BLOGKERESŐ

2022. június 20., hétfő

[VIDEO] JÁTÉK + Unboxing: 14. Krémmánia Beauty Box

Ezúttal olyan termékeket válogattunk össze a boxba, melyek segítenek ráhangolódni a jó időre.


A box tartalma

Avon Ajakelixír Kendermagolajjal (3 ml)

"A könnyed, nyári ajakápolásról ez a bőrnyugtató és hidratáló hatású ajakelixír gondoskodik. Védi és kisimítja kiszáradt, irritált ajkainkat, tartósan hidratálttá teszi őket a benne lévő kendermagolaj és levendula kivonat segítségével. Használhatjuk önmagában vagy rúzsunk felett a fényesen tükröződő hatásért, ajkaink hálásak lesznek."

Borotalco Original Deo Spray (45 ml)

"Ahogy emelkedik a hőmérséklet, úgy lehet egyre inkább szükségünk egy megbízható védelmet biztosító dezodorra. A Borotalco Original Dezodor Spray megakadályozza az izzadást, felszívja az izzadságot és semlegesíti az izzadságot alkotó molekulákat is. Összetéveszthetetlen és egyedi illata frissítő citrusokból, fehér virágokból és púderes alapjegyekből áll."

Helia-D Beauty Complex Solar Szépségvitamin (30 kapszula)

"A boxba került ez a hamisítatlan nyári szépségvitamin is a napbarnított, egészséges, hidratált bőrért. Napozás vagy szoláriumozás mellett hozzájárul a barnább, egyenletesebb bőrszín megszerzéséhez és megtartásához. Ha kerülitek a napfényt sem gond, hiszen önmagában használva is barnító hatással bír."

Helia-D Bőrfeszesítő Testápoló (250 ml)

"A bőr rugalmasságának megőrzésére kifejlesztett testápoló természetes hatóanyagai táplálják és mélyen hidratálják a bőrt. Polyplant komplex tartalma nyolcféle növényi kivonatból áll, melyek közt megtalálható a mezei zsurló is, ami segít a lerakódott zsírok oldásában. Tartalmaz továbbá antioxidáns E-vitamint és hidratáló hatású shea vajat is."

Maria Nila Head And Hair Heal Sampon (100 ml)

"Ez a szuper kis sampon pontosan azt adja a hajnak és fejbőrnek, amire oly nagy szüksége van nyáron is! Egyrészt hatékonyan gátolja a korpásodást és a hajhullást, másrészt megnyugtatja a fejbőrt és megakadályozza annak károsodását, továbbá serkenti a hajtüszőket, ezáltal elősegítve a hajnövekedést." 
"A minden bőrtípusra alkalmas önbarnító hatású testápoló kakaóvajjal és E-vitaminnal egészségesen ragyogó, bronz barna bőrt nyújt, napozás nélkül. 24 órás hidratálást biztosít, miközben fokozatosan alakítja ki a bőr természetes barnaságát egész évben."

Revolution Re-Loaded Szemhéjpúder Paletta Newtrals 2 (15 x 1,1g)

"A véleményezőink körében is népszerű szemhéjpúder-paletta a nyár legszebb színeit idézi. Meleg árnyalatai a rusztikus piros és narancs kedvelőinek válhatnak kedvenceivé, melyekből matt és csillogó változatot is találunk az ár-érték arányban kimondottan szuper, 15 árnyalatot tartalmazó palettában."

"A Krémmánia egyik legnépszerűbb fényvédőjét is megtalálhatjátok a mostani boxunkban. A Revoy Daily Sun Shield megóvja az arcbőrt az öregedést okozó, káros UVA- és a leégést okozó UVB-sugaraktól, miközben hidratálja és puhává varázsolja azt. Gyorsan felszívódik és ragadásmentes, sima végeredményt nyújt a tökéletes sminkalaphoz."
Skeyndor Bőrápoló Csomag (15 ml krém + 7 db ampulla)

"A Skeyndor egyhetes, feltöltő bőrápolási rutincsomagokat állított össze, hogy felkészíthessük bőrünket a nyárra. Minden csomagban helyett kapott egy 15 ml-es krém és 7 darab Uniqcure ampulla. A dobozok négyféle variáns közül rejtenek egy-egy félét."

"Add hozzá a barnító rutinodhoz az ultra könnyű textúrájú Self Tan Purity Önbarnító Permetet, és az arcod egész évben ragyogó és hidratált lesz. Egyszerű módja a 100%-ban természetes, napbarnított arcbőr elérésének hialuronsavat és a pórusokat el nem tömítő összetevőket tartalmazó formulával."


Nektek hogy tetszik? Megrendeltétek esetleg? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése