BLOGKERESŐ

2024. május 24., péntek

[VIDEO] JÁTÉK + Unboxing: Krémmánia Beauty Box - 2. Primőr

Ezúttal a piacvezető, szépségápolási és kozmetikai termékeket forgalmazó cég, a Primőr újdonságait és kedvelt termékeit tartalmazó dobozt állítottunk össze Nektek, immáron második alkalommal.


A box tartalma


Catrice Holiday Skin Luminous Bronzosító - 02 (8 g)

"Hosszabbítsd meg a nyári barnaságod ezzel a Krémmániások körében is népszerű bronzosítóval! A selymes, vízálló púder lágy, ragyogó barnaságot biztosít, és táplálja a bőrt a benne lévő makadámia olajnak köszönhetően."


Catrice Pro Desert Romance Slim Szemhéjpúder Paletta (10,6 g)

"Ebben a prémium minőségű palettában 14 magasan pigmentált szemhéjfesték található, melyeknek árnyalatait a sivatag ihlette. A metálostól a csillogón át a mattig változatos és kifejező szemsminkeket tudsz velük készíteni magadnak."


Catrice Dear Universe Instant Manicure (2 x 24 db)

"Ezek a sokunk tinikorát idéző instant műkörmök olyan megjelenést kölcsönöznek, mintha körömszalonban jártunk volna, viszont öntapadósak, ezért pillanatok alatt felvihetők. A box kétféle körömszettet tartalmaz, egy játékos és egy holografikus megjelenést biztosítót."


Dr Irena Eris Clinic Way Extra Feszesítő Éjszakai Dermo-Maszk 1° 25+ (50 ml)

"Ez a gyengéd, zselés állagú és szuszpendált vitamin mikrokapszulákkal rendelkező maszk különleges feszesítő tulajdonságaival azonnal javítja a bőr megjelenését és állapotát. Lassítja a sejtek öregedését, intenzív bőrfeszesítő hatást fejt ki, simítja a ráncokat és segít gátolni a bőr rugalmasságának elvesztését."


essence Lip Care Booster Éjszakai Ajakmaszk (10 g)

"Ha száraz ajkakkal küzdesz, akkor vesd be ezt a különleges éjszakai ajakmaszkot, mely a 10%-os zabtejkivonatnak köszönhetően segít táplálni és regenerálni az ajkakat amíg te alszol. Másnap reggel ajkaid puhának, simának és lágynak érződnek."


essence Stay 8H Matte Liquid Lipstick - 08 (3 ml)

"A mostani box egy folyékony ajakrúzst is tartalmaz, mely ultra-hosszantartó, 8 órás hatást ígér. A rúzs könnyen felvihető az ajkakra az ergonómikus applikátorral és csábító színt és rendkívül matt végeredményt biztosít."


essence Hydro Hero Under Eye Stick (4,5 g)

"A szemkörnyék hidratáltságának gyors növelésére is gondoltunk: ennek a  szemkörnyékápoló sticknek az átlátszó textúráját könnyű felvinni, így kiegészítheti nemcsak az esti, de a reggeli bőrápolási rutint is, valamint gyors, útközbeni ápolásra is alkalmas. Formulája panthenollal, niacinamiddal és aloe verával dúsított az intenzíven hidratált, táplált hatásért."


essence Sensitive But Wow Volume Szempillaspirál (8,5 ml)

"Ez a szempillaspirál érzékeny szemekhez és akár kontaktlencsét viselők számára is alkalmas. A benne lévő körömvirág kivonatnak és a kamilla virágvíznek köszönhetően természetesen dússá varázsolja és táplálja a szempillákat. A textúra sminklemosó nélkül is könnyen eltávolítható, csak meleg vízre van szükség hozzá."


essence Disney The Lion King Szemhéjpúder Ecset (1 db)

"Az Oroszlánkirály által inspirált szemhéjfesték ecsettel a laza és préselt szemhéjfestékek is morzsolódás nélkül felvihetőek és könnyen eloszlathatóak az egész szemhéjon. Nélkülözhetetlen kellék a tökéletes szemsmink rajongójának."


Fekkai Apple Cider Triple Cleanse Sampon (60 ml)

"A mostani box-ban egy szulfátmentes mélytisztító sampon is lapul, amely eltávolítja a hajápolás és hajformázó termékek lerakódásait, valamint a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. Mélyrehatóan tisztítja a hajat és a fejbőrt anélkül, hogy túlságosan hámlasztaná."


Revolution Rehab Coconut Restore Sminkfixáló Spray (90 ml)

"Sminknapokon használd ezt a kókuszdió kivonattal és ceramiddal gazdagított sminkfixáló sprayt, hogy tápláld a bőrödet és fixáld a sminkedet a felfrissített, tartós felület érdekében. Mondj búcsút a száraz, pikkelyes bőrnek!"


Revolution Pro Satin Matte Lip Stiletto (3,2 g)

"Ez a rúzs hihetetlen magasan pigmentált formulát ígér. Már egy réteg teljes fedést és kellemes színt hagy az ajkakon, ráadásul még tartós is. A selymesen sima szatén-matt formula gyengéden hidratál, amely által az ajak puha és szexi lesz egész nap."


Revox B77 Daily Sun Shield SPF 50 (30 ml)

"A Krémmánia egyik legnépszerűbb fényvédőjét is megtalálhatjátok a mostani box-unkban.  A Revox B77 Daily Sun Shield megóvja az arcbőrt az öregedést okozó, káros UVA- és a leégést okozó UVB-sugaraktól, miközben hidratálja és puhává varázsolja azt. Gyorsan felszívódik és ragadásmentes, sima végeredményt nyújt a tökéletes sminkalaphoz."


Revox Plex B77 Hajvégápoló Olaj (30 ml)

"Ha már Krémmánia kedvencek, a 2022-es év egyik legnépszerűbb hajápoló terméke volt a Krémmánián ez a koncentrált, mégis könnyed hajvégápoló olaj, mely helyreállítja a sérült hajszerkezetet, csökkenti a további sérülések és töredezett végek kialakulásának kockázatát, és minimalizálja a bolyhosodást a haj elnehezítése nélkül. Szín- és hővédő hatású."

A box-ban mindezeken kívül találhatsz még minta kiszerelésű termékeket is, többek közt illat-, önbarnító-, valamint arc- és testápoló mintákat a Bondi Sands (10 ml), a Chloé (5 ml) , a Lancaster (3 ml), a Nina Ricci (1,5 ml), a Collistar (15 ml), a Palmer's (20 ml), a Revolution Fragrance (10 ml) és St.Tropez (5 ml) márkáktól, így a Primőr még többféle termékét ki tudod próbálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése