BLOGKERESŐ

2015. október 2., péntek

Havi kedvencek - 2015 szeptember

Ahogy már megszokhattátok, most is kedvencekkel búcsúztatjuk az elmúlt hónapot :) Hello október!

Arcápolás



A Garnier Micellás Arctisztító Víz lett szeptember kedvenc arcápolója - a 737 véleménynél járó lemosó szépen nyugtatja a bőrt és jól lehozza a sminket, igaz, jöttek rá olyan vélemények is, amik szerint meg pont hogy irritál és a sminket sem szedi le rendesen.
Az ezüstérmes Alverde Sejt Aktív Szérum Kék Hibiszkusz egy tartalmas, gazdag szérum, ami feltűnően puhává, simává, és hidratálttá teszi a bőrt, és az ára is nagyon kedvező, alig kerül többe 1000 Ft-nál, és az érdekes, cukorkás illata miatt is sokan szerettétek. Ahogy látom, nem csak nekem van szövetfátyol-arcmaszk kattanásom mostanában, mivel a Balea Aqua Hidratáló Szövet-Arcmaszk Alga Kivonattal Vízhiányos Bőrre is dobogós lett ebben a hónapban - meglepően jól igazodik az arc formájához, klasszul hidratál, és többen megjegyezték, hogy ha nem lenne benne illatanyag, szinte biztosan állandósítanák a rutinjukban. A hónap legje magasabb árkategóriában a La Roche-Posay Effaclar Duo [+] lett, ami ebben a hónapban is sokaknak segített elmulasztani a pattanásokat és a hegek gyógyulását is szemmel láthatóan felgyorsította.


Testápolás



A hónap kedvence ebben a kategóriában a Yves Rocher Jardins du Monde Brazíliai Kávé Tusfürdő lett, finom krémes állaga és az addiktív, frissítő hatású kávés illata miatt már nem először jut be a havi kedvenceik közé. Legek lettek még a Dove Purely Pampering Tusfürdők is, szintén nem először. Kellemes krémes textúrájuk és lágy, meleg illatuk miatt szuper kis őszi darabok, az egyik vélemény szerint nincs is jobb, mint hideg estéken lezuhanyozni ezekkel, majd bebújni a jó meleg paplan alá egy finom forró tea és egy jó könyv társaságában. Ha ősz, akkor kézkrémszezon: az Avon Naturals Vanília Kézkrém hamar beszívódó, könnyed állaga, és hosszan tartó, madártejre emlékeztető illata miatt volt az egyik kedvenc darabotok ebben a hónapban. A havi legek közé az évszak ellenére becsúszott egy fényvédő is, mégpedig az kizárólag fizikai szűrőket tartalmazó Uriage Bariésun Mineral Krém SPF50+.


Hajápolás



A hónap kedvenc hajápolója a kedvenc hajápolóim közt is szerepelő Batiste Dry Shampoo Medium and Brunette lett, ami jól felszívja a hajról a zsírt és egy kis tartást is ad neki, a színe miatt pedig nem kell attól tartanotok, hogy fehér, poros hatású marad a hajatok. A Garnier Fructis Oil Repair 3 Hajerősítő Maszk puhává, fényessé, és jól kezelhetővé teszi a fürtöket, volt, akinek teljesen megállította a töredezést, és sokan többször újra is vették már, annyira jól bevált. A hajápoló legek közé került még ebben a hónapban a Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum is, aminek nem csak az illata kellemes, de a hajvégeknek is határozottan jót tesz, ráadásul nagyon kiadós.


Smink



Bár ezúttal is kapott hideget-meleget, de szeptember hónap legnépszerűbb sminkterméke az Essence Lash Princess Dúsító Szempillaspirál lett. A kedvelői szerint nagyon szépen dúsít-hosszít, és a hajlított keféjével is könnyű bánni. A dobogó második helyét a Maybelline Affinitone Alapozó kaparintotta meg - olyan dolgokat írtatok róla, hogy jól fed, nincs maszkhatása és az ára sem vészes. Az Yves Rocher Sexy Pulp Ultra-Volume Szempillaspirál nem először fordul meg a havileg listánkon. A legutóbbi vélemények arról írnak, hogy bár a hatása nem kifejezetten kiemelkedő, viszont cseppet sem irritálja a szemet. Végül pedig a hónap legje a high end termékek között a csodálatos Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick lett, aminek egyszerűen tökéletes a színe, az állaga, illata, a pigmentáltsága... a mindene.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

6 megjegyzés:

  1. Idén nekem is hasonló ötleteim támadtak karácsonyi ajándékok terén. Épp ezért figyelemreméltó és hasznos volt ez az összeállítás. Én is kaptam már kozmetikumot, testápolót, tusfürdőt, parfümöt karácsonyra, de érdemes odafigyelni a kiválasztásnál, hogy mindenképp tegyük személyessé ezt az ajándékcsomagot. Vagy azzal, hogy a célszemély kedvelt kozmetikumait, illatvilágát tartalmazza, illetve kiegészítő ajándékként tegyük a csomagjába. Semmiképp ne okozzunk csalódást, kínos perceket egy kapkodva kiválasztott kozmetikummal, aminek talán még hasznát sem fogja venni.

    VálaszTörlés
  2. A Lancome koffere nekem nagyon tetszik. Édesanyámnak tervezem a La vie est belle parfümöt megvenni karácsonyra (ez is kapható szupi ajándékcsomagban) mert nagyon szereti az édes illatokat, de ez még csak elképzelés...

    És akkor már jó jönne nekem ez is kis bőröndöcske is. Így legalább 2 legyet ütnék 1 csapásra. :)))

    VálaszTörlés
  3. Bizony, elég kínosak a polcról utolsó pillanatban lekapott dezodor-tusfürdő csomagok, tud belőlük kínos pillanat adódni...

    VálaszTörlés
  4. Na látod, azt a koffert lehet én is megtartanám magamnak... :)

    VálaszTörlés
  5. Bocsi, de 18e Ft-ért nem drága egy cseppet az a koffer??? Még ha jól is néz ki...

    VálaszTörlés