BLOGKERESŐ

2017. március 15., szerda

Teszt: 3 izgalmas arcápoló újdonság

Azt hiszem nem is ragoznám a címet - ebben a posztban most 3 olyan új arcápolót hoztam el Nektek, ami megfogott mostanában annyira, hogy kipróbáljam. 



Róluk írtam most tapasztalatokat, véleményt... :)


L'Oreal Paris Pure-Clay Mask Detox & Glow Mask

A GlamGlow maszkok elemzésénél írtam már, hogy én inkább a rendszeres és következetes bőrápolásban hiszek, maszkokért általában csak akkor nyúlok, ha ilyen otthoni wellness-feelinggel szeretném simogatni a lelkem, és csak nagyon kis részben problémamegoldó jelleggel. Ettől függetlenül a sok-sok jó vélemény miatt kipróbáltam az új L'Oreal maszkok közül a pirosagyagos (Pure-Clay Mask Exfoliate & Refining Treatment Mask) és a faszenes (Pure-Clay Mask Detox & Brighten Treatment Mask) verziót, és azt kell hogy mondjam, hogy not bad, not bad. 



A pirosagyagos változat nekem egy az egyben azt az érzetet és hatást hozta, mint a GlamGlow Flashmud Brightening Treatment (még illatra is ugyanaz), de a többi változat is meglepően jó GG-dupe, a fekete Pure Clay maszk és GlamGlowYouthmud Tinglexfoliate Treatment INCI-jének az 3 első összetevője (köztük a maszkok 2 fontos hatóanyaga a Montmorillonite és a Kaolin) egészen konkrétan meg is egyezik. Nekem a L'Oreal maszkjai annyiból szimpatikusabbak (a jóval kedvezőbb áron túl persze), hogy kicsit kevésbé vannak agyonillatosítva, mint a GG-k, és nem csípnek, mint ahogy az a GG-knél sajnos előfordult néha. Abban az esetben, ha már régóta ácsingóztok a GG maszkokra, akkor szívből tudom nektek ajánlani, bár az agyagok miatt elsősorban inkább zsírosabb bőrűeknek, és nekik is úgy, ha használat után semmiképp nem felejtetek el hidratálni.


IsaDora Caring Cleansing Oil

Vicces, mert pont mikor szerettem volna venni egy koreai olajos lemosót, szembejött a DM-ben a Balea olajos lemosója, majd befutott tesztelésre az IsaDora Caring Cleansing Oil is, és mindkettőt annyira megszerettem, hogy végül nem rendeltem semmit (persze ami késik...). Az IsaDora olajában 2 dolog fogott meg: egyrészt, hogy illatmentes (bár lemosandó termékek esetében azért nem mindig veszem ezt a kérdést olyan szigorúan), illetve a szórófejes kiszerelése, ami komolyan egy megváltás a korábban próbált pumpás megoldásokhoz képest.



A lemosó állaga is inkább híg, nem olyan sűrű, fullasztó érzetű, mint amilyen a többségé, és bár magasabb az ára, cserébe viszont nagyon kevés kell belőle, és nagyon könnyen, maradéktalanul le lehet mosni. Persze vannak a kategóriában olcsóbb darabok is, de én nagyon megszerettem, például ha az árban hasonló, KM-en is népszerű Bobbi Brown Soothing Cleansing Oil és eközött kellene választanom, egyértelműen erre voksolnék.


Paula's Choice Resist Smoothing Primer Serum SPF30

A Paula's Choice Resist Smoothing Primer Serum SPF30 összetételét tekintve egy szilikonbázisú primer gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású összetevőkkel és kémiai fényvédővel, vagyis nem a megszokott csakszilikonésmássemmi primer. Bevallom, engem azonnal felcsigázott, mert még úgy is odáig vagyok a többfunkciós bőrápolókért, hogy még a leggázosabb reggeleimen sem kerül 3 rétegnél kevesebb termék az arcomra smink előtt. Eleinte nem voltam benne biztos, hogy szeretném használni, ezért próbáltam gazdagon felhordva fényvédőként, alapozás előtt vékony rétegben primerként, sőt, csak a szárazabb területekre felkenve is, és érdekes módon ez utóbbi vált be a legjobban.



Mivel szuperselymes állaga van, ezért meglepően egységes, "csúszós" vásznat biztosít már kis mennyiségben is sminkhez, nekem még a szárazkás-akadozós Bobbi Brown Foundation Stickem is úgy siklik rajta, hogy valami gyönyörűség, és sokkal kevesebb mennyiséget is szépen el tudok rajta dolgozni, mint eddig bármilyen más primeremen, a végeredmény pedig tényleg flawless hatású. Nem kihagyhatatlan alaptermék, de száraz bőrre (!) nagyon klassz kis plusz lehet, és ilyen kis mennyiségben használva még a deluxe kiszerelés (10 ml) is sok ideig kitarthat.


Ti próbáltátok már valamelyiket? Vagy tervezitek kipróbálni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése