BLOGKERESŐ

2020. november 30., hétfő

Havi kedvencek - 2020 november

 Ahogy már megszokhattátok, most is kedvencekkel búcsúztatjuk az elmúlt hónapot :) 


Arcápolás


Balea Med Ultra Sensitive Szövetmaszk: Az elmúlt hónap egyik legnépszerűbb arcápolója a Balea érzékeny bőrre szánt termékcsaládjának 5% panthenolt tartalmazó, parfümmentes, nyugtató hatású szövetmaszkja lett. Azt írtátok róla, hogy nem irritálja a bőrt és megfelelően hidratál. Szerintetek 300 forintért ajándék!
Revox Just Peptides 10% Arcszérum: Továbbra is nagyon hasítanak a márka szérumjai Krémmánián, a legújabb feltörekvő kedvenc most épp ez a peptides verzió, melyet a feszességét és rugalmasságát elvesztett bőrre, ráncokra érdemes bevetni a termék ígéretei és a vélemények szerint is - többen is írtátok, hogy kisimult, hidratált, feltöltött bőrképet eredményez.
Bioderma Atoderm Intensive Eye: Remekül kordában tartja az ekcémát és szem körüli viszketést ez a speciális szemfestéklemosóként is használható szemkrém, ráadásul a felvitel után egyből hűsít és enyhít a viszketésen. Sminkalapnak is tökéletes.
iUNIK Beta-Glucan Daily Moisture Cream: Hihetetlen gyorsan felszívódik, nagyon kellemes az állaga, és rutinban használva is remekül megállja a helyét.


Testápolás & illat


Balea White Chocolate Tusfürdő: Ez a fehércsoki illatú limitált kiadású krémtusfürdő a termék véleményezői szerint szépen tisztít és az illata is nagyon jó, igaz, sajnos csak zuhanyzás közben érződik.
Yves Rocher Téli Alma Hab és Tusfürdőmárka idén 3 új karácsonyi illatcsaláddal rukkolt elő, ezek pedig a Varázslatos Karité, az Éjféli Gyümölcsök valamint a Téli Alma, közülük pedig a fahéjas almás-sütire emlékeztető téli alma tusfürdője nagy kedvenc lett - szerintetek nem csak az illata isteni, de a csomagolása is szemet gyönyörködtető.
Balea Sense Of Magic TusfürdőEgy másik Baleás tusfürdő is kedvenc lett, méghozzá a bogyós gyümölcs és vanília illatú téli limitált kiadásuk. Szerintetek kellemes téli tusfürdő, szokatlanul intenzív illattal.
Xerjoff Erba PuraA hónap illata ez az édes-gyümölcsös, extra tartós és kivételesen intenzív illat lett.


Hajápolás



Yves Rocher Reparation Sampon: Kifejezetten tisztává, fényessé és puhává teszi a tincseket, nem zsírosít és akár 4-5 napig is kilehet vele tolni a hajmosást, ráadásul göndör hajúak is dicsérték, annak ellenére, hogy szilikon- és szulfátmentes.
Garnier Botanic Therapy Ginger Recovery Hajpakolás: Az illata különleges, fűszeres karácsonyi süti illat és puha, fényes lesz tőle a haj.
Tresemmé Botanique Nourish & Replenish Sampon Kókuszolajjal és Aloe Verával: Kissé megosztó volt ez a sampon, de azért többen is nyilatkoztatók róla legalább részben pozitívan - az illata kellemes és szépen tisztít, de balszam mindenképp kell utána, mert sokakat szárít sajnos.
Pantene Pro-V Miracles Grow Strong SamponNem zsírosítja a hajat, viszont mégis nagyon fényessé és puhává teszi a fürtöket mosás után. A balzsamjával együtt használva tökéletes páros.


Sminkek



Essence The Nude Edition Szemhéjfesték Paletta: Azt írtátok a hónap kedvenc sminkújdoságáról, hogy szépen pigmentáltak a színek, tartósak és jól kombinálhatók egymással. Ebben az árkategóriában tökéletes választás lehet hétköznapi sminkekhez.
Essence Pretty Natural Alapozó: Szerettétek még ezt a enyhe-közepes fedésű, hidratáló hatású alapozót is a márkától. Azt írtátok róla, hogy az állaga nagyon jó és bár egy picit beleül a pórusokba, de hétköznapra teljesen tökéletes egy kis korrektorral kiegészítve.
Vivienne Sabó Matt Ajakrúzs: A hazánkba nem olyan régen bevezetett orosz sminkmárka matt ajakrúzsára ugyan nem sok, de csupa 5 csillagos vélemény érkezett, melyek szerint bár szuper matt, de mégsem nehezít és szárít, tartós, valamint nem hagy foltot és nem is ragad.
Glossier Lash Slick: Egyáltalán nem potyog, maszatolóik, de mégis könnyen lejön meleg vízzel. Az egyik véleményezőnk szerint egy igazi "your lashes but better" darab.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

1 megjegyzés:

  1. Ismét nagy köszönet az összefoglalóért!
    Mindössze egy márkával mutat egyezést az én kedvenceim listája, ez pedig az YR téli almás termékcsaládjából van, csak a tusfürdő helyett az én választásom a kézmosógélre esett. (Meg a gyertyára, az is hasonlóan finom illatú:)
    Lett a hosszabb téli estékre jó sok fürdős kedvenc, a legjobbak voltak közülük a By Tetesept Winter Wonderland habfürdője és a Kneipp fenyőerdős fürdőkristálya. Utána a testápolók közül a hónap kedvence nálam a TBS Winter Jasmine testvaja lett.
    Aztán rátaláltam egy szuper kétfázisú szemfestéklemosóra, a Dermedic márkától, nem csíp és nagyon jól teljesít, egy darabig most biztos hűséges leszek hozzá.
    Szemfestékek közül a Catrice Caviar Gauche palettájával a jégkirálynős, rózsaszín, glitteres smink volt az egyik kedvencem.
    Körömlakk újdonság az Essence X-mas wishes mindkét illatos lakkja, illatuk ugyan nem sok van, de körömlakk funkciójukban csodaszépek, a piros csillámos és a balerinás rózsás szín is nálam telitalálat.
    Nem maradhat ki a listából a Chanel karácsonyi kollekciójának rezes pírja sem, csak dicsérni tudom.
    Parfümből pedig a hidegebb idő beköszöntével előkerült Tom Ford Soleil Neige illata, az utóbbi tíz napban ebbe az illatba burkolóztam a legtöbbször.

    VálaszTörlés