BLOGKERESŐ

2011. december 28., szerda

Az év Krémmánia "leg"-jei 2011

Az év vége a számvetés és a listakészítés ideje, így mi is összeszedtük a 2011-es év Krémmánia "leg"-jeit. :)

Legnépszerűbb termékek
Az év terméke a Krémmánián az arcápolók között egy ajakápoló, méghozzá a Carmex stifetes változata, amiről 64-n írtatok eddig véleményt, és a 64-ből 52-n négy vagy öt csillagot adtatok neki. Sminkek között egy körömlakk, méghozzá a Moyra lakk lett az év "leg"-je, amit 63-n véleményeztetek, és csaknem mindenki szerint remek a lakk ráadásul még olcsó is, sőt újabban hatalmas választékban, rengeteg színben kapható. A testápoló termékek legnépszerűbbje, egyben a Krémmánián lévő több, mint 5000 kozmetikum legnépszerűbbje is, szóval mondhatni, hogy az év terméke, az Alverde testvaj, amiről eddig 91-n mondtatok véleményt, és 74-n öt csillagosra értékeltétek. A hajápolás kategóriában 70 véleménnyel az Avon hajvégápolója lett a nyertes, míg a parfümök  között szoros csatában a Nina Ricci Nina nevű parfümje lett a ""leg".



Legtöbbet véleményezett termékek
A legtöbbet véleményezett termék a maga 91 véleményével szintén az Alverde testvaj, míg a második helyen az Essence körömlakkja, a Colour & Go áll 89 véleménnyel. A harmadik helyet 86 véleménnyel a Maybelline The Colossal Volum'Express Szempillaspirál  szerezte meg, amivel újabban érdemes óvatosnak lenni, mert sokan írtátok, hogy a most kapható verzió sokkal rosszabb, mint a régebbi. A negyedig helyen 79 (idén írt) véleménnyel a HiGeen kézfertőtlenítő áll, az ötödik helyet pedig a Nivea nagy klasszikusa, a Nivea Creme szerezte meg 78 véleménnyel.


Legnépszerűtlenebb termékek
Az év végi összegzésben a legjobbakon túl meg kell hogy emlékezzünk a legrosszabbakról is. Érdekes, hogy az arcápolók között nem csak a legnépszerűbb, hanem a legnépszerűtlenebb termék is ajakápoló, mégpedig a Labello Classic, amit 49-n véleményeztetek, és 30-n csak egy vagy kettő csillagosra értékeltétek. A testápolók között a Garnier rosszul sikerült dezodorja, a Mineral Deo Stift Sensitve nyerte a népszerűtlenségi versenyt, amit 19-n véleményeztek eddig, és mind a 19 tapasztalat szerint ez a dezodor vacak. A hajápolók között a Got2b Hajkiegyenesítő Spray lett az év legrosszabb terméke, ami 18 negatív véleményt gyűjtött eddig be. A sminkek között az Avon Color Trend Olajmentes Alapozója lett a legnépszerűtlenebb. 17 véleményezből 12-n írták azt, hogy ez az alapozó borzasztó. A parfümök közötti citrom díjat szintén egy Avon termék nyerte, mégpedig Avon Passion Dance EDT, amit sikerült úgy megalkotnia az Avonnak, hogy senkinek sem tetszik az illata.

Legnépszerűbb blogposztok
A tavalyi év legnépszerűbb blogposztja (nem számítva a nyeremény játékokat, és azokat a posztokat, amikre kiemelt link van a Krémmániáról) az otthoni kémiai hámlasztásról írt írásom lett 1655 oldalletöltéssel, a második helyre pedig a Pattanások legyőzése II poszt futott be 1567 oldalletöltéssel. Szintén nagyon népszerű volt a Mit ne vegyünk lista, amit 1264 oldalletöltést kapott. A második félévben született posztok közül a legnépszerűbb a Teljes körű harc a karikák ellen lett 1070 oldalletöltéssel, a második legnépszerűbb pedig a Zamian Gold Cacao maszkról írt elemzésünk és képes tesztünk 1036 oldalletöltéssel. Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban nagyon köszönjük ismét Andrási Juditnak a profi sminkfotó tanácsokat, ami 1001 oldalletöltéssel szintén a legnépszerűbb posztok egyike.

És egy kis statisztika a legjobb és legroszabb napjairól a Krémmániának
Tavaly a legkevesebben, 148-n január elsején látogattatok meg minket, amikor is 945 oldalt töltöttetek le, a legtöbben pedig november 5-én, amikor 3079-en néztetek be hozzánk és 35 827 oldalt töltöttetek le. A legtöbb véleményt egy nap alatt az oldal egy éves szülinapján, július 1-jén írtátok, amikor is 339 új vélemény született.

Szuper év volt a 2011-es, és ezt nagyon köszönjük Nektek! :)

u.i.: Idén úgy alakult, hogy télen nyaralok és a posztot kettő hete, még a nyaralás előtt írtam meg, így lehetséges hogy néhány szám egy kicsit azóta megváltozott. :) 

5 megjegyzés:

  1. nagymamámnak tetszik az avon passion dance parfümje...:P

    VálaszTörlés
  2. 19 éves nő vagyok és nekem tetszik a passion dance. Nem tudom miért baj az ha valakinek tetszik... már máshol is olvastam hogy ilyen rossz meg olyan rossz illatú. Szerintem meg nem... és mindenki döntse el hogy mi tetszik neki vagy mi nem anélkül hogy kicsúfolnák őket. melindadd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmiképp sem akarok kicsúfolni senkit sem, mert tetszik neki egy illat, bocsánat ha így jött le. Csak annyit akartam írni, hogy a nagy többségnek ez az Avon illat nem tetszik, és a legnépszerűtlenebb parfüm a Krémmánián. De ettől még van akiknek tetszik persze, és nincs is ezzel semmi baj. :)

      Törlés