BLOGKERESŐ

2016. március 26., szombat

Termékajánló a 2016-ös tavaszi Glamour- (és egyéb kuponos) napokra

Nem igazán terveztem, hogy ezt a posztot sorozatnak, de több olvasói kérés is érkezett rá, szóval ismét összeszedtem Nektek minden fontos infot a mostani Glamourban található kuponokról no és persze azokról a termékekről, amit érdemes lehet beszerezni a mostani körben. :)



Szerintünk (és a KM-es vélemények szerint) ezeket lesz érdemes az április 7-9. között zajló Glamour-napokon venni.


Márkaboltok, patikák, parfümériák



20% kedvezmény van például a Cliniqueben, ami remek alkalom, hogy olyan bestseller, a krémmániás felhasználónak körében is régóta nagy kedvenc termékekre tegyetek szert, mint a Chubby Sticka vízhiányos bőrrel csodákat tevő Moisture Surge Extended Thirst Relief, vagy épp az olajmentes Superbalanced Alapozó. (Egyébként nagyon sok további klassz terméke van még a márkának, amit nehéz lenne így hirtelenjében felsorolni, szóval érdemes elolvasni a témában a Mit érdemes tőlük venni: Clinique posztunkat is). Az elmúlt fél év újdonságai közül leginkább a vízhiányos bőrre kifejlesztett Dramatically Different Moisturizing Creamet tudjuk ajánlani - alkohol- és illatmentes, kiválóan hidratál és könnyen beszívódik -, illetve a macaron ihlette kétoldalú ajakápoló, a Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm is megérhet egy pillantást. Ennek az egyik oldalán cukoralapú radírt, a másik oldalán színezett hidratáló ajakbalzsamot találhattok, és nem csak a dizájn 5 csillagos, de állítólag nagyon szépen teszi a dolgát is. A termékek árának a húsz százalékát lehet megspórolni az Estée Lauderben is, így például a KM legnépszerűbb high endes alapozója, a Double Wear Alapozó SPF 10 9200 Ft-ba kerül csak, de olcsóbban kaparinthatjátok meg a márka ikonikus öregedésgátló szérumát, az Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II-t (ennek az összetevő szerinti elemzését itt olvashatjátok), vagy a Krémmániások és személyes kedvenc rúzsomat, a Pure Color Envy Sculpting Lipsticket (itt találjátok meg a róla írt tesztünket). Az újdonságok közül a Pure Color Envy Matte az egyik legígéretesebb darab, amiről azt írtátok, hogy hihetetlenül pigmentált, nagggyon tartós és még alap nélkül sem szárítja az ajkakat. További ígéretes Estee Lauder termékekért pedig érdemes elolvasni a Mit érdemes tőlük venni: Estee Lauder posztunkat is.


A patikái márkák közül az összes népszerű dermokozmetikai márka képviselteti magát - 20% kedvezménnyel kapható az Eucerin, a Babé, a Bioderma, az Uriage, és Vichy is, a La Roche-Posay pedig 50% kedvezményt ad bármely 2 termékük együttes vásárlása esetén az alacsonyabb árú termékük árából. Az Eucerin termékek közül elsősorban a pH5 Olajtusfürdőt és a ph5 Intenzív Krémet ajánljuk Nektek (aminek az INCI-je nem túl szép első ránézésre, pedig a nagyon jó kis alapkrém), illetve lemosót, micellás vizet is érdemes lehet a márkától venni, például az az egyik kedvenc minimalista összetételű arclemosómat, az UltraSensitive Arctisztító Tejet, zsíros bőrűeknek a szalicilsavat is tartalmazó, illatmentes DermoPurifyer Mélytisztító Arclemosó Zselét, illetve a szintén illatmentes DermatoClean Micelláris Tisztító Vizet. A La-Roche Posay termékek közül jó vétel lehet az előző hónap KM-es kedvence, az Effaclar Duo [+] (itt írtunk róla összetevő szerinti elemzést), de  bátran ajánljuk a márkától a Termálvíz Sprayüket (itt írtunk róla, hogy miért is jók ezek), de Cicaplastot (vagy Cicaplast Baume B5-öt) is most ésszerű venni, mert az mindig jó, ha van otthon... A Bioderma újdonságai közül egyértelműen az allergénmentes illatanyagot tartalmazó Atoderm Olajtusfürdőt lehet érdekes, de a régi nagy KM-es legek, például a 600 véleménynél járó TOP-micellás lemosót, a Sensibio H2O Micellás Lemosót vagy épp a pont egy éve havileg Sébium Pore Refiner Pórusösszehúzó Krémet (itt írtunk róla összetevő szerinti elemzést) is most érdemes venni. A Vichytől az új, szuper fedőképességgel rendelkező Dermablend 3D Korrekciós Alapozóhoz lehet most olcsóbban hozzájutni, és a pasitoknak is most érdemes megvenni a Homme Izzadásgátló Dezodort (az enyém imádja, és KM-en is 4,64 csillaga van), az Uriagetól pedig a pattanásos, zsíros bőrre való, tavaly júniusban hónap krémje címet megnyerő Hyséac K18 Krémet (összetevő szerinti elemzés róla itt), az illat-és alkoholmentes Bariésun Illatmentes Arckrém SPF50+-t, vagy a csupa maximum pontos véleménnyel bíró Termálvíz Sprayt érdemes számításba venni.



A Douglasban szokás szerint csak a piros táblával megjelölt termékere jár a 20% kedvezmény, ami remek hír lehet akkor, hogy ha mondjuk olyan márkák termékeire fájna a fogatok, mint mondjuk a Bobbi Brown vagy a GlamGlow. A teljesség igénye nélkül jó vétel lehet a Douglasban a Bobbitól egy Pirosító, zsírosabb bőrűeknek a BB Krémjük, a rúzs és szájkontúrceruza előnyeit szintetizáló Art Stick (itt találjátok meg a róla írt tesztünket), vagy a Tinted Eye Brightener nevű pillekönnyű mégis tökéletesen fedő korrektoruk (itt találjátok meg a róla írt tesztünket). A Glamour napokon az amúgy 14 900 Ft-os GlamGlow arcmaszkok is "csak 11 920 Ft-ba kerülnek majd. A Douglasban egyébként külön kupon vonatkozik a Artdeco és Ahava termékere is, mégpedig egy-egy 20% kedvezményt adó.

A Marinnaudban akkor jár csak a 20% kedvezmény, ha egyidejűleg 2 terméket is vesztek, szóval hozzájuk akkor érdemes menni, ha több terméket is szeretnétek venni, vagy ha kizárólag náluk kapható termékre vágytok, így mondjuk Erborianra, Be Creativera vagy mondjuk Sisleyre.


Drogériák

A drogériás kuponok között idén is szuper ajánlatok vannak: a DM elég sok márkára és termékre ad 20-50% kedvezményt, a Rossmannál is ugyanígy 20-50%-os kuponokkal vásárolhattok, ezeken felül 25%-al olcsóbban vehettek meg egy darab kiszemelt dekorkozmetikumot, a Müllernél pedig a teljes vásárlás végösszegéből jön le 20%. Nem árt tudni, hogy a DM ezúttal 0. napot is tart, vagyis az ország összes DM üzletében már április 6.-tól (vagyis szerdától) be tudjátok váltani a kuponokat.

Smink


A DM-ben 50%, a Müllerben pedig 30% kedvezmény jár 1-1 L'Oreal dekorkozmetikai termékeire - idén tavasszal jó vétel lehet az elmúlt félév újdonságai közül a szupervékony, szénfekete érzetű Superliner Perfect Slim Szemhéjtus, a primer, az alapozó, a korrektor és a púder előnyeit ötvöző True Match Genius Alapozó, amire már érkezett is tőletek 7 darab, többségében maximális pontszámú vélemény. 
A DM-ben 50%, a Rossmannban 40% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a kiszemelt (szintén 1 darab) Max Factor sminkcuccotokat - az újdonságok közül például a blogon is tesztelt Velvet Volume False Lash Effect Szempillaspirált (összehasonlító teszt vele itt) vagy a hétköznap is hordható vörösekként aposztrofált Marilyn Monroe Rúzsokat - , és most érdemes lecsapni a Maybelline termékekre is, ugyanis 50% kedvezmény jár rájuk (a Rossmannban 40% kedvezmény, a Müllerben 30% kedvezmény), így például  már 2750 Ft-ért a tiétek lehet a csodás natúr  The Nudes Palette, vagy mindössze 1200 Ft-ért a szupernépszerű  Lash Sensational Szempillaspirál, az újdonságok közül pedig 1100 Ft-ért a Color Drama Intense Velvet Ajakceruza.
A DM-ben és a Rossmannban egyaránt 50% kedvezmény jár 1-1 darab Rimmel termékekre (A Rossmannál ezen túl van még egy 2 - előbbi márkától féláron vehetitek meg többek közt a Krémmánia kedvenc rúzsát, a Kate Moss Ajakrúzst vagy a 13, szinte kizárólag csak maximális pontszámú véleménnyel jutalmazott Volume Colorist Szempillaspirált, esetleg az utóbbi idők egyik legjobb drogériás szájfényét, az  Oh My Gloss Szájfényt.
További kedvezmények: A DM-ben 50% mínusz jár a s-he stylezone és az alverde sminktermékek re.


Test-, arc-, fog- és hajápolás


A DM-ben 25% kedvezmény jár a következő márkák test-, arc- és hajápolási termékeire: BIC, a Dettol, dr. Organic, Fa, Gillette (1 darab termék), got2b, Helia-D (arcápolók), Himalaya HerbalsL'Oréal (női arcápolók + Excellence hajfestékek + Elseve termékek), Nivea (Men termékek + Q10 termékek), Old Spice, PalettePalmolive, ParodontaxRexona, Sally Hansen, Scholl, Veet, X-Epil, Zendium50 % kedvezmény pedig az Aquafresh (1 db-os fogkefék), Dove (Advanced Hair Series hajápolók), dr. Organic (Csigagél termékcsalád), Blend-A-Med, Gliss Kur, GuessL’Oréal (Casting hajfestékek + Revitalift arckrémek), Nivea (arctisztítók), PoliceSchwarzkopf (Natural&Easy hajfestékek + Ultime termékek), Syoss (Gloss, Sensation, Baseline Color termékcsaládok), Vademecum márkák termékeire.
A Rossmannban 20% kedvezménnyel juthattok hozzá az Aloe Vera és a Listerine (500 ml-es szájvizek), 25% kedvezménnyel a BIC, az Elmex, a Fa, a Garnier (dezodorok), és a Nivea (dezodorok), SchaumaSchollSensodyneX-Epil (intimhigiénés termékek), 30% kedvezménnyel a Colgate (Max One White és Max White Exert White fogkrémek) és az Isana, 33% kedvezménnyel a Lactacyd és Signal35% kedvezménnyel a JimJams40% kedvezménnyel az Elséve, a Garnier (hajápolók + hajfestékek + hidratálókrmek és Pure termékek + micellás vizek), a L'Oréal (Triple Active krémek és lemosók), a Palette hajfestékek, Schwarzkopf (Color Mask és Perfect Mousse hajfestékek), 50% kedvezménnyel pedig az Adidas (kivéve tusfürdők), a Beyoncé és a David Beckham termékekhez.
A Müllerben 25% kedvezménnyel kaphatóak a Fa és Taft30% kedvezménnyel Syoss40% kedvezménnyel a Syoss (hajápolók és hajformázók) termékek.

Ennyi márka legjobb termékeit nehéz is lenne kiemelni, szóval csak néhány példa: ha tusfürdőt kerestek, a nak szuperek és isteni illatúak az új Coconut tusfürdői, a Coconut Water Tusfürdőt például már a legjobb illatú Fa tusfürdőként emlegetik a Krémmániásaink (és én is imádom egyébként!). A kedvezményes áron kaphatóak a Nivea új dezodorai is, így az eddig 5/5 csillagos Nivea Protect & Care Deo Stift is, de ha igazán hatásos izzadásgátlóra vadásztok, a Rexona Maximum Protection termékcsaláddal sem nagyon tudtok félrelőni, közülük is a KM-esek kedvence a Maximum Protection Clean Scent Krémdezodor. A Krémmánia legnépszerűbb szájvizei, a Listerinek is kedvezménnyel kaphatóak, így a márka (és egyúttal a KM) TOP szájvize, a Stay White Antiszeptikus Szájvíz is. Ha olcsó és jó fogkrémre vadásztok, a fogfehérítő hatású Blend-a-med 3D White Fresh Cool Water Fogkrém és az érzékeny fogakra kifejlesztett Sensodyne Rapid Fogkrém egy-egy jó alternatíva. Hajápolókat is most érdemes venni, többek közt hajfestéket, például L'Oreal Casting Creme Gloss Hajfestéket, ami a KM abszolút legje a kategóriában. Féláron, vagyis kb. 3500 Ft-ért lehet megvenni most a dr. Organic Csigagéljét is, amiről KM-en már 23 véleményt írtatok és jelenleg 4,43 csillagja van, illetve a Dove Advanced Hair Series termékcsaládjának a tagjait, így a vadiúj Dove Regenerate Nourishment Hajápoló Szérumot is, aminek különlegessége, hogy a tápláló olajok és az ápoló tulajdonságokkal bíró szérumok előnyeit ötvözi egy termékben.

Érdemes végignézegetni a fent felsorolt márkák TOP termékeit Krémmánián - csak írjátok be a keresőbe az adott márkát, és az oldal népszerűségi sorrendben fogja megjeleníteni a hozzá tartozó termékeket!


A többi Glamour-napokos kedvezményről kategóriákra és kedvezményekre lebontva az Urban:Eve-n találhattok részletes infokat.

Ti mentek Glamour napozni? Szeretitek?

7 megjegyzés:

  1. Ohh la la, micsoda profi tusvonal, csak a hozzá adott ecsettel (?) ! állájkit :) A gél állagúak nekem is általában jobban teljesítenek, mint amivel csíra koromban próbálkoztam - a dip in jellegűek, hiába vettem a leghiper-szuperebb vízálló fajtát. Plusz dolgozni is könnyebb ezekkel! :)

    VálaszTörlés
  2. Micsoda precíz, tökéletes tusvonal, nagyon ügyes vagy! :) Nagyon szép! Fura, de én meg egyáltalán nem használok zselés tusokat, de lehet, itt az ideje. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem Tonymoly zselés tusom van (ebay-ről), az is pont ilyen, csak nem lehet az ecsetet rápattintani a kupakra használatkor. Viszont az is olyan, hogy használat után ki kell mosni, mivel rászárad a festék, hiába kerül vissza zárt állapotba. (Mondjuk én alapból lecseréltem a gyári ecsetét, mert nem tudtam vele szép vékony vonalat húzni.)
    Az is matt és nagyon tartós, a nyári 40°C-ban meg sem moccant. végig a helyén maradt. :)

    VálaszTörlés
  4. Ez jól hangzik!:) Tudtok ajánlani más zselés tust, ami szintén elég jó? Én most szeretnék beruházni egyre, de még nem tudtam dönteni.:)

    VálaszTörlés
  5. Én sem használom még őket, de egészen kedvet kaptam ettől a poszttól! Kár, hogy nem olvastam korábban, tegnap pont az IsaDora pultnál tobzódtam. :(

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép tusvonal. :) Sajnos nekem az ilyen nem áll jól, én a lehető legvékonyabban szeretem használni. És arra is a zselés tusok váltak be a legjobban nekem is. Jelenleg a L'Orealt használom, ami szintén egészen jó termék. Az ecsethez ők egy kis kupakot mellékeltek, mint a mi a filctollakhoz van. Én használat után egy papírzsebkendővel letörölgetem az ecsetet, végighúzgálom a papíron, míg le nem törlődik. A L'Orealnál ez elég, nagyon ritkán szoktam kimosni. A többinél sűrűbben kellett, amiket eddig próbáltam (Maybelline, Essence).

    VálaszTörlés
  7. Darabosnak látszik :/ ezért szeretem jobban a folyékonyat

    VálaszTörlés