BLOGKERESŐ

2019. augusztus 2., péntek

Havi kedvencek - 2019 július

Sajnos már csak 1 hónap van hátra a nyárból, de az ehavi kedvencek listáján ez csöppet sem érződik, csupa klassz kis nyári cuccot szerettetek júliusban is! :)


Arcápolás



Július igazán C-vitaminosra sikerült, két készítmény is bekerült a havi legek közé. Egyikük a The Ordinary 100% L-Ascorbic Acid Powder, vagyis tiszta C-vitamin por, amit belekeverhetünk arctonikba, esszenciába, szérumba vagy arckrémbe is.
Előnye, hogy nagyon apró szemcséjű, így villámgyorsan elegyíthető bármivel, és hűtőben sem szükséges tárolni. Véleményeitek alapján ki kell tapasztalni, kinek mennyi az ideális mennyiség belőle, de úgy találtátok, a készítmény nagyon kiadós, így árban is megéri. Pozitívumként írtátok, hogy nem volt tőle ragacsos a bőr, miközben láthatóan szebb lett tőle a bőrkép. Arra azért figyeljetek, hogy niacinamid vagy EUK 134 tartalmú termékekkel együtt ne használjátok. Értékelése 4,83.
A Geek & Gorgeous 101 C-Glow 15% C-Vitamin Szérum nyáron is sokatoknál lett tesztalany, úgy tapasztaltátok, szebb, ragyogóbb lett a bőrkép tőle, igaz, volt, akinél mitesszerek jöttek elő használatától. A hűtőben tárolását valaki megoldotta, másnak macerás volt, hát, bizony a tiszta C-vitaminos szérum ilyen, ha azt akarjuk, hogy sokáig jó legyen, érdemes ott tárolni. Értékelése jelenleg 3,86.
A Garnier Bio Arclemosó Tonik Kakukkfűvel szintén hónap kedvence lett a Krémmánián, még annak ellenére is, hogy fő helyen tartalmaz alkoholt és illatanyagok is kerültek bele. Mégis, azt írtátok róla, kellemes érzés használni, hűsít (pláne a mostani melegben), és úgy éreztétek, tisztította is bőrötöket. Értékelése hat vélemény után csillagos ötös.
Egy szuper kis fényvédőt is felfedeztetek magatoknak, a Purito Comfy Water Sunblock SPF50+ / PA++++ az első öt vélemény után 4,8-as átlaggal köszönti augusztust. Tisztán fizikai, széles spektrumú, arcra való fényvédő, amiről azt írtátok, nem hagy fehér réteget és zsíros bőrön is szuper, ugyanis nem csillog ki. Hidratáló és gyulladáscsökkentő összetevőket is tartalmaz, ellenben parfümmentes, igaz levendulaolaj és édes narancshéj illóolaj, mint illatanyagok, vannak benne.


Testápolás & parfüm



Illeszkedve a kánikulához egy igazán frissítő tusfürdő lett a júliusi kedvenc, mégpedig a Balea Lime és Menta Tusfürdő, amelyről azt írtátok, ár-érték arányban tökéletes, hűsít, frissít, habzik és persze tisztít is. Értékelése ötcsillagos.
A Nivea Bronze Effect Body Lotion egy önbarnítós testápoló, ami szép fokozatosan adagolja a barnább színt, véleményeitek alapján valóban nem csíkoz, szépen eloszlatható, volt, aki egész világos bőrrel is a sötétebb árnyalatot vette meg és nem okozott problémát a használata. A kopását megfelelőnek találtátok és mint testápoló is helyt állt, értékelése 4,3.
A dezodorok között összesítésben is a Dove termékei a kedvencek, közülük júliusban a Dove Go Fresh Apple & White Tea Dezodor Spray magasodott ki. Úgy találtátok, a nyári melegben sem tolakodó az illata, miközben az izzadtságszaggal nem keveredik, hanem szépen semlegesíti azt. Akik a körtés változatot megkedvelték, azoknak jó opciót jelenthet egy kis változatosságra ez az almás illat.
A parfümök terén az Escada Miami Blossom EDT sokatok tetszését elnyerte, az idei nyári szezonra kijött új illat egy igazi trópusi gyümölcsbomba, amiben az ananász dominál, így akkor is nyaralós fílinggel ölelhetjük körbe magunkat, ha épp a munkahelyen gürizünk a harminc fokban.


Hajápolás



Az Isana Intensiv 2in1 Hajolaj véleményeitek alapján egy nagyon kellemes illatú, könnyed állagú hajápoló, ami nem nehezíti el a hajat, szép fényt ad neki és az ápoló hatását is megfelelőnek találtátok. Mindezek alapján ár-érték arányban egy jó kis hajolajról van szó, értékelése 51 vélemény után is 4,33.
A Kallos KJMN Avocado Hajmosás Előtti Intenzív Ápoló Hajpakolás még egy viszonylag új termék a Krémmánián, az első értékelések azonban csillagos ötösre pontozták fel a készítményt. Véleményezői úgy tapasztalták, mivel hajmosás előtt kell feltenni, pozitívum, hogy nem vizes hajjal (és testtel) kell még várakozni a pakolás lemosására, lehet tenni-venni míg hat, majd kezdődhet maga a hajmosás. A hajat mindenkinél szép puhává, selymessé tette, miközben volt, akinél szuper tartást is adott a vékony szálú hajnak. Kiszerelése hatalmas, így kiadós mennyiséget kapunk egészen kedvező áron.
Egy hajhullás elleni sampon, a Dr. C. Tuna Vitalizing Regeneráló Hajsampon Fokhagymával és Capixyllel is júliusi kedvenc lett, többen tapasztaltátok, hogy gyorsabban nőtt tőle a haj, hosszabb használat után megjelentek babahajak is, illetve volt, akinél a hajhullás mértékét is csökkentette. Negatívumként írtátok, hogy zsírosította a hajat, ezt többen is más hajápoló készítményekkel ellensúlyoztátok a nem várt hatást.
A Gliss Kur Total Repair Hajregeneráló Balzsam Száraz, Töredezett Hajra már nem új készítmény, nemrég azonban megújultak összetevői, a legutóbbi vélemények pedig már erre érkeztek. Úgy találtátok, nedves hajra fújva jóval könnyebben kifésülhető a frizura, használata mellett volt, akinél valóban kevésbé gyengültek el és kezdtek töredezni a hajvégek, és persze szép fényt, kellemes tapintást adott a hajnak.

  

Smink



A sminkek között a NYX Professional Makeup Bare With Me Tinted Skin Veil színezett hidratáló minden véleményezőjét levette eddig a lábáról. Ötcsillagos értékelésű, amit azzal ért el, hogy szép, természetes színt ad, egységesíti a bőrt, de nem egy külön rétegként, hanem szépen beleolvad a bőr színébe. Pattiknál nyilván érdemes alá korrektort tenni, hiszen nem erős fedésű alapozóról van szó, de szépen terül, megfelelő a színválasztéka és nyáron is kellemes viselni. Száraz bőrűeknek azért érdemes lehet aláhidratálni.
Az Annabelle Minerals Ásványi Alapozó 14 vélemény után is 4,71-es értékelésű, köszönhetően annak, hogy a nyári melegben sem olvad ránk, egységes bőrképet ad, megfelelő a fedése, de nem maszkhatású, és teszterben is rendelhető, ha valaki kockázatmentes próbát szeretne tenni vele.
Az Artdeco No Color Fixáló Púder egy minden bőrszínre használható, mattító hatású fixáló púder, amit többen is leteszteltetek nálunk az elmúlt időszakban. Úgy találtátok, nem porzik, megfelelően tartós, nem ül bele a pici ráncokba és a matt fedése sem túlzóan száraz látványt nyújt, hanem egy kis egészséges fényt is ad. Mennyisége kiadós, csomagolása pedig szép és strapabíró.
Öt árnyalatban jelent meg a p2 By Viszkok Fruzsi Rúzs, ami az első vélemények alapján egy jóáras, hétköznapi rohangáláshoz megfelelő ajakrúzs, ami szép színekben kapható és viselni is kellemes. Krémes textúrájú, nem szárítja az ajkakat, tartóssága megfelelő, bár evés-ivás után nyilván nem árt rajta igazítani, ellenben a kopása vállalható.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

1 megjegyzés:

  1. Örömmel vettem észre, hogy lehet megint beledumálni!
    A minimális parfümön, dezodoron és fényvédőn kívül testápoló fogyott még de ipari mennyiségben.
    Legnagyobb kedvvel a Van Cleef & Arpels Neroli Amara és Atelier Cologne Iris Rebelle-t fújtam kis fújósokból. T-vonalra Eucerin 50 spf oil control, orcákra Paula's Choice 30 spf-es hidratálok mentek. Testápolók pedig felváltva: Uriage, Isana, Alverde.
    A Nyx Bare With Me tinted skin veil pedig kívánságlistára került. Annyira szépeket írtak a használók, hogy meg kell néznem magamnak. Köszi a tippet!

    VálaszTörlés