BLOGKERESŐ

2020. március 26., csütörtök

Ezekkel a kulcsszavakkal találtok a Krémmániára!

Még valamikor év elején elküldte nekem az egyik kollégám az adatokat arról, hogy milyen kulcsszavak alapján találtok leggyakrabban Krémmániára - bár mostanában valószínűleg a "kézfertőtlenítő" és a "szappan" lehet a leggyakoribb szó, de még a KV előtti "békeidőkben" ezek voltak. Arra gondoltam, hogy érdekesek lehetnek nektek is, ezért most megosztom veletek is őket ☺




1. Bioderma

A legnépszerűbb kulcsszó a Krémmánia egyik legnépszerűbb márkájához visz, a dermokozmetikumokat gyártó Biodermához.
Nagyon sok KM leget köszönhetünk a márkának, többek közt a Sensibio H2O Micellás Lemosót, ami a legelső, és máig is leghíresebb micellás víz a világon, Krémmánián már több, mint 1000 vélemény érkezett rá és 4,65 csillaga van az 5-ből. A márka legnépszerűbb termékeiről itt írtunk.

2. Philips Lumea

Az utóbbi években drasztikusan megnőtt az otthoni IPL gépek népszerűsége - a közel 20 éves, kifejezetten biztonságosnak és hatékonynak tartott IPL technológián alapuló gépek hatásmechanizmusa azon alapul, hogy gyengéd fényimpulzusokat bocsátanak ki a szőrszál gyökeréhez, így a tüszők nyugalmi állapotba lépnek, ennek következtében pedig a szőr természetes módon kihullik és az újranövekedést is gátolják. A Krémmánián jelenleg a Philips Lumea IPL Szőreltávolító Rendszer a legnépszerűbb és legtöbbet véleményezett otthoni IPL gép 32 véleménnyel és 4,66 csillaggal. A blogon én 4 év használat után én is írtam a vele kapcsolatos tapasztalataimról. 

3. Joico

Bár nem tartozik a Krémmánia TOP hajápoló termékeit gyártó márkák közé, mégis sokan érkeztek úgy az oldalra, hogy a Joico termékeit keresitek. Krémmánián a vélemények alapján legnépszerűbb hajápolója a márkának a 4,31 csillagos K-Pak Color Therapy Színvédő, Újraépítő Olaj, ami egy könnyed, színvédő és hajpuhító hatású olaj. A további Joico kedvenceket itt találjátok

4. Dolce Gabbana Light Blue

Parfümök közül meglepő módon nem a Chanel Coco Mademoiselle és nem is a Lancôme La Vie Est Belle utáni kutakodás hozza az embereket Krémmániára, hanem a Dolce Gabbana Light Blue EDT-je, ami egy 2001-ben kiadott friss, könnyed, citrusos illat, melyet az olasz nyarak atmoszférája ihletett és hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb nyári parfümként tartják számon. Krémmánián 406 véleménynél és 4,05 csillagnál jár.

5. Babor

A Babor egy professzionális kozmetika termékeket gyártó márka, ami főleg az ampullakúrái miatt, melyeket a 70-es évek óta gyártanak. Krémmánián szinte minden adventi és húsvéti szezon ampullanaptárját és -tojását megtaláljátok, sokszor meg is lehet őket nyerni nálunk tesztelésre.

6. Steampod

Hiába a borsos ár, megőrültök a L'Oréal Steampod 2.0 Hajvasalóért, ami a L'Oréal és Rowenta közös fejlesztésű gőzölős hajkiegyenesítő lapvasa, mely különleges technológiája révén mélyen táplálja és regenerálja a hajszálakat, valamint a haj felületét simává és csillogóvá varázsolja, nem csak az ígéretek, hanem a véleményeitek szerint is. (Egyébként nem csak a vasaló népszerű, hanem a speciálisan hozzá ajánlott Tápláló Hajkiegyenesítő Tej is nagyon népszerű a véleményezők körében.)

7. Catrice

A Krémmánia egyik legnépszerűbb drogériás márkájára, a Catricera is sokan kerestek majd juttok hozzánk a keresés révén. A márkának nem csak az árai nagyon barátiak, de a minőségére sem szokott panasz lenni, a termékeik többsége 4 és 5 csillag között mozog. Érdemes a Catricetól kipróbálni a már majdnem 2000 véleménynél járó Camouflage Tégelyes Korrektort bőrhibákra vagy az 1442 vélemény után is 4,42 csillagos Liquid Camouflage Korrektort szem alatti karikákra vagy pedig a Szemöldökceruzájukat a szemöldökötök csinosítására. További KM-es Catrice legeket itt találtok.

8. PomPom

Sokatokat érdekelnek a kizárólag élelmiszer minőségű olajokat és 100% tisztaságú illóolajokat tartalmazó natúr kozmetikumokat gyártó magyar márka, a PomPom termékei is, főleg a virágvizes zseléik - a 4,27 csillagos Neroli Virágvizes Zselé és a 4,22 csillagos Rózsa Virágvizes Zselé jelenleg a legtöbbet véleményezett zseléjük az oldalon, amikről azt írjátok, hogy isteni az illatuk, pillanatok alatt beszívódik és a bőrötök puhább és hidratáltabb lesz tőlük.

9. Manna

Bár már bőven nincs az az őrült nagy Manna Natúr Kozmetikum láz, mint a KM indulásakor, azért az látszik, hogy az emberek még a GVH-s elmarasztalás után sem felejtették el a márkát, hiszen belefért a TOP10 keresőszóba. Bár összességében csak 3,44 csillaga van, viszont már 455 véleményt írtatok a márka Ében Arctisztító Szappanjára, ezzel ez a legtöbbet véleményezett Manna kozmetikum, de szoktátok még szeretni-keresni a márka shea vajait, habkrémjeit is.

10. Sudocrem

A Sudocrem Antiszeptikus Védőkrém Krémmánián is nagyon népszerű, már 487 vélemény van róla és ezek alapján 4,49 csillaga, a legtöbben pedig azt írjátok róla, hogy azért musthave termék, mivel nagyon sok problémára használható (pelenkakiütésre, ekcémás, felfekvéses bőrfelületen, acne, enyhe égési és fagyási bőrsérülésekre), nagyon nagyon sokáig elég és garantáltan meggyógyítja, amit meg kell. Nálunk továbbra is nagy kedvenc popsikrémként. :)



Mit szóltok a kulcsszavakhoz? Van, amin meglepődtetek? :)


5 megjegyzés:

  1. Jó kis rejtett reklám, köszönjük! Inkább írjál kérlek termékelemzéseket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Statisztika, nem reklám.

      Törlés
    2. Írok azt is, de nem lehet mindig azt, mert unalmas lenne! Ez pedig nem reklám, hanem egyszerű statisztika. Senki nem fizetett érte, mint ahogy semelyik másik poszt sem fizetett a blogon.

      Törlés
  2. Érdekes összefoglaló!
    Nekem volt benne meglepetés a sorrendet és márkákat illetően is, de gondolom azért, mert mások a preferenciáim. A The Ordinary-t biztos a listába valónak gondoltam volna és 1-2 felkapottabb sminkmárkát is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon érdekes, mennyire más szavak alapján jönnek ide az újak, mint amik a KMen igazán menő márkák és termékek! 😯 Igazad van, a The Ordinary fájóan hiányzik.

      Törlés