. Jobban szeretem a nem eldobható verziókat, de próbáltam ezt a Wilkinson-t valami újság mellé pár hónapja, és tetszett, csak túl széles volt a feje nekem.

    VálaszTörlés
  12. Ezen "a pasitól szőrtelenítést ajiba" dolgon mindig kész vagyok, én ha a pasimtól ilyet kapnék, első reaksként tuti kapna egy tockost :D Pedig igazából jó ajándék annak, aki erre vágyik, de elsőre valahogy annyira viccesen hangzik.

    VálaszTörlés
  13. Hááááát... nem is tudom, át tudom-e ezt érezni... ;D

    VálaszTörlés
  14. En jarok most IPL-es kezelésre, viszonylag erős szálú, sötét szőrrel.

    Eddig ezek voltak:

    hónalj 5x

    intim 2x

    teljes láb 1x

    A leglátványosabb az intim részeken, ott rendesen láttam, hogy hullik ki, 2 kezelés után most sztem 20 %-a van meg a szőrnek.

    A hónaljamon alig maradt, nem hiszem, hogy különösebben látszik.

    A lábon egyátalán nem láttam annak az egy alkalomnak semmi hatását.

    Aztán persze nem tudom, mennyi idő alatt nő vissza, de hogy eddig nem nőtt, az nekem azt mutatja, hogy tényleg tartós (2 hét alatt simán vissza szokott nőni epilálásnál).
    Olyan kupont sikerült találni, amit 10 e-ért adnak 100 e Ft értékben és bármire lehet használni, így sztem megéri.

    VálaszTörlés
  15. Nekem használt az ipl, jelentősen kiritkult a kezelt terület szőrzetre 7 kezelés után.. viszont ahogy mondták ez sem végleges, csak pár évre szól..

    VálaszTörlés
  16. Én is kuponnal mentem.. nagyon olcsó volt...

    VálaszTörlés
  17. Annak ellenére, hogy barna hajam van szerencsére elég gyengék a szőreim és bár van a karomon combomon is elég, érdekes, pl. hónaljon alig van. Én pár helyen borotválom, lábon most megint elkezdtem epilálni. Első alkalommal sok szőr benőtt, de mostanában azt vettem észre már nem is érzek fájdalmat és sokkal kevesebb a szőröm is. Lassan megpróbálkozok a combomon is az epilálással de így a várandós hónapokban - főleg a végén - már nem olyan egyszerű lábat epilálni :D Majd ha kinn lesz a babóca!

    VálaszTörlés
  18. ÓVA INTEK MINDENKIT AZ OTTHONI IPL-ES BERENDEZÉS MEGVÁSÁRLÁSÁTÓL! Én is jól befürödtem vele, bár igaz fél áron el tudtam adni.. A Remington IPL 6000 PRO-t vásároltam meg, még decemberben, nagy reményeket fűzve hozzá. Én transznemű vagyok tehát nagyon nagyon zavar a test és arc szőrzetem, világos bőröm van erős fekete szőrzetem, viszont ma már így, hogy ennyire utána jártam a dolgoknak az a maximum 8 kj (főleg IPL-nél ami nagyobb felületen adja le ezt az energiát mint a lézer) maximum női lábon vagy karon egy vagy másfél hónapos szőrtelen státuszt képes elérni, mert hogy 8 kj-tól nem fog kihullani tartósan a szőr az is biztos. A szalonokban az IPL berendezések működnek minimum 6 de akár 15 alkalom is szükségessé válhat, illetve ha nagyon sűrűn szőrös a terület amit csinálnak csak a lézer lesz hatásos! Tehát aki 3-szor elment vissza fog nőni 100%! A szőr ciklusokban nő...! Nekem másfél évbe tellett és most értem a végére azt hiszem, mire lézerrel véglegesen( az évek során kinőhetnek új tüszőkből új szőrök) szőrtelen az arcom..

    VálaszTörlés
  19. :D Én egy konditerem bérletnél csinálnám ugyanezt- már ha nem én kérném. De ez az ipl nagyon jónak TŰNIK, főlege egy olyan nőszemélynek mint én, aki utálja borotvával vakargatni magát. ;)

    VálaszTörlés
  20. Lányok, a mindenféle szalonokban lévő villanófényes kezelést én nem ajánlanám. Ha az ember már egy nagyobb összeget áldoz (ami évekre, szőrtelenítésekre lebontva pikk-pakk megtérül), akkor el kell mennie egy nagyobb volumenú helyre (pl. Pesten az Aesthetica) és ott kell megcsináltatni. Semmi közöm sincs hozzájuk, csupán én is ott tartós szőrtelenítem a hónom alját és fazonom. Nem olcsó, de ár/érték arányban tényleg megéri. Nem beszélve arról, h ott nem 1-2 milliós, alacsony teljesítményű és tulajdonképpen nem is ismert gépekkel csinálják ezt, hanem 50-70 milliós masinákkal, amik épp a legújabbak (hiszen a gyártónak megéri újabbnál újabb technológiákkal kijönni).
    Több barátnőm is megfertőztem már ezzel a szőrtelenítési technikával és mindenki elégedett volt velük, újabb területekre is befizettek.
    A másik: több ismerősöm is próbálkozott kisebb, szalonokban elvégzett ilyen villanófényes szőrtelenítésekkel és egyrészt nem a várt eredményt kapta, másrészt volt olyan, ahol baromira nem közölték, h a lány szőre túl szőke, amit ugye sajnos még a legtutibb helyeken se tudnak eltüntetni (ezért van ugye az ingyenes állapotfelmérés, amikor megnézik, h a bőröd és a szőröd alkalmas-e a kezelésekre).

    Persze mindenkinek mások a korlátai és az anyagi lehetőségei, de nekem az ide-oda kidobott 20-30 ezer forint sokkal többnek tűnik, mint egy-egy testrész valódi végleges szőrtelenítésére kifizetni a tripláját-négyszeresét. Mert azt nem az ablakon dobtam ki, tényleg van eredménye. ;)

    VálaszTörlés
  21. Egyrészt epilálom magam (lábon), illetve a hónom aljában és a fazonomon pedig az Aestheticában tartós szőrtelenedek. Picit lentebb már leírtam, h én miért tartom fontosnak, h ne egy kis szalonba menjek be, viszont ott nem szerepelt, h számomra még az is érv volt, miszerint ők magán orvosi központ is és minden egyes kezelést DIPLOMÁS NŐVÉR végez el. Főleg intimebb területen ez szerintem pláne fontos.
    Kár, hogy szőke és gyenge szőrszálas területen nem lehet megcsináltatni, mert szerintem egy zseni volt a technológia feltalálója. Egy csomó fájdalomtól, szőrbenövéstől, hülye póztól, kipirosodástól és még sorolhatnám mitől szabadít meg és bónuszban mennyi időt ad. :)

    VálaszTörlés
  22. üdv


    világos, mimóza bőr, száraz, érzékeny, de erős, sötét szőr
    évek óta járok IPL-re, változó időközökkel


    előzmény: mindent kipróbáltam előtte, szó szerint minden, de szőrbenövés, vér, fájdalom, allergia...maradt a borotva, de jó atyám örökségeként reggel lehúzom, este már borostás vagyok :-/
    nekem fááááj az IPL..de:
    intim: 12 alkalom után 80% kihullott, nem nőtt vissza,
    hónal: 3 alkalom után 4-5 szál nőtt, azóta sem lett több
    láb térdig: 2 kezelés után kb a 40%-a tűnt el


    mint látható, területenként változik, elégedett vagyok, és mennyire tartós?.. kezelés után minden kipotyog, aztán pár hét, 1-2 hónap, mire látszik az igazi hatás, de kb 3 éve kezdtem, ezek valós adatok
    nekem sajnos még lesz pár kezelés, mert nagyon mélyen vannak a szőrtüszőim, ezért van a gond, de semmi másban nem hiszek, csak ez hozott eredményt
    ja, nem megyek brutáldrága helyre, találtam egy tökéletes szalont, teljesen korrekt árakkal, szuper a gép, a kozmetikus hölgy is
    persze összességében nem lesz olcsó, de aki így szenved, mint én, az érti, milyen öröm ez :)

    VálaszTörlés
  23. én is fazon szőrtelenítésre járok az Aestheticába. 8 kezelés lesz, 1 volt eddig, azt mondták, közben csak borotválni lehet, DE!! még azóta nem tudtam mit borotválni! két pici folt nőtt vissza! szerintem nem is kell mennem nyolcszor... először én is IPL-re jártam, de nagyot csalódtam... :( amúgy én akcióban voltam, meg fizethettek 3 részletben, így nem vészes az ára. gyantázni úgysem kell többet menjek :)))

    VálaszTörlés
  24. Nincsen tapasztalatom a tartós szőrtelenítéssel kapcsolatban, de biztosíthatlak, hogy a diplomás nővérség nincsen összefüggésben a tartós szőrtelenítés tudományának ismeretével:D Egy kozmetikust, úgy gondolom, gond nélkül meg lehet tanítani ilyenekre. De őszintén szólva, igazán jól esik, hogy számodra ez pozitív, és ennyire megbízol bennünk (ápolókban) - megmelengetted kicsi szívem :)

    VálaszTörlés
  25. Borotvából egy ideje már csak a Gilette emlegetett Venus Rivierája a nyerő. Nem tudom, hogy csak az én bőröm más vagy egyéb oka van, de nekem soha nem jöttek be a borotvahabok, míg a mezei tusfürdők probléma nélkül szuperáltak borotváláshoz. Rendre próbálkozom egy-egy habbal, de egyszerűen, nem tudom... olyan vastag réteget képeznek hogy az alatta lévő szőr egyszerűen nem jön le, és mindig a kukában végzi mind.
    Egy dolog van, amit semmiképp nem nélkülözhetek: Aloe vera spray! Szőrtüsző-gyulladásra, vágásokra, ha túlságosan legyalultuk a bőrt vagy csak irritált... csudálatos termék.

    VálaszTörlés
  26. akkor te még szerencsésebb vagy, mint én! :)
    nekem a 2. után alig volt, viszont a kis pihéket is borotválni kell alaposan, így a 3. után most több kinőtt szőröm van, viszont én most okt. vége-nov. elejéig szünetet tartok, mert szeretek napozni és idén se fogom vissza magam.
    egyébként ez a 8. alkalom sok év alatt jön össze és tényleg mindent kiírt. a 3. után már max. félévente kapsz időpontot, de ha már alig van, akkor azt mondják, h gyere vissza jövőre. :)
    én az 1+1-es akciókor fizettem be, így a fazonom áráért kapom az amúgy 35 ezerrel olcsóbb hónaljt. így is megéri. meg ha tényleg egy egész életre nézzük, annyi időt, fáradtságot és pénzt spórolunk, nincs kétség, h megéri-e. :)

    VálaszTörlés
  27. Én szerencsés alkat vagyok, nagyon finom szálú, gyenge a szőröm, és az is szőke, így nem okoz gondot. Csak az alsó lábszáram és a hónaljam szőrtelenítem. A Lidl-ben vagy a Dm-ben szoktam saját márkás férfiborotvát vásárolni - olcsóbb sokkal, mint a női, nekem tökéletesen megfelel - és az épp aktuális szappanomat használom a szőrtelenítéshez zuhanyozáskor. A bőröm ezt jól bírja, soha nem szokott se kipattogni, se begyulladni.

    VálaszTörlés
  28. Szia!
    És hol van ez a szalon? Engem nagyon érdekelne, mert fehér bőröm és nagyon erős sötét szőröm van, amivel hasonlóképpen szenvedek...

    VálaszTörlés
  29. Nekem fehér bőröm van és erős,sötét szőröm.Ha borotválom akkor is estére már borostás a lábam. Ha epilátort használok akkor is másnap már látszanak a kis szőrszálak. Ha valaki tud valami jó módot akkor írja le :)

    VálaszTörlés
  30. Na nem tudom...elég érdekes olvasni a kommenteket, hogy mennyien költenek lézeres eltávolításra. :S Én szőke vagyok természetesen is, de a sok éves borotválástól nem kicsit irigyelhetne meg pár férfi... Nekem a vissza fele tépős módszer sem vált be ( gyanta, epilátor) mert nagyon csúnyán begyullad utána. Mostmár csak cukorpasztával szedem, láb, kar, intim. Konkrétan olyan mint egy takonylabda, gyúrható, húzható, vizzel lemosható, és nincs maszat, nincs kosz, és szőr növekedéssel egyirányban szedi ki a szőrt, igy nem gyullad be, és azt vettem észre hogy kevesebb nő vissza, és ami visszanő lágyabb és vékonyabb. egy adaghoz ami egész testre elég, elég egy pohár cukor ami kb kiszámolva..20 ft? citromlé só, víz. Ne költsetek tízezreket, lányok.

    VálaszTörlés
  31. szia:)

    nem tudom, szabad-e weboldalt megadni, La Femme kozmetika, Bp, ha rákeresel az első, amit kiad a gugli:)

    én anno kértem időpontot konzultálni és próbavillantásra, már az teljesen meggyőzött, úgyhogy belevágtam, remélem neked is jó lesz:)

    VálaszTörlés
  32. Én évek óta lábamat epilátorral csinálom (az a kis csinos Phillips az X-epil-es gyanta mellett,pont ő van meg mentazöldben,és 3in1 :) )

    Nekem elég lassan nő vissza a szőr lábon,viszont intim részen és hónaljon csak a borotva maradt,ami Gillette Venus original,ahhoz szoktam venni a sima fejeket (3 pengés),csak nagyon drága az utántöltő fejek ára,3000valamennyi,viszont nekem sokáig elég a 4 fej is.

    Intim epillálásról szót se,nagyon fájt.. :S

    Gyantát meg elég volt egyszer is lábon..

    Benövésekre ezt használom és jó:)

    http://kremmania.hu/kremek/babylove-pelenkakiutes-elleni-krem

    VálaszTörlés
  33. ja,és évekig előtte mindenhova (láb,hónalj+intim) szőrtelenítő krémeket használtam,amiktől azóta is érzem,hogy azóta nagyon ki szokott száradni a lábamon bőr... :S a Veet-et vettem leginkább,meg utána mollis-t, egyik sem volt túl jó...nagyon megbontotta a bőr textúráját,nem ecsetelem.

    VálaszTörlés
  34. Megkérdezhetem pontosan hogyan készíted a cukorpasztát?

    VálaszTörlés
  35. Sokat kipróbáltam már, de ez a videó a legjobb :) http://www.youtube.com/watch?v=WoS1uuddqcM itt a csaj a márványlapon hűti ki, de ennek hiányában én a jénaiban kapirgálom ameddig vastag de a kanállal még összeszedhető, ezután bekanalazom egy műanyag tégelybe, mert több alkalomra elég. ha később előveszed, csak pár másodperc mikró, hogy ki tudj belőle szedni.

    VálaszTörlés
  36. Köszi, kipróbálom:)

    VálaszTörlés
  37. A Braun Silk epil 9 egy komplett szépségápolási szett, amit azért ajánlanék mindenkinek, mert nem okoz bőrpírt és a szőrtelenítés kevésbé fájdalmas. Az arctisztító is gyengéd, a sminket eltávolítja. Körkörös mozdulat segítségével elég alaposan dolgozik. A bőrradír zuhanyzás közben is használható és szerintem a narancsbőr ellen is jó.

    VálaszTörlés
  38. A Braun Silk epil 9 egy komplett szépségápolási szett, ami nemcsak epillátor, de bőrradír és arctisztító is. Én elég fehérbőrű vagyok, de bőrpírt nem okozott és gyengéden masszírozza a bőrt. Az arctisztító eltávolítja a sminket és simább lett a bőröm tőle. A bőrradír zuhanyzás közben is használható, szerintem a narancsbőr ellen is hatásos.

    VálaszTörlés