BLOGKERESŐ

2023. december 2., szombat

[VIDEO] JÁTÉK + Unboxing: Krémmánia Beauty Box - Advent

Ezúttal olyan termékeket válogattunk össze, melyek a karácsony és az ünnepi ragyogás jegyében lettek kiválasztva, és amelyek segítenek az ünnepekre hangolódni. 


A box tartalma


Annabelle Minerals Juice Szérum (30 ml)

"A mostani box-ok az Annabelle Minerals Juice szérumai közül is rejtenek egy-egy félét. Az 5% niacinamid tartalmú Clarity Juice szérum segít csökkenteni a pórusok láthatóságát, simítja a bőrt és redukálja a bőrhibákat, a 0,3% retinollal gazdagított Repair Juice szérum pedig a problémás, öregedő bőr jelei ellen veszi fel a harcot."


Avon Hydramatic Matt Ajakrúzs (3,6 g)

"A száj sminkjéről ebben a box-ban többek közt az Avon gondoskodik, mégpedig egy visszafogott, mégis elegáns színű rúzzsal. A Hydramatic matt ajakrúzs könnyen kenhető, jól fed és gyönyörű, matt színt kölcsönöz az ajkaknak. Ráadásul innovatív hialuronsavas formulájának köszönhetően segít megakadályozni az ajkak kiszáradását."


BioBalance Hello Clean Arctisztító Balzsam (100 ml)

"Ennek a gyengéd arctisztítónak a balzsamos állaga a bőrrel érintkezve selymesen olajossá válik. Egyetlen lépésben távolítja el a vízálló sminket, a fényvédőt és a szennyeződéseket. Bőrszárazság, kellemetlen feszülő érzés nélkül tisztít, hidratálttá és puhává teszi a bőrt. A dobozok háromféle arctisztító balzsam közül rejtenek egy-egy félét."


Body+Me Bőrnyugtató Body Cleanser (300 ml)

"A gyengéd tisztító és bőrnyugtató hatású body cleanser enyhén habzó formulája még a legszárazabb és legérzékenyebb bőrhöz is kíméletes. Anélkül tisztít, hogy szárítana és károsítaná a bőr védőrétegét. Emellett gyulladásgátló, hidratáló, irritációt csökkentő és sejtmegújulást serkentő hatóanyagokat is tartalmaz."


Chloé Lumineuse Eau De Parfum (1,2 ml)

"A Chloétól egy finom, ragyogóan rózsás illatújdonságot tettünk a mostani box-ba. A Signature illatcsalád emblematikus organikus rózsa összetevőjét továbbgondoló parfüm egy friss, nőies és környezettudatos illat, mely vegán, 100%-ban természetes eredetű és felelős forrásból származó összetevőket tartalmaz."


Collistar Attivi Puri Kollagén + Glikogén Ránctalanító és Feszesítő Szérum (5 ml)

"Hogy bőröd a legszebb formájában tündököljön karácsonykor, a box tartalmaz egy prémium, növényi alapú kollagénből származó aminosavakat tartalmazó intenzív, ránctalanító, feszesítő, fiatalító hatású szérumot is. Fő hatóanyaga a glikogén, mely növeli a bőr természetes kollagéntermelését és akadályozza annak csökkenését."


Essence Soft & Precise Ajakceruza (0,78 g)

"Hogy igazán tökéletes legyen az sminked, a dobozban található puha és precíz ajakceruzával tökéletesen kiemelheted ajkadat. A bársonyosan matt felületű, selymes textúra magas színintenzitást kínál, rendkívül könnyen felvihető és abszolút precíz ajakkontúrokat hoz létre."


FEKKAI Clean Stylers Root Lift Hairspray (45 ml)

"Hogy ne csak a bőröd, hanem a hajad is tökéletes legyen az ünnepi szezonban, a dobozban találod még ezt a nem ragadó, hőre aktiválódó hajtőemelő spray-t is, amely 230°C-os hővédelemmel véd a magas páratartalom és a hő ellen, valamint akár 87%-kal növeli a haj volumenét."


Furla Unica EDP vagy Furla Autentica EDP (2 ml)

"Idén két illatmintával is készültünk Nektek, a szépségdobozban találjátok a Furla parfümjeinek egyikét is. A Furla Unica EDP egy virágos-édes illat, amelyben meglepő illatkombinációk találkoznak, a Furla Autentica EDP pedig élettel teli és lédús jegyek örömteli találkozása meleg és lágy jegyekkel."


Neutrogena Hydro Boost Hidratáló Gél (50 ml)

"Akár magunknak, de akár ajándéknak is tökéletes lehet a Neutrogena Hydro Boost könnyed hidratáló gélje, mely olyan összetevőkkel gazdagodott, melyek a bőrben természetesen is megtalálhatók és támogatják a bőr saját hidratáló folyamatát: hialuronsavval, aminosavakkal és elektrolitokkal. Segítségükkel bőrünk simább, rugalmasabb és erősebb lehet."


Makeup Revolution The Mascara Revolution Szempillaspirál (12 ml)

"Minden ünnepi smink esetén a szempillaspirál teszi fel a pontot az i-re. A The Mascara Revolution szempillaspirál a homokóra formájú kefének köszönhetően természetes formát, míg a gazdagon pigmentált formulának köszönhetően csodálatosan dús és hosszú szempillákat kölcsönöz. Száradást követően legyezőszerű, tökéletes szempilláink lesznek."

"A Krémmániások egyik kedvenc idei arcápoló újdonsága is a boxban lapul. Ez a matt hatású, arcra való fényvédő segít megóvni a bőrt a káros UVA és UVB sugaraktól, valamint hidratálja a pattanásokra hajlamos kombinált, zsíros bőrt anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. Könnyű textúrája bársonyosan sima, csillogásmentes arcbőrt biztosít."


Yves Rocher Édes Vörösáfonya Kézkrém (50 ml)

"Az Yves Rocher idei karácsonyi kollekciójának egyik kedvelt illatát hoztuk el a márka friss, lédús, áfonyás illatú, shea vajjal dúsított kézkrémjével, hogy puha, táplált és illatos kezekkel várhassátok a Jézuskát. Finom textúrájának köszönhetően ráadásul gyorsan beszívódik a bőrbe."


2 megjegyzés:

  1. Még csak egy-két terméket teszteltem, amelyekkel teljesen elégedett vagyok. Örülök minden egyes darabnak és külön piros pont jár amiatt, hogy nem piros rúzs került bele. 😘 Gratulálok az összeállításhoz, ez a kedvenc boxom az eddigek közül! 😊

    VálaszTörlés